Afslutningsprofiler Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Før. Bestilte varer igennem godt designet hjemmeside. Spørgsmål besvaret med høflighed. Under transport: lækkert rør med varen ankom dagen efter bestilling. Efter. Flere ordrer, da det jo bare... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har lige modtaget mine fliseprofiler i børstet rustfri stål. Profilerne er vildt flotte og ekstrem god kvalitet! Endnu bedre end forventet. Jeg var i kontakt med afslutningsprofiler et par gange... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er sjældent man oplever så god service! Fik et opkald efter aflagt ordre, da ordren ikke matchede tidligere fremsendte profilprøver. Michael ville lige sikre, at jeg vidste hvad jeg bestilte! Og t... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Modtog en beskadiget pakke fra Afslutningsprofiler.dk Jeg ringede til dem og forklarede situationen. Der blev delt lidt info og 15 minutter senere fik jeg en notifikation om en levering der er best... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Revendedor de produtos de metal
  2. Loja de decoração de design de interiores
  3. Loja "Faça Você Mesmo"
  4. Loja de produtos para alvenaria

Escrito pela empresa

Alt i profiler, fx fliseprofiler, gulvprofiler, trappeprofiler. Når du har investeret i perfekte keramiske fliser eller gulvbelægning, skal du også have mulighed for at fremhæve kvaliteterne med den perfekte profil. Vi betragter afslutningsprofiler som en billedramme til dine gulve og vægge. En ramme der skal understrege kvaliteterne i dit valg af materialer. Ligesom en billedramme skal komplementere kunstværket, skal afslutningsprofilen komplementere gulvet og væggen. Vores brede sortiment er udvalgt specielt til keramiske fliser. Profilerne er egnede til afslutning af filsekanter og overgange til andre materiale.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

17 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Fuld tilfredshed

Hurtig ekspedition og levering. Varen kom dagen efter bestilling.
Varen er præcis som beskrevet på hjemmesiden.

10 de junho de 2025

Resposta da Afslutningsprofiler

Mange, mange tak for denne gode anmeldelse.

Super service👍

Super service-ringede for at bestille lister som alle steder havde 14 dages leveringstid og som jeg skulle bruge NU… de var fremme dagen efter👍 tusind tak for hurtig håndtering!!

29 de abril de 2025

Resposta da Afslutningsprofiler

Mange tak for denne super gode anmeldelse. 👍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God kundeservice og hurtig levering

God kundeservice og hurtig levering. Undrer mig profilet ikke er ret skåret i enden. Det var ved at koste mig et profil

25 de abril de 2025

Resposta da Afslutningsprofiler

Tak for din anmeldelse. Det undrer også mig at profilen ikke er ret skåret fra fabrikkens side. Det skal vi lige være opmærksom på.

Meget tilfreds kunde

Hurtig levering og ombytning hvis man uheldigvis har fået et forkert profil

28 de abril de 2025

Resposta da Afslutningsprofiler

Tusinde tak for denne flotte anmeldelse.

Nem handel

Nem handel. De holder hvad de lover, og virker til at have styr på tingene.

22 de abril de 2025

Resposta da Afslutningsprofiler

Mange tak for din fine anmeldelse.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Produktet er fint, men kundeservice mangler

Produktet er fint. Men kæmpe mangel på kundeservice

31 de março de 2025

Resposta da Afslutningsprofiler

Jeg er glad for, at du synes profilen er fin. Men jeg er ked af, at du ikke er tilfreds med vores kundeservice. Vi har besvaret dine e-mails inden for 2 timer i vores åbningstid. At vi kun leverer lige profiler i 270 cm fremgår af hjemmesiden.

Flot produkt, hurtig levering

Søgte profilafslutning til badeværelses fliser i kobber farve. Det fandtes hos firmaet her, og i en længde 270 cm. Blev leveret to dage efter bestilling og de levede helt op til forventningerne, og til en god pris.

3 de março de 2025

Resposta da Afslutningsprofiler

Mange tak for denne flotte anmeldelse.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jeg fik lov af en Jørgen Nilson tilbage…

Jeg fik lov af en Jørgen Nilson tilbage få
en erstatning som godt kunne være lige så stor som jeg ønskede det og uden nogensom helst straf overhovedet i hele verden og Danmark. Jeg kom bare til at trykke på knappen på min iPhone og jeg fik ikke pengene -de var blevet stjålet af ham selv, nemlig Mette Hansen Mary Elizabeth donaldson også kaldt og Turgay var der også og Adem og Chungai hans lillebror. De var med ham der Jørgen Nilson.

5 de março de 2025
Avaliação não solicitada

profil

god og hurtig

21 de fevereiro de 2025

Resposta da Afslutningsprofiler

Mange tak for denne gode anmeldelse.

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Jeg har lavet fejl ved bestillingen og skulle kontakte kundeservicen. De svarede mig lynhurtigt og fik styr på bestillingen hurtigt og smertefrit. De kan varmt anbefales.

23 de janeiro de 2025

Resposta da Afslutningsprofiler

Mange tak for den varme anbefaling 👍
Henrik

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais