Afslutningsprofiler Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Før. Bestilte varer igennem godt designet hjemmeside. Spørgsmål besvaret med høflighed. Under transport: lækkert rør med varen ankom dagen efter bestilling. Efter. Flere ordrer, da det jo bare... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har lige modtaget mine fliseprofiler i børstet rustfri stål. Profilerne er vildt flotte og ekstrem god kvalitet! Endnu bedre end forventet. Jeg var i kontakt med afslutningsprofiler et par gange... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er sjældent man oplever så god service! Fik et opkald efter aflagt ordre, da ordren ikke matchede tidligere fremsendte profilprøver. Michael ville lige sikre, at jeg vidste hvad jeg bestilte! Og t... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Modtog en beskadiget pakke fra Afslutningsprofiler.dk Jeg ringede til dem og forklarede situationen. Der blev delt lidt info og 15 minutter senere fik jeg en notifikation om en levering der er best... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Revendedor de produtos de metal
  2. Loja de decoração de design de interiores
  3. Loja "Faça Você Mesmo"
  4. Loja de produtos para alvenaria

Escrito pela empresa

Alt i profiler, fx fliseprofiler, gulvprofiler, trappeprofiler. Når du har investeret i perfekte keramiske fliser eller gulvbelægning, skal du også have mulighed for at fremhæve kvaliteterne med den perfekte profil. Vi betragter afslutningsprofiler som en billedramme til dine gulve og vægge. En ramme der skal understrege kvaliteterne i dit valg af materialer. Ligesom en billedramme skal komplementere kunstværket, skal afslutningsprofilen komplementere gulvet og væggen. Vores brede sortiment er udvalgt specielt til keramiske fliser. Profilerne er egnede til afslutning af filsekanter og overgange til andre materiale.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

17 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Aldrig nogensinde har jeg fået så kompetent, venlig og imødekommende service og så er det oveni fede produkter, som jeg glæder mig til at få sat op i mit nye badeværelse. Tusind tak for jeres måde at være på!

3 de agosto de 2022
Avaliação não solicitada

Resposta da Afslutningsprofiler

Tusinde tak for denne flotte anmeldelse. Det er første gang vi oplever 10 stjerner 😊
Michael

5 stjerner 👍🏻

Kørte fysisk til butikken, for at se produkterne og få noget vejledning. God oplevelse fra start til slut, hvor jeg fik den hjælp jeg behøvede.

31 de julho de 2022

Resposta da Afslutningsprofiler

Mange tak for denne gode anmeldelse og alle 5 stjerner.

Super

Rigtige varer og hurtig levering. Og god rådgivning

15 de julho de 2022

Resposta da Afslutningsprofiler

Mange tak for denne gode anmeldelse.

Super hurtig levering

4 de junho de 2022

Resposta da Afslutningsprofiler

Tak. Vi gør meget for at have et stort udvalg på vores eget lager til hurtigt afsendelse.
Mange tak for denne anmeldelse.

Seriøst god service!!

Seriøst god service!!! Havde bestilt 2 forskellige lister og blev næste dag ringet op af en ansat som skulle pakke min ordre. Hun kunne se jeg ikke havde bestilt noget til at montere den ene liste med og ville bare tjekke om det var en fejl. DET VAR DET! Så det havde været vildt nederen at opdage når pakken var kommet frem. Deres messing er FLOT og ægte i farven! Hurtig levering. Pakket i paprør så det ikke tager skade. Stor anbefaling. Og den ansatte fortjener en bonus, hende kan I virkelig være flade for!!

11 de maio de 2022
Avaliação não solicitada

Resposta da Afslutningsprofiler

Mange tak for denne flotte anmeldelse. Dine rosende ord er givet videre til Louise.

Alt i orden hele vejen igennem

Alt i orden hele vejen igennem
Fin kvalitet af produkt, og sikker indpakning osv. Der er ikke noget at klage over

25 de abril de 2022

Resposta da Afslutningsprofiler

Mange, mange tak for denne gode anmeldelse.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mja mja

Fint nok produkt, og intet problem med levering, med de ekstra 300kr de tager for emballage( paprør) og afsendelse, synes jeg er alt for frækt og grådigt, har betalt en rimelig høj pris for varen i forvejen, og så kan de formulere sig som det passer dem og godtgøre det så de selv synes alt er okay, men alt ialt så er det ikke okay......

18 de abril de 2022

Resposta da Afslutningsprofiler

Ved et hurtigt tjek på internettet, kan du se at hverken GLS, Postnord, DAO eller Bring vil køre med de lange paprør (275 cm). Det er noget specielt, som desværre ikke kan gøres billigere.

Vi oplyser klart og tydeligt priser og betingelser på forhånd.
På samtlige sider står fragtprisen, så du er velinformeret allerede fra første side.

Du har endda mulighed for at vælge afhentning og selv stå for fragten. Det gjorde du ikke, fordi der hverken er en lavere pris på forsendelsen eller på profilerne andre steder. Du har gjort en god handel, ellers havde du vel ikke accepteret alle priser inden købet. Derfor forstår vi ikke, at du kalder "frække og grådige" på bagkant. Det er frivilligt at handle her.

Vi informere ærligt, klart og tydeligt på forhånd, og vi holder vores aftaler.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering. Bestilte fredag og havde varen allerede mandag formiddag.

12 de abril de 2022

Resposta da Afslutningsprofiler

Mange tak for denne gode anmeldelse. Dejligt, når kunderne bemærker den hurtige levering. Ved bestilling inden kl. 13 på hverdage (man-fredag), sender vi profilerne med Danske Fragtmænd samme dag.

super sted at handle

super sted at handle
utrolig hurtig levering , lidt dyr transport , men produktet er 100% iorden

8 de abril de 2022

Resposta da Afslutningsprofiler

Mange tak for denne super gode anmeldelse.
Henrik

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais