Goede, klantvriendelijke, ervaring met Airtrade medewerker Stef. Door mijn onzorgvuldigheid had ik, per ongeluk, een Hotel geboekt dat niet in Valencia bleek te liggen maar 80 kilometer buiten de... Ver mais
Als er achteraf nog wat veranderd moet worden zijn ze niet thuis Verwijzen naar accommodatie en geven geen service Wel zakken vullen maar niet leveren Slechte keuze om daar te boeken Kwalite... Ver mais
Omdat adequaat op onze vraag werd geanticipeerd. Alleen jammer dat deze ervaring vertroebeld doordat we € 70,- extra moesten betalen voor deze wijziging. Ik weet dat in de voorwaarden staat, dat daar... Ver mais
Meerdere boekingen gedaan de afgelopen jaren. Voor deze maand had ik een stedentrip staan. Enkele weken geleden per mail contact gezocht om de overleggen wel of omboeken ivm COVID. In de avond werd... Ver mais
Airtrade is marktleider op het gebied van de inkoop, uitgifte en verwerking van vliegtickets voor de reisbranche. Daarnaast ontwikkelt Airtrade reistechnologie voor elk type reisonderneming.
Diakenhuisweg 7, 2033AP, Haarlem, Holanda
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Ik voel me opgelicht door Airtrade
Na boeking en aanbetaling van de helft van de reissom komen er nog hoge kosten bij voor transfer van luchthaven naar hotel en voor bagage en dan moet je ook nog een flink bedrag betalen voor het reserveren van de stoelen in het vliegtuig meer dan 300 euro zonder upgraden
Ik heb daar over gebeld maar ik word heel netjes te woord gestaan maar zonder resultaat
Ik mag annuleren maar dat kost mij de aanbetaling van 4500 euro wel fijn dat dat kan poepoe
Ik zou iedereen afraden hier te boeken u weet niet wat al de extra kosten worden
U bent gewaarschuwd

Resposta da Airtrade Holland B.V.
Super snelle reactie en afhandeling, chapeau!

Resposta da Airtrade Holland B.V.
Na annulering van de klm vlucht van praag terug naar Amsterdam heb ik zelf moeten bellen om te regelen dat ik een hotel zou hebben voor de nacht. In eerste instantie zeiden ze kan je zelf niet ff iets boeken want alles van ons zit vol!! Na veel heen en weer gebeld te hebben konden ze ineens wel ons hotel van de afgelopen week boeken. Ik ben verder zelf verder uren bezig geweest om een normale ( moest er ineens 6 uur over doen terug vanuit Praag) vlucht van klm te krijgen voor een volgende dag. Ik had een pakketreis geboekt maar ze hebben niks voor mij gedaan. Alleen de extra nacht is na indienen bij hen terug betaald. Nu moet ik alles zelf bij klm declareren en de claim neerleggen en zitten we ook nog eens vol met beten van bed wantsen van het hotel. Conclusie, nooit neer klm holidays/ airtrade!!!

Resposta da Airtrade Holland B.V.
Goed geholpen door de klantenservice. Afspraken zijn nagekomen. Hulde.

Resposta da Airtrade Holland B.V.
Ik heb in Stef een medewerker gevonden die op meerdere momenten in staat was om met me mee te kunnen denken. Ik was iets aan het regelen terwijl ik zelf in het buitenland zat en zelfs het tijdsverschil heeft de service niet beinvloed.

Resposta da Airtrade Holland B.V.
Prima en snelle service van Stef en Erica bij het omboeken van het hotel! Het hotel dat wij aanvankelijk geboekt hadden, lag te ver van het centrum en dit was om gezondheidsredenen te ver lopen voor mij. Erica en Stef ondernamen meteen actie. Heel hartelijk bedankt hiervoor!

Resposta da Airtrade Holland B.V.
Snel en netjes te woord gestaan door medewerker (Stef), goed meegedacht

Resposta da Airtrade Holland B.V.
Via mail contact goede gesprekken gehad met medewerker Stef, hij heeft goed geluisterd naar wat wij wilde. Dit deed helaas een andere medewerker niet, dit vond ik jammer. Als klant die op vakantie wil gaan wil een fijne en zorgeloze vakantie, niet als je op bestemming komt en het is niet zoals in de beschrijving van de site Transaviaholidays.
Stef heeft daarom goed naar ons geluisterd om onze laatste 2 stedentrips hotels om te boeken maar een beter hotel.
We kijken ook uit naar onze trips.

Resposta da Airtrade Holland B.V.
Lastig om een vliegtijd om te boeken, duurt lang en voor je het weet betaal je veel te veel

Resposta da Airtrade Holland B.V.
Geweldig dat ik werd gebeld met dat ik me niet ongerust hoefde maken: de spullen kwamen er aan, maar het duurde even langer

Binnen 1 dag reactie en actie gekregen/ondernomen op mijn verzoek, klassr!👌

Resposta da Airtrade Holland B.V.
Snel geholpen met een wijziging van mijn Pakket. Binnen het half uur was all geregeld. Goede communicatie en klantvriendelijkheid.

Resposta da Airtrade Holland B.V.
Noodgedwongen vakantie moeten omboeken, heel meelevend en snel gehandeld. Top!!

Resposta da Airtrade Holland B.V.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.