Mooie bureaustoel in goede kwaliteit tegen een redelijke prijs, echt heel blij mee. Bovendien was jullie chauffeur bijzonder vriendelijk en servicegericht, prima vertegenwoordiger van jullie bedrij... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
De bezorgers waren erg mooi op tijd, zelfs eerdar dan vermeld. Het wijzigen van de bezorgdag ging gemakkelijk en er werd netjes gebeld voor een nieuwe afspraak. Bij het transport van stoelen met vu... Ver mais
De leverancier van de stoel schoot en schiet tekort, maar Albeka doet er alles aan om een passende oplossing te vinden. In mijn geval door een tijdelijke stoel te bieden en die later op lokatie om te... Ver mais
spullen op tijd en netjes gemonteerd. kastje bleek bij nader inzien toch wat aan de hoge kant en kon zonder probleem gewisseld worden voor lager model.
Detalhes da empresa
Albeka is dé specialist in nieuw en gebruikt kantoormeubilair met 3 echte showrooms in Nederland. Met een uitgebreid assortiment duurzaam gebruikt en nieuw kantoormeubilair en experts die je helpen de juiste keuze te maken zit je bij Albeka altijd goed. Alle producten worden boven de €350 gratis door heel Nederland en België geleverd met onze eigen bezorgservice. Heb je een vraag? Dan helpen we je graag direct!
Informações de contato
Normalmente responde dentro de 24 horas
As pessoas também visitaram
Hij was heel bekwam

Resposta de Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Ik heb de afspraak tijd kunnen…
Ik heb de afspraak tijd kunnen aanpassen i.v.m. een crematie.
Wel hoor ik graag wanneer de stoel nabezorgd wordt

Top service
Top service. Correcte bestelling en bij vragen direct antwoord.
Leverancier was ook zeer sympathiek en heeft goed alles afgeleverd

Resposta de Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Zeer tevreden over de bestelling via de…
Zeer tevreden over de bestelling via de webshop, afspreken van de leveringsdatum en de levering!

Goede kwaliteit kast
Goede kwaliteit kast, nette levering.

Mooie gebruikte kantoormeubelen
Mooie gebruikte kantoormeubelen.
Prima snelle en vriendelijke bezorging.

Resposta de Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Er werd goed geluisterd en actie…
Er werd goed geluisterd en actie ondernomen voor het probleem.

Resposta de Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Snelle en vriendelijke service!

Resposta de Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Heel vriendelijk en goed bereikbaar
Heel vriendelijk en goed bereikbaar. De service is echt super fijn. De bezorgers hebben alles gemonteerd en opgeruimd. Dank jullie wel!

Resposta de Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Dit zijn echt mooie "tweedehands kasten".
Meerdere keuze aan tweedehands kasten. En ze vertonen echte slechts heel kleine gebruikstekenen. Ben er super blij mee.
Goede prijs/kwaliteit en snelle levering.

Resposta de Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
mooi product voor de prijs
mooi product voor de prijs. Alleen er zit te veel schroeven bij ook schroeven die te lang zijn.

fijne monteur

Heel tevreden
Goed op de hoogte gehouden van tijdstip levering.
Op deze manier betaalbare kasten.

Resposta de Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Op tijd geleverd en snel gemonteerd
Bestelling keurig op tijd geleverd, alles werd ook snel gemonteerd. En: ik heb me geen zorgen hoeven maken over de vele lege dozen, want alles is netjes meegenomen.

Resposta de Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Behulpzame chauffeur en ook vakkundig…
Behulpzame chauffeur en ook vakkundig bij het in elkaar zetten van de kast

Resposta de Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Mega tevreden en super bezorgers
Bureau gekocht bij Albeka en wij zijn mega tevreden! Het bureau verkeert in hele goede staat (als nieuw), dus dat is al een aanwinst an sich.
Echter wat mij het meest aansprak was de absolute vriendelijke en warme service van de bezorgers!
Al toen de deur openging had ik meteen een goed gevoel bij deze heren en het is ze gelukt een aardig groot bureau door nauwe hoeken te navigeren naar de kamer waar hij staan moest. Het had een aantal pogingen nodig, maar ze waren uiterst voorzichtig met de muren en gingen met een grote glimlach weer weg.
Op deze manier maak je echt een goede indruk, dus ik kan de positieve reviews op TrustPilot beamen.

Resposta de Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Was iets mis gegaan met order maar snel…
Was iets mis gegaan met order maar snel gehandeld en geregeld door Pascal dus hele goede service

Service en product top
Snelle levering, leuke vriendelijke chauffeur, top product.
Voor herhaling vatbaar 👍🏼

Aankoop verloopt perfect!
Overzichtelijke website, aankoopproces verliep soepel, goede communicatie betreffende afleveringsdatum. De aflevering was stipt op tijd door vriendelijke medewerkers.

Resposta de Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.