Veja o que dizem as avaliações
Ik heb Alcosafe al heel lang geleden leren kennen en via e-mail contact of via telefoon is de zaakvoerder steeds bereid raad en technische uitleg te geven. Ook de levering gebeurde op de afgesproken... Ver mais
Bon, il n’y a pas de secret. De quoi puis-je être satisfait après une semaine d’utilisation ? En fait, au niveau de la commande c’était parfait. J’ai d’ailleurs été surpris de la rapidité de livra... Ver mais
Detalhes da empresa
Koop hier de beste digitale of eenmalige alcoholtesters van verschillende merken. Een alcoholtester kopen doe je snel en veilig online in onze webshop. De ademtest expert!
Informações de contato
Klein-Harelbekestraat 6, 8531, Hulste, Bélgica
- 00 32 468 10 35 36
- info@alcosafe.be
- alcosafe.be
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ik heb 2x 100 GF'S en wijken 0,1…
Ik heb 2x 100 GF'S en wijken 0,1 promille af. De eene een half jaar oud, de andere een maand of 3.
Doe geen kalibratie maar om het jaar een nieuwe.
Cela me permet de réguler ma…
Cela me permet de réguler ma consommation d alcool et donc de rentrer en toute sécurité
Snel en betrouwbaar!
Goede producten
Goede producten, ook de kalibraties gebeuren efficiënt. Enkel voor het bezorgen kan er beter een andere firma dan DPD gekozen worden. Koeriers blijven geen 10 seconden wachten aan de deur en dan kan ik het pas enkele uren later zelf gaan halen in een afhaalpunt.
Altijd goede service
Goed werkend apparaat
Goed werkend apparaat. Goede service voor het kalibreren elk jaar.
Alles verliep zoals het moet en…
Alles verliep zoals het moet en voorlopig zijn wij tevreden van het product!
Snelle service.
Alles correct verlopen
Vlotte levering en duidelijke uitleg…
Vlotte levering en duidelijke uitleg van het toestel in het Nederlands.
Vlotte afwerking van de bestelling
Vlotte afwerking van de bestelling. Bij vragen is het bedrijf goed bereikbaar. Ik heb het toestel nog maar kort geleden ontvangen, waardoor een correcte beoordeling nog niet mogelijk is. Maar alles lijkt goed te werken.