HetMooiste.be Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb een zeer goede ervaring gehad met HetMooiste.be Daarnaast ben ik ook erg tevreden over de verkoper. De communicatie was duidelijk en vriendelijk, en mocht er onverhoopt iets misgaan, dan wo... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Wel, uiteindelijk is het relatief goed verlopen, ondanks dat het in het begin helemaal fout liet . site blokkeerde bij betalen, weet nie waarom. Volgende dag opnieuw herstart en dat is het uiteinde... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Die Pferdesalbe nutzt mein Onkel schon seit vielen Jahren und ist damit sehr zufrieden! Da wir sie in Deutschland nicht vor Ort bekommen, haben wir diese online bestellt. Eine Reklamation wegen defekt... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Op de afgesproken dag geleverd, zoals vooraf gemeld in de bevestigingsmail. Alle flesjes in bubbelgaas en alles samen in een plastiek box. Prima service en veilig voor het geval er een fles gaat lekke... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Armazém

Unieke Paardenbalsem (spiergel),Spierbalsem en Huidcrème (uiercrème, goudsbloem en ginseng) van M. Comhair. Onderhouds- en poetsproducten van excellente kwaliteit aan marktprijzen. Dennenextract (geconcentreerde reiniger) voor de volledige poets en zeer geschikt voor het reinigen van tapijten en zetels. Ledercrème en lederreiniger. Professionel Ontvetter en Glazenwasserszeep. Car Star gamma voor voertuigen met unieke Hoogglansspray, Shampoo met Wax, Polish, Velgenreiniger en Glasfix.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

360 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

88 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

autopolish-carpolish-500ml

hoe was juist wat ik bestelde en een snelle verzending goede info

13 de julho de 2026

Resposta da HetMooiste.be

Bedankt Raymond voor deze fijne 5-sterren beoordeling van de webwinkel!

Goeie levering

Goeie levering

28 de junho de 2026

Resposta da HetMooiste.be

Bedankt Gaston voor deze 5-sterren beoordeling van onze webwinkel en de goede levering!

Goed bereikbaar voor advies

26 de junho de 2026

Resposta da HetMooiste.be

Bedankt Henny voor deze 5-sterrenbeoordeling van je aankoop en het advies dat we je via WhatsApp hebben mogen geven.

Regelmatige klant.

Snelle bezorging - super producten.

19 de junho de 2026

Resposta da HetMooiste.be

Bedankt Herman voor wederom een fijne 5-sterrenbeoordeling!

correcte service

goede communicatie en meldingen

14 de junho de 2026

Resposta da HetMooiste.be

Bedankt Josée voor deze fijne 5-sterren beoordeling!

Perfecte levering

Perfecte levering, goede prijs een goed product

11 de maio de 2026

Resposta da HetMooiste.be

Bedankt Lucette voor deze fijne 5-sterren beoordeling!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mijn bestelling was verloren gegaan…

Mijn bestelling was verloren gegaan door de leverings courrier. En zij hebb3n mij zonder enig probleem mij een nieuwe bestelling opgestuurd

1 de maio de 2026

Resposta da HetMooiste.be

Bedankt voor deze fijne beoordeling!

En top product

4 de maio de 2026

Resposta da HetMooiste.be

Bedankt Andy voor deze toffe 5-sterren beoordeling!

Foutje..en ook bedankt!

Bestelling geplaatst aan de hand van de aangeboden korting (3+1).
Werd uiteindelijk NIET verrekend.
Na een klacht hierover is de toegezegde korting per direct uitbetaald.
Alle lof voor deze oplossing!

20 de abril de 2026

Dag Leon,
Bedankt voor deze fijne beoordeling. Er was inderdaad een pagina niet goed aangepast in onze winkel, waarvoor nogmaals onze excuses. Bedankt ook voor het fijne contact achteraf om samen tot een goede oplossing te komen.

Zeer goede producten

Tevreden over het product, doet zoals beschreven op de site. Snel geleverd en goed verpakt.

26 de março de 2026

Resposta da HetMooiste.be

Bedankt Hugo voor deze zeer fijne 5-sterren beoordeling! Wordt gewaardeerd.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb een zeer goede ervaring gehad…

Ik heb een zeer goede ervaring gehad met HetMooiste.be

Daarnaast ben ik ook erg tevreden over de verkoper. De communicatie was duidelijk en vriendelijk, en mocht er onverhoopt iets misgaan, dan wordt dit snel en professioneel opgelost. Juist daardoor merk je hoe goed de service echt is. Zeker een aanrader om hier te kopen.
Betrouwbare verkoper die met je meedenkt!

15 de abril de 2026
Avaliação não solicitada

Resposta da HetMooiste.be

Bedankt Rafi voor deze fijne 5-sterren beoordeling!

Ze doen hun best om de klant

Ze doen hun best om de klant
te helpen

22 de março de 2026

Resposta da HetMooiste.be

Bedankt Leo voor deze fijne beoorderling. Inderdaad een zware bevalling deze keer met Mondial Relay, maar fijn dat alles uiteindelijk in orde kwam.