Best experience. Great staff and very punctual. Tried to change the date with them and also accommodating and they have change the date without any extra cost.
Veja o que dizem as avaliações
Kom 2 timmar efter bokad tid. Undermålig städning, golven var inte svabbade (man hade sopat ut allt skräp ut i trapphuset, utanför lägenhetsdörren), fönsterbrädorna var smutsiga, duschutrymmet var d... Ver mais
Otroligt professionellt utfört. Lugnt, metodiskt och vänligt! Trots att jag inte var helt klar, vilket försvårade för personalen, lade de upp sitt arbete annorlunda och fick min stress och oro att ri... Ver mais
Detalhes da empresa
Vi jobbar i hela Sverige. strävar efter att vara det bästa rengöringsföretaget Amples Cleaning Service är ett fullt integrerat företag för rengöring av rengöringstjänster som erbjuder omfattande, högkvalitativa, pålitliga rengöringslösningar till kommersiella, företag, industri och privatkunder. Vår flitiga ledning och arbetsetik är centralt för vår affärsfilosofi och är kritisk för att leverera konsekventa, städtjänster för kvalitet. Vi är stolta över att göra vår ledning ansvarig för kunden genom direkt åtkomst och samverkan med vår verkställande direktör.
Informações de contato
Tallrisvägen 3N, 70234, Örebro, Suécia
- 0764447563
- Info@amples.se
- amples.se
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Anlitade Amples för flyttstädning vid…
Anlitade Amples för flyttstädning vid Bjorkrisvagen, Örebro. Riktigt snabb i kommunikation och bäst i kvalitet. Verkligen rimligt pris. Jag rekommenderar starkt Amples Städfirma.
Bra firma med god service
Riktigt bra bemötande, flexibel med bokningar och riktigt bra efterservice då nya ägare till huset hade några få anmärkningar (delvis pga mitt miss att lägga till tjänster).
Jag rekommenderar Amples städfirma starkt.
Fantastiskt!
Smidig kommunikation, smidig och flexibel bokning. De hämtade och lämnade nyckeln själv hos mäklaren och vi slapp tänka på något. Bra service och billigt pris. Jag rekommenderar Amples Städfirma till alla jag känner.

Resposta de Amples Städfirma
Blev godkänt men lite små missar
Blev godkänt men lite små missar. Bra respons och billigt pris. Rekommenderar er att anlita dem!

Mycket flexibla och prisvärda
Mycket flexibla och prisvärda. Bokade in fönsterputs med mycket kort varsel och det var inga konstigheter. Snabba killar och ett jättefint resultat. Kan rekommendera Amples. /Simo

I stort sätt mycket bra
I stort sätt mycket bra, men hade inte städat under en av mattorna.

Resposta de Amples Städfirma
Toppen jobb rekommenderar starkt!

Resposta de Amples Städfirma
Bäst, professionell och snabb.
Jag anlitade Amples Städfirma för flyttstädning. Godkände städningen av Öbo för allra första gången. Huset var inte normalt smutsigt och de har gjort det till superrent och riktigt blankt😃. Rekommenderar dem starkt och riktigt billigt pris från andra företag. Riktigt snabb respons också. De svarade sena kvällar också. Tack för hjälpen.

Resposta de Amples Städfirma
They did the cleaning service very…
They did the cleaning service very processionally and met beyond my expectations.

Resposta de Amples Städfirma
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.