Andcopenhagen.dk Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god oplevelse, alt var i orden og svar fra kundeservice forløb lynhurtigt og gnidningsfrit, tonen var super flink og de var meget hjælpsomme. En varm anbefaling fra mig!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har nu handlet hos Andcopenhagen to gange, og begge gange har levet op til forventning både mht. til levering og produkternes kvalitet. Jeg bestilte nogle øreringe til Black Friday. Der var hurti... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig god service - fik leveret en kjole med skæve ærmer og selvom jeg først opdagede det efter jeg havde pillet mærker af, var der overhovedet ingen problemer. Jeg fik leveret en ny helt perfekt... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte et par øreringe og en hårbøjle. Ud fra billedet så begge varer små ud, hvilket jeg godt kan li’. Desværre viser det sig, at øreringede var vildt store - hvilket ikke er pænt i mine øre el... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja de Acessórios de Moda

Escrito pela empresa

Andcopenhagen er en multibrand shop, med mange lækre mærker. Vi forhandler tøj, sko, accessories og rigtig mange Andcopenhagen smykker. Klik dig ind og find et stort udvalg inden for trendy modetilbehør til budgetvenlige priser. Du skal ikke forholde dig til alle ratings herinde :-) Vi er nemlig virkelig søde, Stine giver den bedste kundeservice, vi har lynhurtigt levering, holder hvad vi lover og vores produkter er mega fine og i god kvalitet. Håber vi ses på instagram eller på shoppen.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Personligt indkøb online...

Meget tilfreds - dejligt med en sød lille hilsen fra "pakkeren", det gjorde købet meget personligt. Leveringen var SUPER hurtig - alt var i den skønneste orden.

31 de janeiro de 2018

Flot service

Gode priser og hurtig levering af min ordre der ikke mindst var pakket flot ind :-)

20 de janeiro de 2018

Fed oplevelse!

Jeg bestilte et cover med ægte blomster til min mor, som en last minute gave til hendes fødselsdag, og det kom dagen efter! Fantastisk!!!

20 de janeiro de 2018
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering men rigtig billig

Hurtig levering men rigtig billig kvalitet.
Jeg har førhen købt solbriller i Kina, og de ligner de solbriller som jeg købte hos andcopenhagen på en prik, de lugter virkelig slemt og der er synlig lim flere steder ved glasset. Ikke tilfreds.

8 de janeiro de 2018
logotipo da Andcopenhagen.dk

Resposta da Andcopenhagen.dk

Hej Cecilie

Tak for din feedback!
Jeg er ked af at høre at du ikke er glad for dine nye solbriller. Ud fra din beskrivelse lyder det som om at du har modtaget et utrolig uheldigt par, da det bestemt ikke er meningen at vores solbriller hverken skal lugte, have synlig lim osv.

Vil du ikke sende en mail til vores kundeservice (kundeservice@andcopenhagen.com) med nogle billeder, så vi evt. kan få et nyt par afsted til dig?

De bedste hilsner,
Julie, Andcopenhagen.dk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering. Er også vild med at udvalget af varer er relativt lille, men meget relevant ift mode og tendenser for tiden. Jeg handler med glæde hos AndCopenhagen igen.

8 de janeiro de 2018
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Havde bestilt sandaler som pludselig …

Havde bestilt sandaler som pludselig ikke var på lager. Lidt ærgerligt at hjemmesiden ikke er up-to-date når den reklamerer med gode tilbud!

7 de janeiro de 2018
logotipo da Andcopenhagen.dk

Resposta da Andcopenhagen.dk

Hej Stine

Tak for din feedback!
Vi beklager mange gange fejlen, som desværre opstod ifm. din ordre :(

Det er desværre én af de der irriterende menneskelige fejl der kan ske, hvis et produkt er blevet talt forkert op på vores lager, eller indtastet forkert i vores system - men vi gør vores aller bedste for at dette ikke vil ske igen!

De bedste hilsner,
Julie, Andcopenhagen.dk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God pris, nemt at bestille, hurtig levering.

God pris, nemt at bestille, hurtig levering.
Savner dog muligheden for at returnere var lidt nemmere, da der altid er en chance for varen ikke lever op til forventningerne når man modtager.
Jeg er stor fan af webbutikker, hvor der er en betalt returseddel med pakken, og det har &copenhagen ikke.

7 de janeiro de 2018
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Flotte øreringe, men alt for tunge

Har købt de flotteste guldøreringe hos Andcopenhagen, men desværre er de så utrolig tunge at jeg ikke kan bruge dem. Efter blot 20 min er mine øreflipper så ømme at jeg må tage dem ud :-(

Ellers er alt i top. God og hurtigt service og jeg har intet at sætte en finger på. Blot ærgerligt at produktet slet ikke lever op til ens forventninger.

6 de janeiro de 2018
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais