AniCura Sverige  Avaliações 1.613

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dom tar hand om djuren på ett väldigt bra sätt. Min katt är annars jättestressad. Min upplevelse på Öresunds djurklinik i Lund är så bra, har gått dit med alla våra tre djur. Skulle välja dom före E... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min hund och jag fick träffa sköterskan Ida. Hon tog väldigt väl hand om oss, utan stress samt lyssnade och svarade på alla våra frågor. Alla i receptionen var jättetrevliga och det tog verkligen en h... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi kom in akut med våran hund Doris, som är en staffe. Tisdagen den 5 maj, blev Doris svårt biten av en annan hund, där örat gick sv en bit som ni sytt ihop så fint. Vi fick vård direkt när vi kom in,... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi upplevde tyvärr bemötandet som ganska avfärdande vid flera tillfällen. Som orolig djurägare vill man kunna ställa frågor utan att känna sig dum eller få svar med en nedlåtande ton. Vi reagerade... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Veterinário
  2. Hospital Veterinário
  3. Serviço Veterinário de Emergência
  4. Pet Shop
  5. Loja de suprimentos para animais de estimação

AniCura är en familj av framstående djursjukhus och kliniker specialiserade på sällskapsdjur. Företaget föddes ur idén att med gemensamma resurser skapa en bättre djursjukvård och grundades 2011. Idag är AniCura en förebild inom avancerad djursjukvård och en uppskattad partner till djurägare och remitterande veterinärer i Europa. Inom företaget erbjuds ett stort utbud av medicinska och kirurgiska tjänster. Detta innefattar alltifrån förebyggande vård och bassjukvård, till avancerad diagnostik, invärtesmedicin, intensivvård, kirurgi och ortopedi. AniCura erbjuder även rehabilitering, sjukgymnastik och kostrådgivning samt utvald djurmat och vårdprodukter. AniCura erbjuder modern och högkvalitativ djursjukvård och har 450 djurkliniker och djursjukhus i Europa och skapar trygghet för djurägare genom hög tillgänglighet och patientsäkerhet. Företagets 11 000 passionerade medarbetare tar varje år hand om över 3,6 miljoner patienter. AniCura är en erkänd utbildnings- och remissinstans. AniCuras vision är att ”tillsammans skapa framtidens djursjukvård”. Visionen är framtagen för att skapa så mycket nytta som möjligt för våra kunder och innehåller vissa nyckelord som vi anser är viktiga för din kundupplevelse.

Informações de contato

4,0

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

2 mil avaliações

Respondeu a 18% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Uruselt!!!

Meddela när det blir förseningar,vi gick en hel dag och var oroliga och väntade på att Läckeby Anicura skulle höra av sig! Det var heller inte dokumenterat vilka tänder som var borttagna,ska vi memorera det i huvudet?

5 de março de 2024

Resposta da AniCura Sverige

Hej Kerstin, vi ber om ursäkt att du fått vänta på oss. Ibland blir vi fast med sjuka djur och har svårt att komma iväg om det inte är akut. Vi förstår din frustration. Maila eller ring gärna till Läckeby så kommer de att kunna skriva och berätta för dig vilka tänder som tagit bort, självklart är det svårt att komma ihåg i samband med all information om ditt djur. Vänligen AniCura

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sämsta service jag varit med om.

Sämsta service jag varit med om.
När jag ska returnera produkten finns ingen retursedel med men det påstår företaget att det gör det visst.
Efter ett tag får jag retursedel på mail som de menar att jag ska skriva ut. Förklarar att jag inte har skrivare så de måste skicka den på posten.
Företaget mailar tillbaka att jag får be grannar eller posten om hjälp att skriva ut den med hänvisning att de inte kan skicka retursedel på posten.
Istället ger de mig en adress till Danmark att skicka varan till. Eftersom jag då inte får någon returbekräftelse från posten nekar jag att returnera på det sättet.
Ber företaget att skicka en QR-kod via sms som är nödvändig för att post ombud ska kunna ta fram en retur sedel.
Samma svar som tidigare att det kan de inte heller hjälpa till med.
Det finns seriösa företag på nätet som säljer likvärdiga produkter och som månar om sina kunder.
Sådana här företag ska inte hålla på med online tjänster och borde försvinna från nätet.
VARNING !!!!

1 de fevereiro de 2024

Resposta da AniCura Sverige

Hej Eva-Lotta, vi beklagar att du inte har fått den hjälp från oss som du förväntade dig.
När du kontaktade oss skickade vi en retursedel som du kan använda kostnadsfritt. Eftersom du uppger att du inte kan skriva ut, informerar vi dig om att du kan returnera till vårt lager i Danmark på egen bekostnad. Vår returpolicy är angiven i våra villkor på vår hemsida. Vänligen AniCura

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Felaktig vård gjorde hunden blind, återkoppling saknas igen

Besöket gäller Kumla

Felaktig vård gjorde hunden blind

Min sambo kom till Anicura Kumla i somras då hunden plötsligt blev blind. Besöket gav hunden felaktig diagnos, hög faktura och en hund i sämre skick än när hon lämnade honom. Pga den obefintliga vården som gjorde att vår hund inte fick rätt vård i tid så förlorade han synen helt på vänster öga.

Min sambo försökte kontakta klinikens chef och framföra detta via mail och telefon, men inget svar. Efter hennes recension här på trustpilot fick hon till svar att klinikchefen skulle kontaktas för vidare dialog. Men även denna gången uteblev någon form av kommunikation eller återkoppling.
Inget ansvarstagande alls.

Vi reser nu istället 1h 15 min extra till Strömsholms djursjukhus som vi stark kan rekommendera.

20 de julho de 2023

Bra bemötande och vård

Bra bemötande och vård, men priserna är helt ohållbara… 100% höjning av ett besök på ett år! Nej nu är ni bojkottade och ni har gjort att vi inte kommer skaffa nya husdjur… hoppas ni går under omgående! Välj om möjligt någon annan klinik för era husdjur!

10 de janeiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ni köper upp alla mindre vetkliniker…

Ni köper upp alla mindre vetkliniker för att sen kunna ta sjuka priser. Kolla bara nu Ace på Bagarmossens djursjukhus, ”betala eller låt honom dö” ingen möjlighet till andra åsikt. Jag hoppas media hänger ut er ordentligt

5 de dezembro de 2023

Resposta da AniCura Sverige

Hej Lp G, det känns tråkigt att du har denna bild av oss. Vår viktigaste uppgift är att ge vård till de patienter som behöver vår hjälp. /AniCura

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kort datum på kattmaten och inget svar på reklamation!

Beställde kattmat i från anicura.se 24 pack. Fick leveransen efter några dagar men bäst före datumet var väldigt kort, vilket gjorde att jag skrev till deras kundtjänst och klagade och bad om ett svar, men trots det nu gått tre veckor och jag skickat tre mail så har jag inte fått något svar! Uselt! Först lura på en gammal kattmat och sen inte svara på mail.

1 de novembro de 2023

Resposta da AniCura Sverige

Hej Niklas, det låter inte alls bra! Kan du vänligen maila oss på info@anicura.se så lovar vi att återkomma till dig. Det låter som att dina mail kommit på villovägar. Vänligen AniCura

Felaktig vård gjorde hunden blind

Jag kom till Anicura Kumla i somras då min hund plötsligt blivit blind. Besöket gav min hund en felaktig diagnos, hög faktura och en hund i sämre skick än när jag lämnade honom. Pga den obefintliga vården som gjorde att min hund inte fick rätt vård i tid så förlorade han synen helt på vänster öga. Har försökt kontakta klinikens chef och framföra det jag upplevt för att förhindra att fler ska drabbas, men utan svar. Noll ansvarstagande. Kommer aldrig mer åka dit. Reser nu istället 1h 15 min extra till strömsholms djursjukhus.

20 de junho de 2023

Resposta da AniCura Sverige

Hej Sandra, vi beklagar att din hund inte längre har syn på ena ögat. Vi hoppas att hunden fortfarande mår bra med syn på ett öga. Vi kommer meddela klinikchefen att du tagit kontakt med oss här för vidare dialog. Du får gärna maila djursjukhuset på info.kumla@anicura.se för direktkontakt.

så Jäkla dyrt!

Åkte dit för att min hund hade tagit sönder sin klo som hänger och blöder från tassen, det dem gjorde var att de tog bort den hängande delen av klon och rullade benet. Notan kom på 11000 kr. Jag kollar på kvittot så ser jag bandage 800 kr och skitsnack dubblade kostnader. Jag skulle ha tagit bort klon själv hemma!

31 de outubro de 2023

Engagerad personal

Engagerad personal! För två år sedan saknade er station i Linköping Rhinoskop, men rekommenderade er Kumlaenhet. De hittade omedelbart ett 4 cm långt vassrör i hundens nos! Vilken befrielse, efter 5 månader!
Häromdagen fick min hund medicin mot noskvalster, då han verkade nästan förvirrad - idag drev han hare i fem timmar!

25 de setembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tryggt, snabbt och proffsigt!

Mycket värt att slippa bli runtskickad i telefon i ett stressat läge. Snabbt svar efter uppringning, klara besked. Vi kom till kliniken med vår sjuka hund. Blev snabbt inkallade och en vänlig och lugn veterinär undersökte vår hund. Vi hade många frågor och vi hade en bra dialog. Vår hund fick hjälp och tillfrisknandet fortgår.

24 de setembro de 2023
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.