We zijn gepensioneerd. Ergo, 'we hebben de tijd', in plaats van andersom. Wanneer de vaatwasser aanzetten? De wasmachine? De wasdroger? WIJ kunnen dat bepalen, n.a.v. de meest interessante (lees: laag... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Prijzen zijn goed, maar de rest is om te janken!! - Automatische incasso die opeens stopt - Rekening overzichten kloppen niet - Geen contact mogelijk, reageren niet via hun eigen whatsapp chat... Ver mais
Na 3 jaar een dynamisch contract van ANWB Energie te hebben, kan ik stellen dat het een succes is. Prima app met duidelijke informatie. Je eigen energieverbruik kun je aardig sturen door op de gunstig... Ver mais
Ik vind de app niet matchen met het daadwerkelijke verbruik.Er word ons nl geadviseerd om het maandbedrag te verhogen terwijl we elke maand minder verbruiken dan word voorspeld.Dit is daarom in onze o... Ver mais
Detalhes da empresa
ANWB Energie maakt groene stroom en elektrisch rijden bereikbaar voor iedereen. We leveren energiecontracten, laadpassen, laadpalen en slimme laadoplossingen, met eerlijke tarieven en persoonlijke service. De winst die we maken, investeren we weer in onze leden en de maatschappij. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt. Op deze manier houden we energie en mobiliteit betaalbaar voor iedereen.
Informações de contato
Wassenaarseweg 220, 2596EC, Den Haag, Holanda
- 088-2692266
- energie@anwb.nl
- anwb.nl/energie
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Handige app die laat zien op welk…
Handige app die laat zien op welk tijdstip je stroomprijs laag is, of hoog natuurlijk
Duidelijk overzicht jammer dat we geen…
Duidelijk overzicht jammer dat we geen lang konden afsluiten
Een eerlijke en transparante…
Een eerlijke en transparante duidelijkheid wat je per dag krijgt en betaald voor stroom en gas ,ik zou het het voor iedere Nederlander aan bevelen ,, kortom toppie
Communicatie kan beter.
Communicatie kan beter.
Ik probeer al een tijdje de app te installeren, maar het gaat mis met het relatienummer. Dus via Whatsapp geprobeerd contact te krijgen. De 1e keer duurde dat een week, en nu zit ik ook al ruim een week te wachten. Dus daar zie ik wel een verbeterpunt. Ik moet nog afwachten na de jaarrekening hoe het verder bevalt.
overdag thuis
Doordat ik overdag thuis ben kan ik het energieverbruik prima afstemmen op de gunstigst prijs.
Ideaal om per dag/per uur te zien…
Ideaal om per dag/per uur te zien wanneer de stroom het goedkoopste is en dan hup.. wasmachine/droger/vaatwasser aan. En na 15 uur kun je al zien hoeveel t de volgende dag per uur is.
Nergens op de site heb ik kunnen lezen…
Nergens op de site heb ik kunnen lezen dat als je opdracht geef je gasaansluiting te laten verwijderen je dit ook aan de ANWB had door moeten geven. Het gevolg hiervan is dat ik maanden hiervoor wel de rekening kreeg. Dit is ook de reden dat ik overstapt naar een andere leverancier. Tevens bekijk ik wat ik nog meer kan schrappen bij de ANWB.
Net als andere energiebedrijven
Net als andere energiebedrijven, saldeert ook ANWB Energie niet volgens de wettelijke regels.
Zij verrekend maandbedragen met elkaar.
Volgens artikel 3 van de Energiewet behoort 1x per jaar gesaldeerd te worden; geleverde kWh stroom verminderd met teruggeleverde kWh stroom, waarna de som hiervan in rekening wordt gebracht.
Energiebelasting hoeft helemaal niet in rekening te worden te worden gebracht over gesaldeerde kWh stroom en is andere wetgeving.
Over meer geleverde stroom dient wel Energiebelasting te worden betaald.
Volgens uitspraak van het Gerechtshof is de Energiewet bepalend en niet de uitleg en toepassing door energieleveranciers.
Dus de opzet van alle jaarafrekeningen waarbij zogenaamd wordt gesaldeerd door ANWB zijn niet comform de uitleg in de Energiewet artikel 2c.
Dus ANWB Energie; Bij de jaarafrekening eerst de som van kWh geleverde stroom en teruggeleverde bepalen en dan de overige zaken verrekenen.
Prognose van de kosten per jaar is…
Prognose van de kosten per jaar is helemaal uitgekomen.
Duidelijke website en prima app.
Mij spreekt erg aan dat je betaalt wat…
Mij spreekt erg aan dat je betaalt wat het kost niet teveel en niet te weinig. Bij de meeste aanbieders is er een gok element waarbij je soms een tijd geluk hebt maar als je vaste contract afloopt dan moet je weer alles uitzoeken om niet teveel te betalen.
Betrouwbaarheid
Houden zich aan de afspraak. Per maand opzegbaar. Duidelijke app waar je kunt zien of je moet verhogen of kunt verlagen. Ook kun je zie wanneer de stroom het goedkoopst is.
Ik kan precies zien wat de stroomprijs…
Ik kan precies zien wat de stroomprijs is,hier kan ik een gedeelte van het jaar mijn voordeel mee doen.
De prijzen voor elektra zijn…
De prijzen voor elektra zijn belachelijk hoog. 60 cent per kWh is echt ronduit belachelijk.
Ik heb altijd een vast contract gehad
Ik heb altijd een vast contract gehad. Ik merk dat ik door het duidelijke overzicht veel bewuster omga met energie. Het is laagdrempelig en zeer toegankelijk en voelt eerlijk.
Geen terugleverkosten. Geen gedoe!
Kortom, tevreden!
Ben al meer dan 60 jaar lid van de ANWB…
Ben al meer dan 60 jaar lid van de ANWB ben dacht misschien is het verstandig om ook de energie van de ANWB te kopen. Zo gezegd zo gedaan maar dat liep even anders……!correspondentie over en weer over openstaande rekeningen terwijl er een volmacht tot automatische incasso was afgegeven.tot op vandaag narigheid met als voorlopig hoogtepunt een brief met de tekst dat ik geen energie meer kreeg ivm achterstallige betalingen…..!!
ANWB dynamisch contract + laadpas
Wij zijn nog aan het ontdekken, fijn om te zien wanneer de stroom goedkoper is zodat we ons gebruik erop af kunnen stemmen. We zijn nu 7 maanden onderweg en zitten nog ver onder het verwachtte verbruik, maar de winter moet nog komen natuurlijk. Ik denk dat we in maart de balans kunnen opmaken. Ook een laadpas van ANWB dus laden op zonnige tijdstippen.
Wisselende ervaringen met ANWB energie
Het overstappen naar de ANWB met een dynamisch energiecontract is door mij wisselend beoordeeld.
ANWB heeft een prima werkende app, waarmee je maximaal inzicht krijgt in je energieverbruik.
Jammer is dat meermalen het voorschot bedrag omhoog werd aangepast en niet werd uitgelegd het hoe en waarom aan mij/de klant.
We kunnen jullie niet bereiken.
We kunnen jullie niet bereiken.
We willen graag contact met jullie hebben want we hebben vragen. Graag bellen naar 0650 n543 766