ANWB neemt het initiatief, maar waardeert ook eigen inbreng. ANWB belt eerder te vaak dan te weinig voor het geven van updates betreffende een te repareren auto. Ook in het evacuatie gebied ten ti... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Overschrijven naar een nieuwe auto werd probleemloos geregeld. En ik ben zeer tevreden over de Veilig Rijden Autoverzekerijg. Als je goed en vooral veilig rijdt kan dat je honderden euro per jaar sch... Ver mais
Stond 's avonds met lekke band gezin en hond langs de snelweg. Heel vriendelijke geholpen. Eerst door Logicx afgesleept en niet naar de eerste parkeer plaats langs de snelweg maar meteen naar het serv... Ver mais
Jullie zouden beter kunnen adviseren als een verzekering goedkoper kan. Als je meerdere verzekeringen hebt bv van een auto wat de goedkoopste optie dan is. Nu moest ik dit zelf opperen, ik vind dat ju... Ver mais
Detalhes da empresa
- Seguradora de motocicletas
- Seguradora de Viagem
Sobre ANWB Verzekeren
ANWB Verzekeren
Bij ANWB Verzekeren kies jij de verzekering die bij jou past. Voor thuis, onderweg of op vakantie. Problemen met je auto, plotselinge veranderingen in je plannen of schade aan je spullen? Wij staan voor je klaar bij schade of pech. Kies voor een verzekering met de deskundige hulp en service van de ANWB.Waarom een ANWB Verzekering?
✅ Standaard 5% korting voor leden
✅ 24/7 contact met de Alarmcentrale
✅ Persoonlijke hulp bij schade
Alle ANWB Verzekeringen
🤝 Korting voor leden
Als ANWB-lid ontvang je standaard 5% korting op alle ANWB Verzekeringen. Zo ben je extra voordelig verzekerd.
📞 24/7 contact met de Alarmcentrale
Heb je schade of pech? De ANWB Alarmcentrale is 24/7 bereikbaar, waar je ook bent. Zo weet je zeker dat je er niet alleen voor staat. Wij denken met jou mee en helpen je weer verder.
⭐️ Persoonlijke hulp bij schade
Wij zorgen dat je thuisgebracht wordt als je auto total loss is. We regelen een vliegticket als een familielid thuis ernstig ziek is geworden. En we helpen jou om je schade volledig af te handelen. Bij ANWB Verzekeren staan we voor je klaar met persoonlijke hulp bij schade.
♻️ Zorgeloos, duurzaam en met plezier onderweg
Bij de ANWB willen we dat iedereen zorgeloos en met plezier onderweg kan gaan, in een duurzame samenleving. Daarvoor zetten we ons in met onze verzekeringen, verkeersinformatie, reistips en nog veel meer. Meer weten over de ANWB en onze missie? Lees meer over onze maatschappelijke projecten.
Informações de contato
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

0 will to solve a problem
0 will to solve a problem. no klantenservice in english and for stupid 18 euros you caused a huge damage to my reputation baning me from all insurance companies. hope lawyers can solve this.

Rustige en vriendelijke hulp
Rustige en vriendelijke hulp. Direct mijn wensen uitgevoerd. Wij hebben al onze verzekeringen plus Energie bij de ANWB, dus verwachten niet anders.

Resposta da ANWB Verzekeren
Na enige wachttijd verbonden met…Denk na of je verzekeringen in 1 account wilt hebben.
Na enige wachttijd verbonden met medewerker met vraag over een fietsverzekering die ik net had afgesloten. Beleefd te woord gestaan maar een oplossing werd niet geboden. Moest zelf komen met oplossing , verzekering opzeggen en opnieuw afsluiten, dit zou mogelijk zijn omdat je 2 weken bedenktijd hebt

Extreem goed geholpen
Extreem goed geholpen bij het opstellen van een offerte en het afsluiten van 3 veilig rijden autoverzekeringen. Er zaten wat kinken in de kabel, maar deze zijn ontzettend deskundig opgelost door Beate. Ook zijn we bij het opstellen van de offertes heel fijn geholpen door Noah. Dank jullie wel voor de goede service!

Resposta da ANWB Verzekeren
Super service en hulp. Geweldig ANWB.
Wat een ontzettend fijne, vriendelijke en behulpzame medewerkers. Zoon die alleen reist ongeluk gehad in Bali. Moest geopereerd worden en de medewerkers en dossierverantwoordelijke van ANWB hebben mij zowel thuis als m’n zoon daar zo ontzettend goed bij gestaan. Korte lijntjes naar het ziekenhuis en naar ons. Ontzettend prettig in een onzekere en stress volle periode. Echt petje af voor ze! Dank je wel. Gr, Naomi Hartman

Resposta da ANWB Verzekeren
Ik wil de stoelen retourneren
Ik wil de stoelen retourneren. Helaas is jullie retournerbeleid niet gebruiksvriendelijk. Het retourformulier zou in de doos meegeleverd zijn. Helaas is dit niet het geval.

Resposta da ANWB Verzekeren
De eerste keer hulp bij pech: heel erg prettig!
Het was een goede ervaring omdat ik de scootmobiel 14 dagen heb, er wel op gereden heb maar nog geen enkele pech heb gehad!

Resposta da ANWB Verzekeren
Prima geholpen via de telefoon
Prima geholpen via de telefoon. Rustig en fijn te woord gestaan

Resposta da ANWB Verzekeren
Goed geluisterd en snel daarna…
Goed geluisterd en snel daarna afgehandeld en geregeld. Geen gedoe verder. Het was helder en correct.

Prima verzekering
Heel vriendelijk geholpen en een goeie oplossing. Ik ben tevreden met deze verzekeringsmaatschappij.

Resposta da ANWB Verzekeren
Ai mens doet afbreuk aan goede service
Als je je langs dat 'Ai mens' hebt geworsteld met haar onzinvragen en die je ook nog eens niet verstaat, dan krijg je een echt mens aan de lijn. En die helpen je fantastisch.
Ai mens sluit zelfs af met: 'we hebben uw polisnummer niet herkend'. Maar daar vroeg ze ook helemaal niet naar...
Ik had heel de tijd dat polisnummer voor m'n neus...
ANWB: kap met die onzin. Je echte medewerkers zijn capabel genoeg om binnen 15 seconden net zoveel aan de weet te komen dan dat hele Ai mens in 3 minuten. En dan blijkt het nog incompleet te zijn ook.
Vandaar 3 sterren. Jullie zijn echt wel 5 sterren waard. Doe er wat aan.

Resposta da ANWB Verzekeren
Ik ben erg goed geholpen na pech met de…
Ik ben erg goed geholpen na pech met de fiets