Aqua Protect: jouw specialist in vochtbestrijding Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Via aqua protect hebben wij een ventilatiesysteem laten installeren en ook een behandeling tegen opstijgend vocht. De offerte was zeer duidelijk en de factuur erna ook. Een paar dagen voor de werk... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Zeer correcte prijs-kwaliteit, maar bovendien een levertermijn voor zonnepanelen in weken i.p.v. in maanden ! De levertermijn werd gerespecteerd, alhoewel ik aanvankelijk wat sceptisch stond t.o.v. d... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

les 2 visites préliminaires ont été très positives ....mais nous n'avons pas eu d'informations sur les tests d'humidité avant travaux ! le travail lui-même a été exécuté très professionnellement e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Van int begin had ik al een goed contact met de werfleider: duidelijk geïnformeerd, kennis van zaken, correcte offerte. Ik werd gecontacteerd door de planningsdienst en al vlug kwamen tot een datum di... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Empresa de impermeabilização
  2. Empresa de Construção
  3. Represa

Last van vocht in je woning? Aqua Protect is dé specialist in vochtbestrijding, kelderdichting, opstijgend vocht en ventilatie in België. Met 20+ jaar ervaring en innovatieve technieken, lossen we jouw vochtproblemen snel en efficiënt op. Aqua Protect is nationaal actief met vestigingen in Zwevegem, Gent, Mechelen, Herstal en Braine-l'Alleud. Met zo’n 5000 werven per jaar kan je rekenen op onze onmiskenbare expertise. Plan vandaag nog jouw GRATIS diagnose via https://www.aquaprotect.be/nl/.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

169 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 66% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

109 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

gebrek aan communicatie, professionalisme en stiptheid

De technici die zich vanmiddag bij ons aanmeldden voor het uitvoeren van geplande werken kwamen alles behalve professioneel over. Zo bleken ze helemaal niet op de hoogte te zijn van de planningswijziging van een maand geleden wat getuigde van een groot gebrek aan communicatie binnen het bedrijf. Bovendien waren ze meer dan 2 uur te laat ! Als klant neem je hier dan speciaal een vrije namiddag voor ! Aan zo’n team wil ik mijn werken niet toevertrouwen.

16 de abril de 2025

Beste

Bedankt voor uw feedback en het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat de communicatie en stiptheid bij uw afspraak niet naar wens verliepen. Dit is uiteraard niet de service die wij nastreven en wij willen dit graag verder onderzoeken om tot een gepaste oplossing te komen.

Mag ik u vragen om de details van uw dossier door te sturen naar hello@groupprotect.be? Zo kunnen wij uw dossier samen met de verantwoordelijke bekijken en u verder helpen.

Zeer tevreden

Zeer tevreden - ook nadien was er een probleem en werd alles keurig opgelost.
aanrader

2 de abril de 2025

Beste Marc

Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat we alles naar tevredenheid hebben kunnen oplossen.

Correct

Correct, professioneel, juiste prijs, propere afwerking, goede opvolging.
Vochtmeting op muren na injectie was perfect

20 de junho de 2024

Beste Jean-Marie

Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat u tevreden bent over onze aanpak en het resultaat.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Très contente du travail et du suivi

28 de março de 2025

Resposta da Aqua Protect: jouw specialist in vochtbestrijding

Merci beaucoup pour votre confiance et votre satisfaction.
C’était un plaisir de réaliser votre projet.

Cordialement

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Une expérience réussie avec Aqua…

Une expérience réussie avec Aqua protect
Fluide et rapide du diagnostic à la réalisation des travaux

20 de fevereiro de 2025

Resposta da Aqua Protect: jouw specialist in vochtbestrijding

Merci Ray pour votre commentaire. Ravis que tout se soit déroulé aussi efficacement.

Goede samenwerking

Goede samenwerking, mooi resultaat

25 de março de 2025

Resposta da Aqua Protect: jouw specialist in vochtbestrijding

Bedankt Yves! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het resultaat.

Vlot verlopen

3 de março de 2025

Resposta da Aqua Protect: jouw specialist in vochtbestrijding

Bedankt Virginie! Fijn dat alles vlot verlopen is.

Met vriendelijke groeten

travail sérieux

21 de março de 2025

Resposta da Aqua Protect: jouw specialist in vochtbestrijding

Merci beaucoup ! Heureux que notre travail ait répondu à vos attentes.

Naar aanleiding van hun reclame in Het Belang van Limburg

Naar aanleiding van hun reclame in Het Belang van Limburg heb ik een offerte aangevraagd voor opkomend vocht (grondwater) in mijn kelder. Een week nadien kreeg ik een vertegenwoordiger over de vloer, die mij direct een offerte maakte. Tesamen met de offerte kreeg ik een 1000 tal adressen van plaatsen waar men reeds had gewerkt. Ik bezocht 2 referenties, maar het adres (huisnummer) klopte niet ! Terug contact met de vertegenwoordiger en hij kon het juiste adres niet geven omwille van de privacy van de klanten?????? Referenties doorgeven en dan schermen met de privacy ? Ik moest maar contact opnemen met het hoofdkantoor..maar 2 weken later geen antwoord op mijn mail. Is dit een correcte firma, ...ik twijfel eraan...zelf ga ik wel op zoek naar een andere betrouwbare firma !!!

18 de fevereiro de 2025

Resposta da Aqua Protect: jouw specialist in vochtbestrijding

Beste Johan, Bedankt voor je feedback. Het spijt ons dat je de samenwerking op deze manier hebt ervaren. We nemen je opmerkingen zeker ter harte. De fout in de referentielijst is intern doorgegeven. Ik heb je mail van 4 maart teruggevonden in je dossier, maar deze is waarschijnlijk niet bij de juiste persoon terechtgekomen. Onze excuses daarvoor. Als je twijfelt aan onze betrouwbaarheid, kan ik meegeven dat onze processen voor vochtbestrijding voor het 21e jaar op rij zijn vernieuwd door het BCCA. Slechts twee bedrijven in België kunnen dit certificaat al zo lang en ononderbroken voorleggen. Mocht je alsnog willen verdergaan of meer informatie wensen, dan kan je me contacteren via hello@groupprotect.be. Ik sta steeds tot je dienst. Vriendelijke groet, Aline

ongelofelijk slecht bedrijf

ongelofelijk slecht bedrijf - geen aanrader - factureren teveel - dreigen u af - werken met illegale onderaannemers die ze uitbuiten en in slechte omstandigheden laten wonen in een bestelwagen - geen communicatie mogelijk - telefonisch niet en mails worden onbeantwoord - factureren dubbel en bedreigen u dan als je een review plaatst en klacht indient bij test aankoop

3 de março de 2025

Beste

Bedankt dat u de tijd neemt om uw ervaring te delen. We vinden het jammer te horen dat u zulke ernstige klachten heeft en nemen uw feedback zeer ernstig. Mag ik u vragen om de details van uw dossier door te sturen naar hello@groupprotect.be? Zo kunnen wij uw situatie samen met de verantwoordelijke grondig bekijken en zoeken naar een oplossing.

Au top

Au top, très professionnel.

5 de março de 2025

Resposta da Aqua Protect: jouw specialist in vochtbestrijding

Merci beaucoup pour votre retour !

Cordialement

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

correct en proper werk geleverd

werken op de juiste afgesproken datum uitgevoerd, door 2 medewerkers die hun job goed kenden. Eerst de pleister van de muur afgekapt, dan geïnjecteerd, daarna een vochtscherm aangebracht en dan opnieuw bepleisterd. Het eindresultaat mag er zijn, netjes. Is niet goedkoop, maar je hebt een lange garantie, en dat moet je bij andere goedkopere firma's nog afwachten. Tevreden dus

9 de janeiro de 2025

Bedankt Daniel voor uw uitgebreide review! 🙏
Fijn om te horen dat u tevreden bent over het verloop en het eindresultaat van de werken. We geven uw complimenten zeker door aan onze medewerkers.

Met vriendelijke groeten

Goede ervaring

Goede communicatie. Op tijd en proper uitgevoerd.

16 de janeiro de 2025

Resposta da Aqua Protect: jouw specialist in vochtbestrijding

Bedankt voor uw vertrouwen en positieve woorden, Patrick!
Fijn te horen dat alles vlot en correct verlopen is.

Afspraken niet nakomen...

Vanaf het moment dat het voorschot betaald werd is de verkoper lange tijd niet meer te bereiken. Komt niet opdagen op eerder gemaakte afspraken en laat niets van zich horen. Uiteindelijk via de hoofdbureau toch de werken in de planning gekregen. Op de afgesproken datum niemand te zien. Opnieuw bellen en blijven bellen. Werken slordig uitgevoerd en afgesproken afwerking NIET uitgevoerd. Verkoper is opnieuw niet te bereiken en belt nooit terug. Beloftes worden uiteindelijk niet nagekomen. Mondeling werden dingen beloofd die achteraf door de anderstalige werknemers niet werden uitgevoerd. Zij zeiden zelf dat de verkopers veel dingen beloven die zij uiteindelijk niet mogen doen. Verkooptrucs om mensen te lokken, maar achteraf sta je in de kou. Geen aanrader dus!

31 de janeiro de 2025

Beste,

Kan u de details van uw dossier doorsturen naar hello@groupprotect.be zodat we uw dossier met de verantwoordelijke kunnen bekijken?

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Oplichterij, slechte communicatie en gebrek aan advies

De verkoper beloofde ons tijdens het maken van de offerte dat de werken na 4 weken konden uitgevoerd worden. Dit is de reden dat we dit bedrijf kozen boven 2 andere bedrijven die langskwamen. Ik krijg na betaling van het voorschot een AUTOMATISCHE mail terug dat de afsprakenplanning met ons contact opneemt na 8 WEKEN. Er wordt dus recht in uw gezicht gelogen. Wij hebben dus in totaal 12 weken moeten wachten, nadat wij uiteindelijk zelf heel veel moesten bellen en pushen om het zo snel mogelijk te laten uitvoeren. Onze hele verbouwing stond hierdoor stil en wij moesten maanden langer in de living slapen. De verkoper is niet in de kelder of buiten gaan kijken, hij zei dat dat niet nodig was, dat het duidelijk is wat het probleem is. Toen de werken eindelijk uitgevoerd werden, zei de werknemer dat injectie eigenlijk niet genoeg is voor ons probleem, dat je eigenlijk alle (nieuwe) gips moet wegdoen en een vochtdoek moet plaatsen om te garanderen dat het probleem niet terugkomt. Maar ja, dat is extra betalen natuurlijk. Ik diende klacht in bij het bedrijf en kreeg een dame aan de lijn die zei dat ze alleen maar kan luisteren naar de frustratie die ze heel goed begrijpt, maar kan verder geen tegemoetgeving doen voor het resterende bedrag. Ze zei dat ze kan proberen haar manager te contacteren maar dat het waarschijnlijk niet veel zal opleveren.
Nu zien we terug schimmel verschijnen waar de werken zijn uitgevoerd, dus het probleem is niet eens opgelost. Dezelfde mevrouw zei dat we 6 maanden moesten wachten met plinten plaatsen en schilderen omdat injectie heel lang opdroogt. Dit is op geen enkel moment tegen ons gezegd.
Absurd.

15 de janeiro de 2025

Beste Thomas,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik wacht op de man die vandaag zou…

Ik wacht op de man die vandaag zou komen om de werken uit te voeren!
In augustus een voorschot van €758 betaald en daarna zo goed als niets meer van hen gehoord!
Geen reactie op mails, aan telefoon eindelijk iemand te pakken gekregen in november die de afspraak voor vandaag bevestigde…
Ik heb toen al geuit dat ik niet zo tevreden was, mijn voorgevoel klopte!
De 5 sterren review van Patrick Schoeters… deze man heeft mijn offerte gemaakt!

23 de dezembro de 2024

Beste Greet,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Société pas sérieuse à éviter!!!

Société pas sérieuse à éviter!!!
Sont venus chez moi pour un drainage de sol.
Des indépendants qui ne parlent ni le néerlandais ni le français ils arrivent le matin sur le chantier ils ne savent pas quoi faire j’ai dû appeler le commercial pour que lui téléphone au responsable des sous traitent une vraie équipe d’amateur travaille mal fait n’ont pas mis la membrane derrière les tuyaux s’arrête juste devant les laissant un grand espace entre le mur et les tuyaux qui m’a causé une invasion de rat qui remonte par les égouts car il on fait un trou de décompression dans la chambre de visite!
Le service technique vient vérifier le problème après les avoir appelé 20x minimum me dit que c’est normal et c’est à moi de mettre de la mousse polyuréthane entre le mur et les tuyaux.
Franchement ils prennent les gens pour des imbéciles.
Ils prennent leur client pour des vaches à lait des vraie voleurs.
Une fois que vous avez payer c’est fini ils n’assument pas leurs erreurs
Le commercial nous a vendu du rêves.
Plus jamais je ferai appel à leur service ni les recommandé à qui que ce soit même à mon pire ennemi.
Allez voir la concurrence et demander leur d’aller voir des chantiers avant de signer quoi que ce soit pour voir comment il travaille.

14 de novembro de 2024

Bonjour Ben,

Pourriez-vous transmettre les détails de votre dossier à hello@groupprotect.be ? Nous examinerons votre situation en détail avec le responsable.

Aline d’Aqua Protect

Eerlijk advies.

Eerlijk advies.
Aangepast en niet uit op winstbejag.
De adviseur wist duidelijk waarover hij sprak en was zeer aangenaam in contact.
Aanrader!o

21 de novembro de 2024

Resposta da Aqua Protect: jouw specialist in vochtbestrijding

Bedankt Koen voor je positieve review!
Fijn om te horen dat je ons advies en contact waardeert.

Déception totale

Nous avons confier l'isolation de notre grenier plus une pose d'une VMC double flux au groupe protect.
La VMC a été mal placée et le travail bâclé en 2022. La mousse est rentrée dans la vmc lors du soufflage et s'est collée sur les palles et la machine. L'entretien n'a pas été effectué correctement car la porte de l'appareil ne pouvait pas s'ouvrir complètement.
Résultat, les deux ventilateurs ont dû être changé par la société mère.
Pas de possibilité d'avoir le responsable au téléphone et lorsque nous l'avons enfin au téléphone il ne veut rien faire et ni venir constater les dégâts.
Surtout ne concluez pas de contrat avec eux, une plainte sera déposée à ombudsman Belgique et je vous invite à faire de même si vous êtes dans le même cas.
Par contre nous sommes satisfaits du travail effectué par isoprotect dans notre garage.

5 de outubro de 2024

Bonjour Didier,