Je recommande...! Quel plaisir et quel soulagement d'avoir un contact téléphonique avec une (vraie) personne qui prend de son temps pour vous informer. Avec, en prime, la réactivité, la gentillesse... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
De Argenta bank is een zeer slechte bank mijn rekening werd binnen 1 jaar leeg gemaakt , de eerste keer geld terug op 2 weken nu de tweede keer zijn ze zogezegt al 9 maanden aan het onderzoeken en wo... Ver mais
Helaas kan ik geen NUL sterren geven. Totaal waardeloos op alle gebied,van de app tot contact met de agentschappen zelf. ( ALS het überhaupt al eens lukt contact te krijgen!! ) Maar wat helemaal a... Ver mais
Mijn moeder heeft stormschade. Ik probeer Argenta verzekeringen verschillende keren te bellen. Steeds wordt de telefoon na 10 minuten na wachtmuziek te hebben geluisterd gewoon ingehaakt. Uiteind... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Argenta is a bank based in Belgium that also operates in the Netherlands and Luxembourg.
Informações de contato
Belgiëlei 49, 2018, Antwerpen, Bélgica
- argenta.be
Geld wisselen als Argenta klant
Ik wil als Argenta klant 100euro wisselen in briefjes van 5 euro bij Argenta Heist op den Berg. Ik wacht 5 minuten mijn beurt af en mag binnen. Ik vraag om te wisselen... Geen probleem. Ik moet mijn argenta-kaart insteken en ik krijg te horen dat ze het toch niet wisselen omdat ik klant ben in een buurtgemeente en niet bij hun. De dame heeft me meer dan 5 minuten proberen uit te leggen waarom ze dit niet doen. Op die tijd had ze me al 10 keer kunnen wisselen. Als (bijna ex) Argenta klant vind ik dit dikke schandalen. Als er niets aan te verdienen valt, helpen we geen mensen meer.
De meest slechtste bank aller tijden…
De meest slechtste bank aller tijden van België. Ik raad het niemand aan. Geen klant vriendelijkheid. Geen service. Sluiten je rekening zonder reden te geven. Klachtendienst werkt niet. Dat deze bank nog niet failliet is is mij een raadsel.
Limiet verhogen
Na anderhalf uur aan de lijn en 3 maal de limiet te verhogen( aankoop huis) lukte het niet om geld over te schrijven. Normaal zou dit alles via pc van thuis uit moeten lukken. Moest naar plaatselijk kantoor om daar manueel de overschrijving te doen. Kostprijs €2 voor diensten die volgens hen gratis zijn. In totaal 3u 30 min bezig voor iets dat bij andere bank op 2 min. via pc lukt. Dus 1 ster is zelf te veel. Volgens testaankoop beste bank 2025. Testaankoop leest blijkbaar de reviews niet. Ook de klachten dienst in hoofdkantoor, werkt voor geen meter. Gewoon standaard mail terug gehad.
Niet mogelijk cash te storten
De kinderen hebben hun spaarpot leeggemaakt om naar een bepaalde winkel te mogen gaan shoppen. Deze laat op de website weten geen cash te aanvaarden, dus snel even naar een kantoor met automaat om te storten zou je denken. Niet dus! Aan de bank zelf lukt het niet, aangebeld om binnen raad te vragen, na 30min wachten zegt de bediende dat dit niet mogelijk is en begint een kruisverhoor van waar dat geld komt. Ze heeft geen tijd om dit uit te voeren dus ik kan beter naar een andere bank gaan zoals Belfius of KBC. Ik wist niet wat ik hoorde! Ze sturen je zelf naar een andere bank! Als ik geen vaste zaken had lopen zou ik sito presto effectief alles naar een andere bank verhuizen!
Slechts beveiligde bank ooit.
Slechts beveiligde bank ooit.
Geen hulp bij scammmers en ze geraken direct op je account.
Je krijgt geen hulp of feedback.
Je zou bijna denken dat ze er zelf achter zitten.
Argenta is niet meer wat het vroeger ooit was
Bij het aanvragen van een nieuwe kaart werd mij gezegd dat deze naar huis word gestuurd met de post alsook de nieuwe code op mijn vraag wat als er iemand de kaart onderschept en mijn rekening leeggeplunderd werd dit weg gelachen we gaan ervan uit dat dit niet gebeurt en kaart en code word niet samen opgestuurd ongeveer een week later zat kaart en code samen in de bus daar een klachten mail over gestuurd naar argenta met de vraag over veratwoordelijkheid en onveiligheid hiervan nooit antwoord op gehad.
Kantoor in grobbendonk 2x3 uurtjes per week open van 9 tot 12 vandaag 3 x 30 min naar het klanten nr van argenta gebeld om een dringend probleem op te lossen niemand neemt op enkel wachtmuziek
Reeds 30 jaar klant bij argenta maar tijd voor verandering op naar crelan en kbc
Van trouwe klant naar geblokkeerde…
Van trouwe klant naar geblokkeerde rekening.
Helaas moet ik vaststellen dat Argenta de aansluiting met de moderne tijd mist. Mijn rekening is al twee weken geblokkeerd door een administratief gebrek aan kennis (KBO/Staatsblad opzoekingen) bij het hoofdbureau. Als trouwe klant vind ik het onaanvaardbaar dat ik zo lang geen toegang heb tot mijn eigen middelen. De professionaliteit van vroeger is ver te zoeken.
Ooit goed, maar dat was vroeger
Na reeds vele jaren klant te zijn een slechte ervaring gehad. Nog erger, ze nemen het niet serieus. Als je al na 5 minuten na een klachtenmail antwoord krijgt bewijst dat dat ze het niet grondig hebben onderzocht. Sorry dit is het begin van het einde voor mij.
Het was een relatief klein voorval maar zegt veel over hun werking en klantenzorg, of het ontbreken ervan.
Sans surprise le score désastreux de…
Sans surprise le score désastreux de cette banque de m... Je me retrouves pris en otage alors que j'essaye juste de transférer des montants ridicules ( 100€-500€) entre des comptes à mon nom depuis l'étranger. Le service chat est catastrophique on dirait qu'ils ne lisent même pas les messages et envoient des réponses génériques... Trop malins pour être des bots mais trop stupides pour être humains. La situation n'est toujours pas résolue après 3 jours de contacts. Heureusement j'ai un revolut qui lui fonctionne niquel. Cette banque est à fuir.
Absoluut de slechtste financiële…
Absoluut de slechtste financiële instelling waar ik ooit mee te maken heb gehad. Jullie klantenservice is een regelrechte grap – als je het al zo kunt noemen. Twee weken wachten op één nutteloze reactie is ronduit incompetent. Jullie hebben het vrijwel onmogelijk gemaakt om welk probleem dan ook op te lossen.
Nu hebben jullie willekeurig mijn rekening geblokkeerd en € 225 van mijn eigen geld ingehouden. Dit is niet zomaar slechte service; het voelt als diefstal. Ik ben niet verantwoordelijk voor de geldautomaatbom en wil mijn geld terug.
Beschouw dit als een formele aanmaning: stort mijn geld onmiddellijk en volledig terug. Ik dien een officiële klacht in bij de Nationale Bank van België (NBB) en de Ombudsman voor Financiële Diensten.
Op 18 juli activeerde ik mijn nieuwe …
Op 18 juli activeerde ik mijn nieuwe kaart ik kreeg 2 mails 1 in t Nederlands en 1 in t Frans daar ik de Nederlandse taal gebruik deed ik juist die mail open s avonds 813 euro van mijn rekening Ik kijk en t was t toestel van de Franse mail die t geld van mijn rekening genomen had. Tot op vandaag nog niks gehoord van Argenta , ook al heb ik op 28 juli alle bewijzen naar t kantoor gedaan . Ik ben niet de enige nog al n paar mensen die hun nieuwe kaart geactiveerd hebben zijn geld kwijt via phishing
Wat een afgang!
Kredietkaart aangevraagd op 27 oktober, zogezegd verstuurd op 30 oktober, aan het lijntje gehouden tot 18 november, waarna "Nu duurt het toch wel heel lang..." en blabla. Blijkbaar worden de kaarten met de BPost verstuurd zonder traceercode noch ander controlesysteem. Dat is vragen om moeilijkheden.
Voorts is alles zowel peperduur als absurd geworden. Om een geheimpje te onthullen: om een kredietkaart aan te vragen dient er nu 10.000 euro op de rekening te staan indien de wedde of het pensioen niet werd gedomicilieerd.
Bij domiciliëring van pensioen/wedde dient er zich minimaal 2500 euro op alle rekeningen samen te bevinden. Tsja...
Ooit was Argenta de referentiebank, nu rest hoofdzakelijk kommer en kwel. Ontzettend jammer!
[Bijwerking 2-12-2025]
Vandaag 2 december, en er werd nog steeds geen kaart toegestuurd. Dixit Argenta zou er opnieuw een kaart toegestuurd geweest geworden zijn op 28 november. Maar dan had die kaart zich toch uiterlijk vandaag in de bus moeten bevinden, dus 't is weer van dat. Niet meer om doen, dus alles werd klaargemaakt voor de bankoverstap.
Waardeloos,elke keer je een dossier…
Waardeloos,elke keer je een dossier hebt ingediend krijg je na een hele tijd dezelfde vragen per mail door en dan een heel pak andere waardoor je nadien geen hulp krijgt.doorgaans meer dan een week later. Geen enkel persoonlijk contact, geen belletje, zelfs al staat je huis half onder water. Ze zijn experts in het afwimpelen van dossiers zodat ze niet moeten betalen. Expertise die onpartijdig is. Gevolgschade 2 keer zelf moeten oplossen terwijl een andere partij duidelijk verantwoordelijk was voor de schade. BLIJF er weg, nu ook duidelijk voor mij waarom ze hier zo laag scoren. Puur geldklopperij!
Callcenter niet echt bekwaam, kantoor wel maar hangt af van het callcenter
Zoals hier gemeld Argenta besteed zijn klantenservice uit en daar zit het probleem.
Medewerkers die een fout in 3D secure verificatie niet kennen, wat doet febelfin nog moet die verplichte examens?
Argenta geeft geen bescherming bij phishing
Op 06.07.2025 ging er op een zaterdag 7 keer een zelfde bedrag van onze zichtrekening nadat deze eerst door een cybercrimineel was aangevuld door een overschrijving van onze spaarrekening te doen. 7 keer een bedrag van 248 E dat naar Ierland werd overgeschreven, Argenta vond dit blijkbaar niet verdacht genoeg om dit tegen te houden. Nochtans staat er op hun "homebanking" site vermeld dat je bij een verdachte transactie je goedkeuring moet geven d.m.v een bevestigingscode. Hebben wij niet gekregen, uiteraard aangifte bij hun fraudedienst en aangifte bij de politie. 4 maanden later dan een mail dat het onze schuld zou zijn en dat we onze bankkaart en pincode aan iemand zouden gegeven hebben. Ze achten zich nergens verantwoordelijk voor, dat ze hun veiligheidsprocedures niet volgden zoals vermeld op internet speelde allemaal geen rol ! Waardeloze bank en je geld is er niet veilig ! De schuld van zich afschuiven is het enige wat ze doen.
slechtste bank ooit
slechtste bank ooit. elke online betaling buiten belgie wordt geblokkeerd. geen vrijheid om je geld uit te geven.het zal een opluchting zijn de dag dat ik binnenkort naar een andere bank overstap
2 weken geleden ben ik voor de 2de keer…
2 weken geleden ben ik voor de 2de keer slachtoffer geweest van phishing, mijn kaart werd geblokkeerd en er werd door de dienst een nieuwe kaart aangevraagd, een week later had ik nog geen nieuwe thuis gekregen dus ik contacteer het Argenta kantoor waar ik klant ben, daar zeiden ze me dat er geen nieuwe was aangevraagd en dat zij dit in orde gingen maken, dus ze vragen terug een nieuwe kaart, nog een week later dus in totaal 2 weken later steekt er nog altijd geen nieuwe kaart in mijn bus, ik bel naar de hoofd zetel, en daar vragen ze bepaalde dingen over mijn identiteit gegevens ,alles was correct tot die man zei, u identiteit gegevens zijn verouderd, u kunt binnen 3 weken een afspraak maken in je kantoor om je gegevens laten aan te passen, zolang gaan we je rekening blokkeren, en kan je geen nieuwe kaart krijgen, ik zeg, ik moet rekeningen betalen en dergelijke, waarop hij zei, meer kan ik niet voor je dat en, is het normaal dat een bank baas speelt over je rekeningen en je zonder geld zet maandenlang. Argenta zijn echt oplichters, die gaan gewoon met je geld lopen!!!
Des personnes horriblement débiles
Si je pourrais j'aurais directement mis 0 étoiles tellement lors services sont incompétent, je m'explique, cela fait déjà plus de 2 semaines que ma mère attend son salaire mais malheureusement la banque de son entreprise n'est qu'autre que ces personnes sans fonctions cognitive. Cela fait 2 semaines qu'elle essaye de récupérer ça paye mais rien, rien du tout, ils font les aveugles mais en attendant ma mère ne peut rien faire sans demander de l'aide à des proches à elle. Cela m'énerve à plus haut point car elle ne peut rien faire actuellement avec moi étant donné que je suis encore mineur mais vraiment qu'ils se bougent un peu dans cette boîte d'incapables l'un comme l'autre, aucun de ses bouffons ne sait faire quoique ce soit.
Qu'ils progressent un peu mentalement parce que là je pense qu'on a atteint un record de savoir qui est le plus incompétent du monde.
Instant overschrijven, rommel
Instant overschrijving zou dus altijd werken. Ik heb op 3 rekeningen ING, Fortis en KBC proberen over te schrijven.. Niets dus, dan maar bellen naar kantoor. Die bellen naar het hoofdkantoor meerdere malen. Eerst was het de andere bank, dan uiteindelijk na 2u wachten. Meneer we krijgen het niet opgelost, schrijf dan maar gewoon over en dan pik je het aangekochte morgen op. Dus dat gedaan, terug naar huis 2x100km voor niets gereden maar smorgens was de uitleg op kantoor nog, dat werkt altijd. Je hoeft geen cash te bestellen. Ik stond dankzij ARGENTA voor aap. bedankt...
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.