Argenta Avaliações 399

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Je recommande...! Quel plaisir et quel soulagement d'avoir un contact téléphonique avec une (vraie) personne qui prend de son temps pour vous informer. Avec, en prime, la réactivité, la gentillesse... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De Argenta bank is een zeer slechte bank mijn rekening werd binnen 1 jaar leeg gemaakt , de eerste keer geld terug op 2 weken nu de tweede keer zijn ze zogezegt al 9 maanden aan het onderzoeken en wo... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Helaas kan ik geen NUL sterren geven. Totaal waardeloos op alle gebied,van de app tot contact met de agentschappen zelf. ( ALS het überhaupt al eens lukt contact te krijgen!! ) Maar wat helemaal a... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mijn moeder heeft stormschade. Ik probeer Argenta verzekeringen verschillende keren te bellen. Steeds wordt de telefoon na 10 minuten na wachtmuziek te hebben geluisterd gewoon ingehaakt. Uiteind... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Banco
  2. Corretora de seguros

Informação fornecida por fontes externas variadas

Argenta is a bank based in Belgium that also operates in the Netherlands and Luxembourg.

Informações de contato

• Belgiëlei 49, 2018, Antwerpen, Bélgica

• argenta.be

1,6

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

399 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Argenta de bank die je laat vallen

Argenta was ooit een betere bank, tegenwoordig is ze gericht op kosten efficiëntie. Klanten die een schade geval hebben hun verzekering op te zeggen en een ongegronde claim inroepen ?! Terwijl de expert niet eens het dossier heeft bekeken (de foto's heeft overlopen) , de schade heeft onderzocht en zelfs voor hij op expertise kwam wist dat het niets ging worden ??? ....Raar ! Niet netjes wanneer je klant bent en wil staat gaan op je verzekering ... Er zijn er betere op de markt die je wel bijstaan wanneer je ze nodig hebt.. Die geen excuses zoeken...

1 de setembro de 2025

Trop de frais

Trop de frais, service zéro. Des paiements bloqués alors que mon compte était approvisionné… j’ai quitté Argenta sans hésiter.

9 de setembro de 2025

Slechte bank

Slechte bank. Super arrogante werknemers, doen totaal niet wat je wilt. Als je zaken wil afsluiten doen ze dat gewoon niet of na maanden aandringen . Afzeggen rekening , niet gebeurd, afzeggen pensioenfonds , gebeurd na 3 maand en aanmaning , afzeggen verzekeringen nog voor deze aktief werd nooit gebeurd. Betalingen die gewoon niet doorgaan zoals ingegeven ook al stond er meer dan geld genoeg op. Argenta , ellendig doen doen we wel !

8 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ooit was het een goedkope bank

Vroeger was de bank volledig gratis,nu betaal je ongeveer voor alles.
Ik ben ook syndicus van een appartement gebouwtje ik doe dit volledig gratis de kosten liggen erg laag en er staat nooit veel geld op de vme rekening.
Eerst moesten we per maand 5 euro betalen kort nadien 6 en nu rekenen ze meer dat 20 euro aan per maand.dit kunnen we niet meer betalen we moeten per jaar nu meer dan 250 euro betalen om een rekening te onderhouden waar normaal gezien ook maar een paar honderd euro opstaat.
Ik ben privé ook klant maar ik vermoed niet lang meer het vertrouwen is ver zoek.

15 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

NEE, nul vernieuwing, blijft ver achter

Als je veel geld hebt moet je hier ZEKER NIET zijn. Limiet van 25K voor 48 uur, en zelfs dan werkte de limiet niet, zelfs stelsmatig omlaag halen, werkte niet. Absolute achterblijvers met crypto, investeren, NFC betalingen, wallet payments, domiciliëringen die niet werken, lage interesten. Vroeger was het allemaal gratis, nu betaal je 10€/maand voor absoluut niets. Die betalingen hebben ze ingevoerd ZONDER mensen te verwittigen, als echte criminelen. Kantoren 'werken' op absurde uren als een overheidsdienst, met middagpauze, natuurlijk alleen kantooruren, dus good luck als je tijdens je werkuren iets wilt doen. Deze bank is ondraaglijk ver achterop gaan hulpen. Overgeschakeld naar een internetbank.

3 de setembro de 2025

02/09/2025 sluiting rekening

Op 02/09/2025 had ik een afspraak met mevrouw C* in het Argenta-kantoor te Waarschoot/Lievegem. Tijdens dit gesprek werd ik op een onvriendelijke manier behandeld en verzocht het kantoor te verlaten. Bovendien werd mij geweigerd om een nieuwe afspraak te maken. Ik ervaar dit als bijzonder klantonvriendelijk en teleurstellend.

Ik wens mijn Argenta-rekening met nummer * te sluiten. De onduidelijke en onvoorziene kosten van Argenta zelf. hebben de rekening in een negatieve saldo gezet. Waardoor het niet gesloten kan worden. Het negatief saldo lijkt de aanleiding te zijn geweest voor de houding van mevrouw C*, ondanks het feit dat ik zelf meteen voorstelde dit aan te zuiveren via Bancontact, contant geld of een instant overschrijving.

Ten slotte wens ik geen verder contact meer te hebben met mevrouw C* of met het betrokken kantoor.

Ik kan dan ook aan niemand Argenta aan raden.

2 de setembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Avis favorable

Je viens d avoir clara de l'agence de tournai qui m'a réglé ma demande en un quart d heures et a pu solutionner un gros problème pour un virement.
Merci beaucoup a Clara et a l'agence .
Michelle.dubois

28 de agosto de 2025

Waardeloze app

Waardeloze app. Al verschillende keren problemen mee gehad.
1. Houden met het tanken te lang je geld in reservering
2. Dikwijls onbeschikbaar
3. Betalingen lukken soms niet zonder enige geldige reden en dan blokkeert heel de boel.

26 de agosto de 2025

Argenta, verheven boven het EEC

Jammer dat ik 1 moet geven en niet onder nul kan gaan.

Argenta app werkt meerdere malen niet en geeft foutmeldingen. Daarbij is het soms nodig om tot 2 maal de bank reader te gebruiken. Het is net dit dat phishing mogelijk maakt.

Door zo een fout is er een verdachte transactie gebeurt.

Argenta is dan zeer snel om een mens te beschuldigen dat hij op deze manier wel willend toestemming heeft gegeven om niet toegestane transacties toch toe te staan en geld op frauduleuze manieren te debiteren.

Men weet dat dit gebeurt en op welke rekening (aangezien er meerdere klachten lopen tegen dit rekeningnummer) maar weigert pertinent om acties te ondernemen tegen dit rekening nummer.

Het EEC stelt:
Merkt u dat uw rekening zonder uw toestemming werd gedebiteerd? Laat dat dan onmiddellijk weten aan uw bank. U moet frauduleuze transacties betwisten uiterlijk dertien maanden nadat ze plaatsvonden. Alleen zo kunt u uw geld terugvorderen.

De bank moet u in dat geval het bedrag van de betwiste transactie(s) meteen terugbetalen en vermeerderen met de interesten die u eventueel misliep.

Argenta beweert echter "dat de bank niks moet, en u als klant maar moet wachten, tot u het geld misschien, gedeeltelijk of zelfs helemaal niet krijgt"

Het interesseert hen helemaal niks dat de fouten in hun beveiliging zitten en dat criminelen gemakkelijk geld kunnen stelen via hun rekeningen. Ondertussen trekt men toch geld via die rekening. Men zou haast gaan denken dat Argenta het zelf in de hand werkt.

Bij de klantendiensten van Argenta belandt u in een loophole waar zelfs het witte konijn geen uitweg weet. De klachten dienst is een grote grap. U kan een klacht neer leggen maar ze behandelen of u van een doordacht antwoord voorzien zal niet gebeuren.

Argenta kantoren behandelen u alsof u dom bent en zijn te lui om mensen bij te staan ook al bent u klant met meerdere financiële producten.

17 de julho de 2025

Maison mère ingérée

Dans l'ensemble je suis très satisfaite de mon agence avec le 1 er directeur et l'actuel mais les 4 autres entre c'était pas des lumières plutôt des HALOOOO CHEFFFFF 🥴
Le gros problème chez argenta ces la maison mère que des INEPTOCRATES incompétents bras casser planquer brasseurs d'air sans aucune compétences je me demande même comment ils on eu le poste !!! Incapable de comprendre votre problème qu'ils on eu même créé . Pas grand choix en belgique à part argenta l'autre banque gratuite ces Crelan ex crédit agricole mais ces pareil tout dépend du directeurs d'agence franchiser qui incombe la faute à la maison mère et vice versa. 🤔

19 de agosto de 2025

Administration lamentable

Leurs processus internes ne fonctionnent pas correctement et ils sont incapables de gérer des demandes un peu complexes. Ils semblent confondre leurs propres services internes avec mon notaire. Donc, ils ignoraient nos demandes légales.
Ils ont retardé les transactions internes pendant plusieurs mois et il a fallu que je dépose une plainte formelle avant qu’ils ne bougent le petit doigt. Au lieu de me traiter comme une cliente, ils me traitent comme un chien.

Je n'ai pas la résolution, mais ils ont fermé mon dossier.

1 de abril de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

The worst bank you can ever have

The worst bank you can ever have. Stay away from opening a new bank account. Everything is slow, no instant payment. It’s really old school bank and they’re lias. Customer service is 0. Not recommanded

30 de julho de 2025

Schuldig verzuim Argenta kantoor Tongeren

Mijn moeder werd slachtoffer van phishing en zag haar rekeningen bij Argenta leeggeplunderd. Het gebeurde op een donderdagavond. De ochtend nadien voelde ze onraad en heeft ze de ganse dag haar Argenta kantoor in Tongeren proberen te bereiken (zoals op de website van Argenta ook vermeld stond). De ganse dag nam er niemand op, terwijl op de website van dat kantoor duidelijk stond dat ze vrijdag (ook namiddag) open en bereikbaar waren. Rond 16u ging ze dan maar naar de politie - die direct het nodige deed en de "geldezelrekeningen" waarnaar de gestolen gelden overgeschreven waren, liet blokkeren. Echter, tegen die tijd was het al 17u, en is er bij de betreffende banken natuurlijk niemand meer aan het werk. Tijdens het weekend zijn die rekeningen dan leeggehaald door de dieven. Als het Argentakantoor te Tongeren zijn werk zou gedaan hebben, waren die geldezelrekeningen al tegen vrijdagmiddag geblokkeerd, en zou alles gerecupereerd kunnen geweest zijn. Bovendien had de kantoorhouder te Tongeren de arrogantie om mijn moeder uit te nodigen en dan zelf bij die afspraak zijn kat te sturen. De medewerkster die ons ter woord stond had de instructies gekregen mijn moeder uit te leggen hoe een bankautomaat werkte (!!!! Werkelijk onvoorstelbaar dit!). Schandalig arrogant gedrag.

Bovendien heeft de juridische dienst van Argenta nationaal er alles aan gedaan om de schuld bij mijn moeder te leggen (terwijl er duidelijke aanwijzingen zijn die dit zouden kunnen weerleggen). Men heeft bewust het telefoonnummer dat mijn moeder opbelde (spoofing) gemanipuleerd, om te verduisteren dat het om een Argenta nummer ging.

Terzijde: mijn tante heeft 12 jaar geleden voor €7000 een fonds aangekocht bij Argenta. Nu bij schrijven staat het op €5200... Tel bij dat verlies ook nog maar de inflatie. Enfin soit.

Deze bank is leugenachtig. Ontloopt verantwoordelijkheid en verschuilt zich achter gemanipuleerde data. En zal nooit of te nimmer haar fouten toegeven.

19 de junho de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.