Ikke nødvendigvis noe feil frra auto europa. Men vi hadde problemer med utleieselskapet når vi skulle hente bil å de ville ikke hjelpe oss og ville vi skulle kontakte autoeuropa og at alt skulle gå gj... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
God oversikt på de fleste relevante saksfelt. Svakhet: man satser på å leie en spesifikk bilmodell «eller lignende». Hva sistnevnte kategori omfatter, oppgis ikke. Eksempel: i Frankrike liker jeg å kj... Ver mais
Brukt Autoeurope på flere steder i Spania og USA, fornøyd. Grei bestilling og nettside. Opplevde en gang for flere år siden at det lokale utleieselskapet belastet oss for et døgn ekstra angivelig pga... Ver mais
A empresa respondeu
Opplevelsen rundt bestillingen var god. Men det viktigste er jo at utleveringen på flyplassen går greit og ikke minst - at bilen er strøken. (har leid bil i Nice i over 25 år, og har opplevd litt av... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Sobre Auto Europe Norge
Informação fornecida por fontes externas variadas
Med over 20 000 stasjoner i 180 land er du garantert en tilfredstillende bilutleie hos Auto Europe.
Informações de contato
Landsbergerstrasse 155, 80687, München, Alemanha
- +49 89 120 89 270
- nores@autoeurope.de
- autoeurope.no
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg har betalt til dere full forsikring…
Jeg har betalt til dere full forsikring (full kasko) i forhånd, men den er ikke godkjent hos utleier SIXT. Det er ca. 80 EUR som er krevd av utleieren.
Hei
Nå er ferien over og vi er tilbake til Norge. Hendelsen med bilutleier SIXT er fortsatt noe som vi har ikke fått svar på og jeg ber om en rettelse i forhold til dette. Litt rart å opleve dette og man føler se lurt.
Hvor kan jeg sende kopi av faktura jeg fikk fra SIXT hvor fra er det synlig at jeg er belastet 80 EURO i tilleg til det jeg har betalt til dere?
Vennlig hilsen
Hasan Ajnadzic

Gode erfaring med Auto Europe
Grei hjemmeside, bra priser, gode erfaringer fra tidligere leie

Resposta da Auto Europe Norge
Opplevelsen rundt bestillingen var god.
Opplevelsen rundt bestillingen var god.
Men det viktigste er jo at utleveringen på flyplassen går greit og ikke minst - at bilen er strøken. (har leid bil i Nice i over 25 år, og har opplevd litt av hvert....).
Så komplett feed-back blir det jo ikke før vi har levert bilen igjen.

Spesifisering av utgifter
Det kunne vært klarer hva som er med i prisen
som for eks.: GPS. ekstra sjåfør, full tank,
forsikringsdekning. Ellers meget bra

Resposta da Auto Europe Norge
Det er enkelt og greit å gjennomføre…
Det er enkelt og greit å gjennomføre bestillingen, man får en god oversikt over type bil og priser fra de enkelte leverandørene som gjør valget av bil og selskap smidig.

Resposta da Auto Europe Norge
Godt, bredt og konkurransedyktig utvalg
Godt og bredt utvalg, meget konkurransedyktige priser, oversiktlig og tydelig web side og ikke minst problemløs gjennomføring av bestilling og håndtering av utleier på flyplasser.

Resposta da Auto Europe Norge
Enkelt å leie bil til en grei pris.
God oversikt over aktuelle biler til en grei pris. Enkel bruk. Lett å forstå. God informasjon.

Resposta da Auto Europe Norge
gode priser i tillegg til ryddige…
gode priser i tillegg til ryddige avtaler med god juridisk dekning og beskyttelse.

Resposta da Auto Europe Norge
Erfaringsmessig er Autoeurope gode på pris
Erfaringsmessig er Autoeurope gode på pris sammenlignet med andre leiebilsøkemotorer.

Resposta da Auto Europe Norge
Oversiktlig,greie priser og enkelt og…
Oversiktlig,greie priser og enkelt og ryddig å avbestille

Oversiktlig informasjon
Oversiktlig informasjon - ikke slike luregreier de har hos enkelte andre for å få meg til å bestille med mer sikkerhet enn jeg trenger - når jeg har en SUPER reiseforsikring som også dekker egenandeler osv.

Resposta da Auto Europe Norge
Altid venlige folk som udlever bilen
Altid venlige folk som udlever bilen ! Har brukt dem i mange år.

Resposta da Auto Europe Norge
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.