Auto Europe Norge Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ikke nødvendigvis noe feil frra auto europa. Men vi hadde problemer med utleieselskapet når vi skulle hente bil å de ville ikke hjelpe oss og ville vi skulle kontakte autoeuropa og at alt skulle gå gj... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God oversikt på de fleste relevante saksfelt. Svakhet: man satser på å leie en spesifikk bilmodell «eller lignende». Hva sistnevnte kategori omfatter, oppgis ikke. Eksempel: i Frankrike liker jeg å kj... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Brukt Autoeurope på flere steder i Spania og USA, fornøyd. Grei bestilling og nettside. Opplevde en gang for flere år siden at det lokale utleieselskapet belastet oss for et døgn ekstra angivelig pga... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Opplevelsen rundt bestillingen var god. Men det viktigste er jo at utleveringen på flyplassen går greit og ikke minst - at bilen er strøken. (har leid bil i Nice i over 25 år, og har opplevd litt av... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Locadora de Carros

Sobre Auto Europe Norge

Informação fornecida por fontes externas variadas

I over 60 år har Auto Europe vært ledende globalt på å formidle bilutleietjenester til reisende verden over. I tillegg til standard leiebiler har vi bobilutleie, Prestige – og sportsbiler, motorsykkelutleie og sjåførtjenester.

Med over 20 000 stasjoner i 180 land er du garantert en tilfredstillende bilutleie hos Auto Europe.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

5 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har betalt til dere full forsikring…

Jeg har betalt til dere full forsikring (full kasko) i forhånd, men den er ikke godkjent hos utleier SIXT. Det er ca. 80 EUR som er krevd av utleieren.
Hei
Nå er ferien over og vi er tilbake til Norge. Hendelsen med bilutleier SIXT er fortsatt noe som vi har ikke fått svar på og jeg ber om en rettelse i forhold til dette. Litt rart å opleve dette og man føler se lurt.
Hvor kan jeg sende kopi av faktura jeg fikk fra SIXT hvor fra er det synlig at jeg er belastet 80 EURO i tilleg til det jeg har betalt til dere?
Vennlig hilsen
Hasan Ajnadzic

21 de junho de 2025

Kjære Kunde,

Takk for din tilbakemelding. Vi tar dette på alvor og beklager at du har hatt en negativ opplevelse. For at vi skal kunne gjøre en grundig gjennomgang av saken ber vi deg om å ta kontakt med vårt kundeservice-team.

Vårt dedikerte kundeservice-team står klare til å hjelpe deg og jobbe mot å finne en løsning på problemet. Du kan nå vårt kundeservice-team på følgende måter:

Vennligst sørg for at du sender vårt kundeservice-team så mye informasjon vedrørende din opplevelse som mulig, inkludert alle voucher-detaljer. Dette vil gjøre at de kan behandle saken så raskt og effektivt som mulig. Igjen beklager vi ulempene dette har medført., og vi setter pris på at du samarbeider med oss, og at du lar oss undersøke saken videre. Vårt mål er alltid fornøyde kunder, og vi er dedikerte til å finne en løsning. Vi ser frem til å høre fra deg igjen

Gode erfaring med Auto Europe

Grei hjemmeside, bra priser, gode erfaringer fra tidligere leie

20 de junho de 2025

Resposta da Auto Europe Norge

Takk for din anmeldelse! Vi er så glade for at du hadde en flott opplevelse med Auto Europe. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake snart!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Opplevelsen rundt bestillingen var god.

Opplevelsen rundt bestillingen var god.
Men det viktigste er jo at utleveringen på flyplassen går greit og ikke minst - at bilen er strøken. (har leid bil i Nice i over 25 år, og har opplevd litt av hvert....).
Så komplett feed-back blir det jo ikke før vi har levert bilen igjen.

17 de junho de 2025

Resposta da Auto Europe Norge

Tusen takk for tilbakemeldingen! Vi håper å få hjelpe deg igjen ved neste anledning!

Alt gikk som forventet.

17 de junho de 2025

Resposta da Auto Europe Norge

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Det gleder oss å høre at alt gikk som forventet. Vi jobber hardt for å levere en pålitelig og problemfri opplevelse for våre kunder, og det er alltid hyggelig å få det bekreftet.

Vi håper å få hjelpe deg igjen ved neste anledning!

Med vennlig hilsen
Auto Europe-teamet

***************english************

Thank you very much for your feedback!

We’re glad to hear that everything went as expected. We strive to provide a reliable and hassle-free experience for our customers, and it’s always great to have that confirmed.

We look forward to assisting you again in the future!

Best regards,
The Auto Europe Team

Enkelt og oversiktlig

Enkelt og oversiktlig

3 de junho de 2025

Resposta da Auto Europe Norge

Tusen takk for din tilbakemelding!

Vi er glade for å høre at du opplevde bestillingsprosessen som enkel og oversiktlig. Det er nettopp dette vi jobber for!

Vi håper å se deg tilbake hos Auto Europe neste gang du trenger leiebil!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Spesifisering av utgifter

Det kunne vært klarer hva som er med i prisen
som for eks.: GPS. ekstra sjåfør, full tank,
forsikringsdekning. Ellers meget bra

2 de junho de 2025

Resposta da Auto Europe Norge

Takk for tilbakemeldingen din. Vi tar dine bekymringer på alvor og beklager på det sterkeste den negative opplevelsen.

Dessverre har vi ikke mottatt noe svar via denne plattformen, selv om vi har forsøkt å be om tilleggsinformasjon for å kunne undersøke saken nærmere.

Likevel ønsker vi å gjøre alt vi kan for å rette opp situasjonen. Dersom du ønsker at vi skal gripe inn på dine vegne og kontakte leverandøren, kan du bruke lenken nedenfor for å ta kontakt med vårt dedikerte kundeserviceteam. Lenken blir tilgjengelig 24 timer etter leieperiodens slutt, som angitt på din voucher:
🔗 https://www.autoeurope.eu/customerservice/
🔗 https://www.autoeurope.co.uk/customerservice/

Vennligst gi kundeservice så mye informasjon som mulig om klagen din, inkludert relevante voucherdetaljer. Dette vil gjøre det lettere for oss å hjelpe deg raskt og effektivt.

Vi beklager igjen for ulempene dette har medført, og takker for samarbeidet som gjør det mulig for oss å undersøke og håndtere saken. Vårt mål er din tilfredshet, og vi er forpliktet til å finne en løsning.

Vi ser frem til å høre fra deg snart.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Det er enkelt og greit å gjennomføre…

Det er enkelt og greit å gjennomføre bestillingen, man får en god oversikt over type bil og priser fra de enkelte leverandørene som gjør valget av bil og selskap smidig.

26 de maio de 2025

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Godt, bredt og konkurransedyktig utvalg

Godt og bredt utvalg, meget konkurransedyktige priser, oversiktlig og tydelig web side og ikke minst problemløs gjennomføring av bestilling og håndtering av utleier på flyplasser.

16 de maio de 2025

Selvfølgelig, her er svaret på norsk fra Auto Europe team:

Tusen takk for din positive tilbakemelding! Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med vårt gode og brede utvalg, våre konkurransedyktige priser, vår oversiktlige nettside og ikke minst den problemfrie gjennomføringen av bestillingen og håndteringen hos utleierne på flyplassene.

Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele din erfaring med oss. Din tilbakemelding motiverer oss til å fortsette å tilby en best mulig service.

Velkommen tilbake neste gang du trenger leiebil!

Ryddig og rask opplevelse👍

3 de maio de 2025

Kjære Jan,
Takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at du hadde en ryddig og rask opplevelse. Hvis du trenger hjelp i fremtiden, er vi her for å bistå! 😊

Vennlig hilsen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enkelt å leie bil til en grei pris.

God oversikt over aktuelle biler til en grei pris. Enkel bruk. Lett å forstå. God informasjon.

Dear John,
Thank you for your feedback!
We’re delighted to hear that you found the process easy and straightforward, with clear information and a good selection of cars at reasonable prices. We always aim to provide a seamless experience for our customers, and it’s great to know we’ve met your expectations.

If you need any assistance with future bookings, don’t hesitate to reach out. We look forward to serving you again!

Best regards,
-----------translation------------
Tusen takk for tilbakemeldingen!
Vi er glade for å høre at du syntes prosessen var enkel og oversiktlig, med god informasjon og et bra utvalg av biler til rimelige priser. Vi jobber alltid for å gi kundene våre en sømløs opplevelse, og det er flott å vite at vi har innfridd forventningene dine.

Hvis du trenger hjelp med fremtidige bestillinger, er det bare å ta kontakt. Vi ser frem til å betjene deg igjen!

Alt ok

Veldig lettvint.

Kjære Alan Morton,

Tusen takk for tilbakemeldingen din. Vi er glade for å høre at du syntes tjenesten vår var veldig praktisk. Vi streber alltid etter å gjøre bestillingsprosessen så enkel og smidig som mulig for våre kunder, og det er flott å vite at vi lyktes med dette.

Vi ser frem til å assistere deg igjen i fremtiden!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

gode priser i tillegg til ryddige…

gode priser i tillegg til ryddige avtaler med god juridisk dekning og beskyttelse.

Resposta da Auto Europe Norge

Tusen takk for din positive tilbakemelding. Vi er glade for å høre at du setter pris på våre konkurransedyktige priser, samt de tydelige avtalene og den sterke juridiske dekningen vi tilbyr. Vi er forpliktet til å gi våre kunder trygghet ved hver leie.

Vi ser frem til å betjene deg igjen i fremtiden!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Erfaringsmessig er Autoeurope gode på pris

Erfaringsmessig er Autoeurope gode på pris sammenlignet med andre leiebilsøkemotorer.

25 de abril de 2025

Kjære Anders,

Tusen takk for din positive tilbakemelding. Vi er glade for å høre at du mener Auto Europe er konkurransedyktige på pris sammenlignet med andre leiebilsøkemotorer. Vi jobber hardt for å sikre at våre kunder får best mulig verdi for sine bestillinger.

Vi setter pris på din tillit og ser frem til å hjelpe deg igjen i fremtiden!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gode priser og fleksible…

Gode priser og fleksible kanselleringsbetibgelser

25 de abril de 2025

Kjære Trond Maehlum,

Tusen takk for din positive tilbakemelding. Vi er glade for å høre at du setter pris på våre konkurransedyktige priser og fleksible avbestillingsbetingelser. Vi ønsker å tilby våre kunder en smidig og praktisk opplevelse, og det er flott å vite at vi møter dine forventninger.

Vi ser frem til å betjene deg igjen i fremtiden!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Oversiktlig,greie priser og enkelt og…

Oversiktlig,greie priser og enkelt og ryddig å avbestille

20 de abril de 2025

Resposta da Auto Europe Norge

Thank you very much for your feedback! We are happy to hear that you found the process to be clear, with good prices and easy and tidy cancellation. We greatly appreciate your trust and hope to be able to help you again with your next rental!

------ translation-----

Tusen takk for din tilbakemelding! Vi er glade for å høre at du opplevde prosessen som oversiktlig, med gode priser og enkel og ryddig avbestilling. Vi setter stor pris på tilliten din og håper å kunne hjelpe deg igjen ved neste leie!

Aldri noen problemer

Aldri noen problemer. Virkelig de beste prisene.

4 de setembro de 2024

Resposta da Auto Europe Norge

Tusen takk for din tilbakemelding! Vi setter stor pris på at du opplevde bookingen som rask og smidig. Vi håper å få muligheten til å hjelpe deg igjen i fremtiden!

Oversiktlig informasjon

Oversiktlig informasjon - ikke slike luregreier de har hos enkelte andre for å få meg til å bestille med mer sikkerhet enn jeg trenger - når jeg har en SUPER reiseforsikring som også dekker egenandeler osv.

11 de abril de 2025

Resposta da Auto Europe Norge

Vi håper å få muligheten til å hjelpe deg igjen i fremtiden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid venlige folk som udlever bilen

Altid venlige folk som udlever bilen ! Har brukt dem i mange år.

6 de junho de 2024

Resposta da Auto Europe Norge

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at du fant søkemotoren vår rask og effektiv, og at prisene våre var gode.

Vi ser frem til å hjelpe deg med fremtidige leiebilbehov.

Rask - Gode prise

Rask og effektiv søkemotor, med gode priser

9 de abril de 2025

Resposta da Auto Europe Norge

Vi ser frem til å hjelpe deg med fremtidige leiebilbehov.

Rask og smidig booking.

7 de abril de 2025

Resposta da Auto Europe Norge

Vi håper å få muligheten til å hjelpe deg igjen i fremtiden.

Auto Europe Team

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais