Ikke nødvendigvis noe feil frra auto europa. Men vi hadde problemer med utleieselskapet når vi skulle hente bil å de ville ikke hjelpe oss og ville vi skulle kontakte autoeuropa og at alt skulle gå gj... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
God oversikt på de fleste relevante saksfelt. Svakhet: man satser på å leie en spesifikk bilmodell «eller lignende». Hva sistnevnte kategori omfatter, oppgis ikke. Eksempel: i Frankrike liker jeg å kj... Ver mais
Brukt Autoeurope på flere steder i Spania og USA, fornøyd. Grei bestilling og nettside. Opplevde en gang for flere år siden at det lokale utleieselskapet belastet oss for et døgn ekstra angivelig pga... Ver mais
A empresa respondeu
Opplevelsen rundt bestillingen var god. Men det viktigste er jo at utleveringen på flyplassen går greit og ikke minst - at bilen er strøken. (har leid bil i Nice i over 25 år, og har opplevd litt av... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Sobre Auto Europe Norge
Informação fornecida por fontes externas variadas
Med over 20 000 stasjoner i 180 land er du garantert en tilfredstillende bilutleie hos Auto Europe.
Informações de contato
Landsbergerstrasse 155, 80687, München, Alemanha
- +49 89 120 89 270
- nores@autoeurope.de
- autoeurope.no
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
God og trygg bestilling.
Enkel og grei bestillingsprosess.
Raskt og informativt
Raskt og informativt, alltid gode priser.
Raskt og enkelt
Gjenstår å se om vi får den bilen jeg satte opp!
Helt greit, men vi får se hvilken bil vi får.
Jeg har gjennom mange år leid bil hos Auto Europe
Jeg har gjennom mange år leid bil hos dere i forbindelse med ferier som jeg har hatt rundt om i Europa.
Formidling av tilbud fra dere og møte med de fleste leiebilfirmaene som jeg har brukt, har i hovedsak vært positiv, og jeg bruker dere i hovedsak når jeg skal leie bil.
Lett å finne fram på nettside
Veldig enkelt å bestille ;)
enkelt og greit
Fungerer veldig bra.
Raskt svar på mail
**********
God service og gode priser
Oversiktlig ift priser og trygg mht endringer eller krav fra leieselskap som ikke stemmer/er din feil/årsak til ev skade.
Svindel, de prisene dem gir eksisterer ikke.
Lånte bil av disse på Grand Canaria.
Leide via internettsiden og fikk en pris på 1200 kr for en uke, Fullforsikret.
Da jeg hentet bilen var det en annen Aktør. Goldcar.
Prisen ble 2200 kr istedet og Auto Europe hadde Reservasjon nr til Gold car.
Det tok en Kreditt vurdering i forkant og sendte meg til en annen Aktør. Anbefaler ikke de i det hele tatt , telefonnr som står på nettsiden Norge Eksisterer ikke og de svarer ikke på Epost.

Resposta da Auto Europe Norge
Enkel å søke
Autoeurope fails to give customers transparent price information prior to booking, which is prohibited according to the EU Consumer Rights Directive (Directive 2011/83/EU. We booked a car via the Autoeurope site in Munich with the company Flextogo - and were charged 200 EUR extra to drive into Switzerland. This company wanted 150 EUR to enter Austria. We were given absolutely no warning about such price charges on the Autoeurope site, and nothing mentioned in the contract. Their customer service blames us as a customer - but it is the selling company which is responsible for giving transparent price information. Hence, Autoeurope is violating EU consumer protection.

Resposta da Auto Europe Norge
Klar og oversiktlig bestillingsprosedyre
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.