Autohusetpetersen Avaliações 48

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har købt bil hos autohusetpetersen, og er ovenud tilfreds med hele forløbet. Jeg har købt en bil som var til salg i kommision, og fik et stort afslag i prisen. Uheldigvis opstod der en fejl i bil... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God Kundebehandling og super service. Købte en brugt bil her tilbage i december, som viste sig at have nogle skavanker. Jeg kontaktede Allan og fortalte hvad der var galt. Han siger at han vil dækk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tilbage i slut Juli, købte jeg en cupra Formentor. Yderst rart sted at handle, havde fornøjelsen af at handle med Max, meget dygtig og professionel bilhandler. Efter hjemkomst med bilen opstod der... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Purchased a car from Allan as a foreigner living in Danmark around 3 months ago. Received a pretty warm welcome. The purchase experience was solid, got to get the car reserved and test drove it twi... Ver mais

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En mand hvor en aftale er en aftale.

Hej kan kun komme med samme ord forbrug som de andre, vi købte en Ford grand c-max 2,0 diesel hvor partikel filtre blev stoppet til garanti perioden, Allan sagde med det samme at det skulle ordens, vi blev enige om hvordan, så bilen igen kører som en drøm, hvis vi skulle købe bil i morgen ville vi snakkede med Allen igen. For kan kun sige at han holder hvad han lover. Hilsen Laila og Bent Lorenzen

12 de maio de 2021

Hej Laila og Bent

1000 tak for de pæne ord, jeg gør alt for at alle bliver glade og får en god oplevelse

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi kan på det varmeste anbefale…

Vi kan på det varmeste anbefale Autohuset Petersen. Allan har, af to omgange, været meget hjælpsom med at finde, klargøre og levere den helt rigtige bil til os i rekordfart.

Da der opstod en fejl på bilen, tøvede Allan ikke da vi bad om at gøre brug af brugtvognsgarantien. Vi kunne aflevere bilen på nærmeste værksted, mens han tog sig af regningen.

Tak for god service og meget venlig behandling.

14 de dezembro de 2020

Hej Signe
Tak for de pæne ord :)
Jeg prøver så godt jeg kan, for at gøre det personligt og hjælpe så med det samme.
Det er vigtig for mig at i som kunden føler sig tryg og hørt
Venlig Hilsen Allan

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hvor er vi glade for at vi købte bil…

Hvor er vi glade for at vi købte bil hos dig Allan. Serviceminded, ærlig og hjælpsom. Det er ord der i allerhøjeste grad passer på dig. Du var rigtig god i købsprocessen og efter handlen da vi havde brug for hjælp var du der også i den grad. Det er meget mere end man kan forlange så jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til at handle bil hos dig.

13 de dezembro de 2020

Hej Jacob

Tak for de pæne ord det sætter jeg meget pris på, Autohuset Petersen prøver at gøre alle glade også hvis der skulle opstå problem med bilen.

Venlig hilsen Allan Autohuset Petersen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Intet mindre end et ønske-scenarie

Intet mindre end et ønske-scenarie, når vi snakker brugtvognshandel.
Bilen blev leveret synet og klar på adressen. Efterfølgende småfejl og mangler blev fikset hos lokale værksteder uden beregning og uden diskussion.
Jeg tager gerne igen fra Sjælland til Silkeborg for at handle bil med Allan – Varm anbefaling herfra!

12 de dezembro de 2020

Hej Jonas

Takker :) godt vi kunne hjælpe du skulle jo ikke stå med den rep da den kæde var skiftet :)
I er altid velkommen til Silkeborg

Venlig hilsen Allan Autohuset Petersen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

personlighed og han var rar og handle med

jeg vil gerne rose denne mand for den måde han handler biler og service på jeg har lige købt en bil ved ham og har aldrig oplevet så god service ved en forhandler der var en god dialog mellem os og han var rigtig flink og venlig jeg er super glad for jeg tog turen for fyn til silkeborg det var hele køre turen værd kan varmt anbefales stor ros her fra

15 de novembro de 2020

Hej Rasmus.

Tak for de pæne ord.
Syntes det samme og at vi har været ærlig fra start til slut, derfor lykkes det også at handle selvom du ikke havde set eller prøvet bilen.

Hilsen Allan

Meget tilfredstillende

Autohuset gav mig en fantastisk behandling ved køb af brugt bil samt i forbindelse med mindre fejl opdaget efterfølgende.

God, hurtig og meget behagelig service. Tusind tak.

8 de novembro de 2020

Hej Klaus

1000 tak for de pæne ord , det betyder meget for Autohuset petersen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg købte en brugt Audi A4 Cabriolet, jeg fik super service. Bilen var klargjort med nummer plader og klar til at køre ud i sommervejret. Tak for super service og en nem og hurtig handel.

9 de setembro de 2020

Hej Bo

Tak for de pæne ord, det er sådan det skal være :)

Venlig hilsen Allan

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais