Bank Norwegian – a branch of NOBA Bank Group Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är väldigt nöjd med mitt kreditkort. Det är enkelt att använda, fungerar smidigt i vardagen och jag uppskattar de förmåner och den service som erbjuds. Hittills har jag haft en mycket positiv uppl... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har Bank Norwegian sen en tid tillbaka Bästa kreditkort jag kan önska mig Räntan är låg till skillnad från andra kreditgivare De betalar ut lån direkt innan 24 timmar

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hittills allt fungerat bra, betalade första fakturan och det varit lätt och enkelt, men funderar varför fick på meddelande att jag måste betala den 28 april, det kunde bara informera mig att ni ska dr... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Det var inte så positivt, första gången fick jag avslag, sedan massor med kreditupplysningar, därefter fick jag kortet. Men det fungerar inte riktigt som det borde, har fått använda Klarna några gånge... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

271 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

184 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De är inte kloka allas....

De är inte kloka allas..... Betalade min skuld där. Sen dagen efter så kom att jag skulle betala in 15 kronor på återstående skuld....Gjorde detta OBS!!! TAR 1 bankdag innan pengarna kommer in. Finns ingen kundtjänst att ringa eller så.... Idfag fick jag åter att jag har en skuld på 4,58 kronor kvar ???? betalade då 20 kr idag så borde väl det täcka eller?? Vilka idioter rent ut sagt....betalar av en skuld med orimlig ränta sen ska de fjanta på med småpengar så oeseriöst så finns inte. Så då ligger jag plus då och får ränta på mina 15 kronor minus 4,58 kronor eller. ??? Kan ju bli stora pengar om 20 år typ ...IDIOTER

8 de julho de 2025

Urusel bank

Urusel bank. Svarar inte på mejl. Löste mitt lån sen kom 15 kr att betala så betalade. Nästa dag 5 kr att betala. Men herregud är de helt sjuka eller ?? Tar typ 1 dag att överföra ifrån banken. Satte in 20 kr istället för 5 kr. Är det löst då eller. Aldrig varit med om sjukare bank 🥵🥵🥵🥵🥵🥵

8 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra förmåner till bra pris.

Har aldrig haft några bekymmer. Banken fungerar som den ska. Tydliga fakturor. Aldrig några oklarheter eller dolda avgifter.
Fungerar otroligt smidigt :-)
Mycket bra förmåner dessutom.

5 de maio de 2025

Bedragare!!!!!!!!!!!!!!!!}

Så enkelt är det!!!!!!! Undvik till varje pris!!!!!!!!!!! Kan inte ge en nollstjärna eller minus nollstjärna. Du har blivit varnad!!!!!!!!!!! Snälla lär dig av mitt (kostsamma) misstag!!!!!!organisationen/teamet som nämns i mitt profilnamn hjälpte mig och jag fick mina 70 000 dollar återbetalade!

23 de fevereiro de 2025

Oärlig bank

Bank Norwegian har dragit 18 000 kr för mycket för min faktura (dragit dubbelt) för en vecka sedan och de svarar inte på mina meddelanden. Riktigt obehaglig upplevelse och det har orsakat massor av jobb för mig eftersom andra fakturor på autogiro inte gick igenom eftersom de tömde mitt konto.

28 de março de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Betalade min månadsfaktura och den…

Betalade min Bank Norwegian månadsfaktura och den drogs två gånger. Först i lördags och en gång till idag måndag. 8400 kronor.

Hur är det möjligt?

Jag kontaktade kundservice och de sa att jag får tillbaks pengarna om en vecka. En vecka?!? Nej, sa jag. Jag ska ha pengarna idag. Nu! Det är inte så det fungerar sa finska damen i kundservice. Ni har gjort fel och ni ska återbetala idag fortsatte jag. Det är så det fungerar sa jag. Finska damen fortsatte förklara i uppläxande stil.

Bank Norwegian använder MIG om bank. Tror ni jag får någon ränta? Klipp korten!

24 de março de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beware of Bank Norwegian’s Misleading…

Beware of Bank Norwegian’s Misleading Credit Card Terms!

I’ve had a terrible experience with Bank Norwegian’s credit card. They advertise an interest-free period of 1 to 45 days, but in reality, this doesn’t exist. Despite paying my monthly invoice in full, I was still charged interest on transactions made between the invoice creation date and the due date.

When I contacted customer service for an explanation, they simply responded, "This is how we charge interest," without clarifying which days are actually interest-free. It feels like they operate under their own rules, without accountability or transparency.

If you’re considering this credit card, think twice—their policies are misleading, and their customer service is unhelpful.

19 de março de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Promised security is a lie - fraudsters are supported rather than customers

All the security promises are a lie. After a merchant was hacked and the target bank was secretly changed, I immediately blocked the card, wrote to support and requested a complaint.
This was rejected on the grounds that the transaction had been confirmed - several thousand euros were lost.
The reason that the transaction was confirmed simply makes no sense. This is always the case when you make a transaction using a credit card. This means that the VISA chargeback procedure can never be used.
The merchant does not have to send anything, the money is never safe via Bank Norwegian.

Avoid at all costs!

30 de janeiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Die Bank hält was sie verspricht

Ich habe seit über einem Jahr die Kreditkarte der Bank. Alles klappt super, von der Beantragung über den täglichen Gebrauch (auch im Ausland) bis zum monatlichen Bankeinzug vom Referenzkonto. Die Karte hält was die Bank verspricht, bin froh mich dafür entschieden zu haben. Auch die von der Bank angebotenen Sparkonten und der damit verbundene Geldverkehr funktionieren super!

12 de dezembro de 2024

Ingen bank att rekommendera

Ingen bank att rekommendera. Riksbanken sänker räntan men Bank Norwegian gör det inte😡 med andra ord ockrare som inte borde få kalla sig bank. De tillhör nivån för snabb lån.

17 de outubro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

an alle über 65 .Bank norwegian wirbt…

an alle über 65 .Bank norwegian wirbt mit einer kostenlosen kreditkarte mit einer reiseversicherung. deshalb habe ich vor 1 jahr diese kreditkarte beantragt und bin sehr zufrieden auch mit dem sehr freundlichen kundenservice. hatte jetzt aber einen schadensfall. erstattung wurde abgelehnt, da sie die bedingungen im februar 2024 geändert haben und die versicherung nur bis 65 gilt. dies steht aber nicht auf der homepage unter "das wichtigste". finde ich nicht seriös

11 de novembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Norwegian Schrott.  VORSICHT beim Tagesgeld.

VORSICHT beim Tagesgeld. Besser nie Geld hin überwiesen. Das sieht man sonst evtl. nie mehr. Grund: immer wieder muss man sich neu identifizieren. Und dies funktioniert fast nie, da diese ID-App nicht richtig funktioniert. Sieht man auch schon am mangelhaften Deutsch dort: offenbar schlecht programmiert. Ich soll mich z.B. wieder identifizieren, obwohl ich bereits identifiziert bin und war. Weshalb sonst habe ich bereits ein Konto dort. ABER: diese Identifizierung klappt nicht - trotz vieler sinnlos verschwendeten Stunden und Tage. Ich habe dort zwar ein Tagesgeldkonto, aber ich habe es bisher zum Glück noch nicht benutzt. Ich würde nach Einzahlung sonst vermutlich nie mehr an mein Geld kommen, weil ich mich dann für die Auszahlung wieder mit der Schrott-App identifizieren müßte. Und das nie endende Hamsterrad startet dann erneut und man sieht sein Geld nie mehr, denn alternativ Postident - was ja verlässlich funktioniert -  lehnen die Herrschaften ab. Und sich später mit einer skandinavischen Bafin in deren Sprache rumschlagen, um wieder an sein Geld zu kommen - dann lieber auf ein paar Zehntel oder Hunderstel % Zinsen verzichten. Lohnt sich nicht, der Norwegian Schrott.

4 de novembro de 2024

Hervorragender Kundenservice und schnelle Hilfe im Notfall

Wir haben unseren Türkei-Urlaub komplett mit der Norwegian VISA Karte bezahlt, und das hat sich wirklich ausgezahlt! Leider wurde unser Sohn während der Reise krank, aber der Service der Norwegian VISA Karte hat uns schnell und unkompliziert unterstützt.

Die Bearbeitung unseres Schadensfalls war zügig und transparent: Wir erhielten 165 Euro für die Behandlungskosten (abzüglich einer fairen Selbstbeteiligung) sowie 398,80 Euro für die verlorenen Reisetage erstattet. Innerhalb weniger Tage war das Geld bereits auf unserem Konto. Besonders hervorzuheben ist die freundliche und klare Kommunikation des Kundenservices – ein großes Dankeschön an Frau Schnitzer, die uns durch den gesamten Prozess begleitet hat.

Für uns ist die Norwegian VISA Karte nicht nur praktisch, sondern auch eine echte Absicherung im Urlaub und das ohne jegliche Kosten oder Beiträge, die bezahlt wurden! VIELEN LIEBEN DANK!

30 de outubro de 2024