Jag är väldigt nöjd med mitt kreditkort. Det är enkelt att använda, fungerar smidigt i vardagen och jag uppskattar de förmåner och den service som erbjuds. Hittills har jag haft en mycket positiv uppl... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jag har Bank Norwegian sen en tid tillbaka Bästa kreditkort jag kan önska mig Räntan är låg till skillnad från andra kreditgivare De betalar ut lån direkt innan 24 timmar
Det var inte så positivt, första gången fick jag avslag, sedan massor med kreditupplysningar, därefter fick jag kortet. Men det fungerar inte riktigt som det borde, har fått använda Klarna några gånge... Ver mais
Hittills allt fungerat bra, betalade första fakturan och det varit lätt och enkelt, men funderar varför fick på meddelande att jag måste betala den 28 april, det kunde bara informera mig att ni ska dr... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Allt fungerar som det ska.
Oseriösa !
Oseriösa !
De kan inte ens ta på sig ansvaret att dem har gjort fel och skrivit att jag har räntefritt period t.o.m. december men helt plötsligt börjar ta ut ränta för i oktober.
Hade kontaktat dem och skrivit att jag har räntefri till december men det enda jag fick var ursäkt ”Vi är hemskt ledsna ver vårt skrivfel och kan dessvärre inte ändra på detta”
Bra mottagande
Skönt att ha ett ytterligare kort med…
Skönt att ha ett ytterligare kort med kredit.
Fick kortet efter kort tid och är…
Fick kortet efter kort tid och är mycket tacksam. Hittils har jag inte använt det men inom kort kommer jag att höra det.
Bästa hälsningar, Petre Nitescu
Lätt att få kredit
Lätt att få kredit . Har det som extra reserv
Det enkelt att använda och jag ser…
Det enkelt att använda och jag ser direkt hur mycket jag använda kort.
Allt är brå.
Jag vill ha ett enkelt resekort enkel…
Jag vill ha ett enkelt resekort enkel och smidig betalning med e faktura och det verkar fungera.
I’m happy with Bank of Norwegian
I’m happy with Bank of Norwegian, it has given me the opportunity to apply and get it without much strict requirements and thank you trusting me to apply a credit card for the first time and I will be good user of this bank 😊
Det funkar som jag vill :-)
Spärrat kort trots förklaring.
Jag har blivit godkänd att ha ett kreditkort me 50000kr i kredit. Dock har nu Norwegian spärrat kortet för användning trots att jag beskrivit vad den betalning jag hann göra dessförinnan.
Öppna kortet tack.
UC fast jag inte ansökt om ett lån och ett fruktansvärt bemötande.
Jag tänkte ansöka om ett lån och behövde lite hjälp, fick kontakt med en jättetrevlig kvinna. Men sen behövde jag hjälp igen när jag fastnade och kunde inte gå tillbaka och göra ändringar. Hamnade hos en väldigt otrevlig man som bara upprepade sig och sa samma sak om och om igen mer forcerat och mer irriterat. Jag pratade i lugn ton och sa att du svarar inte på den frågan jag ställer. Jag har fastnat och behöver gå tillbaka i formuläret. Han svarade samma sak som tidigare om och om igen. Säkert 5-7 ggr som ett mantra. Så här höll det på i många minuter. Till slut behövde jag höja rösten för att bryta mig igenom den här personens upprepade och sa att du har inte svarat på min fråga och då tog det skruv. Han svarade då, du är kort i tonen och jag kommer att lägga på. Och jag får en avisering på Kivra att Norweigen bank har tagit en UC på mig fast jag aldrig gick vidare med ansökan och skickade in den. Hur kan ni ens göra så? Obegripligt.
Appen går inte att använda om man har…
Appen går inte att använda om man har rootat sin telefon. Helt värdelöst.