Geweldige en snelle service! Ik heb hier mijn eerste motor gekocht en vanaf het eerste moment ben ik vriendelijk en professioneel geholpen. Onlangs heb ik nieuwe spiegels laten monteren en ik kon dire... Ver mais
Motor fiets nr zeven inmiddels . Ik kom hier al jaren voor een kop koffie en af en toe een snack bij de Joe Bar restauratie..aanwezig bij dit mooie bedrijf. Weer tevreden na een aantal leuke ge... Ver mais
Vandaag mijn nieuwe CFMOTO 675 NK opgehaald, alweer mijn 4de aanschaf bij Barbier. Ging in januari even kijken!!!!....... En ja hoor gekocht! (Bedankt Martin😄) Goede inruil prijs gehad voor mi... Ver mais
Barbier motorsport is the best dealership in the surrounding area. Super fast and honest service is a must in this industry and they have more than impressed. I had a flat tire on Sunday and was immed... Ver mais
Barbier Motorsport de gezelligste motorzaak van Drenthe! Mooie motoren voor nette prijzen.
Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Meneer is 24/7 beschikbaar, denkt goed mee en leverd goeie garantie! Zeker een aanrader deze zaak!

Resposta da Barbiermotorsport
Via een marktplaats advertentie bij Barbier terecht gekomen. Ik was niet in de gelegenheid om direct te gaan kijken, dus we hebben telefonisch veel afgestemd. Prettig en professioneel.
De volgende dag ging ik kijken en de motor ophalen. Een fijn gesprek gehad met de eigenaar en een goede deal gemaakt!
Zeker aan te raden!

Resposta da Barbiermotorsport
Na een eerdere mindere ervaring omdat wij ze niet te pakken kregen en niet terug werden gebeld, waar ook netjes werd aangegeven dat het erg druk is geweest.
Is mijn zoon vandaag naar Barbier geweest en hij was echt heel erg enthousiast over de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de medewerkers.
Na een slechte review mag het ook gezegd worden dat dat dan gelukkig door omstandigheden is gekomen
Dus zeker komt mijn zoon hier terug

Resposta da Barbiermotorsport
Motor fiets nr zeven inmiddels .
Weer tevreden na een aantal leuke gesprekken...met medewerkers en klanten..
Martin Barbier als gewoonlijk fijn aanwezig...goede en duidelijke afspraken gemaakt.
Nu het nieuwe seizoen in met wederom een fijne motorfiets die thuis wordt afgeleverd en de inruilers weer richting Havelte.
Toppers...👌🏻

Resposta da Barbiermotorsport
Super zaak. Fantastische motor gekocht voor een super bedrag. Motor is top en ze hebben nog wat kleine aanpassingen aan de rem voor mij gedaan als service bij aankoop. Super vriendelijk personeel. Mega aanrader!
Gr, Dan

Resposta da Barbiermotorsport
Top mensen en top service. Zeker een aanrader

Resposta da Barbiermotorsport
Bij Barbier Motorsport heb ik een motorfiets gekocht en ben ik zeer prettig geholpen. Er werd rustig de tijd genomen om mijn wensen en ervaring te bespreken. Door de grote voorraad kon ik verschillende motoren vergelijken, waardoor het advies eerlijk en goed onderbouwd voelde. Het ging duidelijk om de motor die bij mij paste, niet om wat toevallig beschikbaar was. Ook de persoonlijke bereikbaarheid gaf veel vertrouwen. Een professionele en betrouwbare motorzaak.

Resposta da Barbiermotorsport
Dit is een bedrijf waar de ware service en klanttevredenheid zeer hoog in het vaandel staan.
Heel veel dank voor de uitstekende begeleiding en advies bij de Harley.
Als ware motor liefhebber ga ik in ieder geval nergens anders meer naar toe.
@ Martin: nogmaals heel erg bedankt!

Resposta da Barbiermotorsport
Ik ben hier heel erg goed geholpen door enorm vriendelijk personeel, echt een aanrader

Resposta da Barbiermotorsport
Mooie zaak, aardige mensen, goed geholpen en altijd vriendelijk!!

Resposta da Barbiermotorsport
Een Walhalla voor de motorliefhebber, veel motoren, motorkleding, helmen, communicatiesets te halen. Bij aankomst bij de zaak bleek de batterij van mijn auto leeg te zijn..... Die hebben ze voor me vervangen, Dank voor jullie service!

Resposta da Barbiermotorsport
Omdat dit een tof bedrijf is .super klasse. Even vriendelijk en goeie service..

Resposta da Barbiermotorsport
BARBIER is een topzaak koffie is alleen niet te zuipen;) Niek is een topgozer weet alles en kan alles

Resposta da Barbiermotorsport
mooi bedrijf, wordt leuk begroet als je binnenkomt. personeel is vakkundig.

Resposta da Barbiermotorsport
Profesjonalna obsługa, indywidualne podejście do klienta , motocykle z najwszej półki. Polecam wszystkim !

Snelle service aardige mensen

Resposta da Barbiermotorsport
Fantastisch geholpen, bij aankoop van mijn nieuwe motor

Resposta da Barbiermotorsport
Mooie motor zaak vette motors lekkere snackbar en lekker snack automaat