Barbiermotorsport Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geweldige en snelle service! Ik heb hier mijn eerste motor gekocht en vanaf het eerste moment ben ik vriendelijk en professioneel geholpen. Onlangs heb ik nieuwe spiegels laten monteren en ik kon dire... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Motor fiets nr zeven inmiddels . Ik kom hier al jaren voor een kop koffie en af en toe een snack bij de Joe Bar restauratie..aanwezig bij dit mooie bedrijf. Weer tevreden na een aantal leuke ge... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vandaag mijn nieuwe CFMOTO 675 NK opgehaald, alweer mijn 4de aanschaf bij Barbier. Ging in januari even kijken!!!!....... En ja hoor gekocht! (Bedankt Martin😄) Goede inruil prijs gehad voor mi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Barbier motorsport is the best dealership in the surrounding area. Super fast and honest service is a must in this industry and they have more than impressed. I had a flat tire on Sunday and was immed... Ver mais

Detalhes da empresa

Informação fornecida por fontes externas variadas

Barbier Motorsport de gezelligste motorzaak van Drenthe! Mooie motoren voor nette prijzen.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

88 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

47 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Niet voor herhaling vatbaar

Dit jaar een motor aangeschaft. Op het gebied van klantvriendelijkheid en afhandeling van verkoop 4/5. Zeer flexibel qua maken van proefritten. Echter, drukte, de grootte van de zaak en massale doorloop maakt het ietwat onpersoonlijk. Weinig ruimte voor onderhandeling en persoonlijke wensen.

Aanbod is groot en divers, maar 90% is geïmporteerd en niet gecontroleerd en gepoetst. Op de vraag waar de aangeschafte motor vandaan kwam had de verkoper geen specifiek antwoord, behalve “Ergens uit het buitenland”. Veel motoren hebben schade gehad die inmiddels hersteld is of de motoren hebben geen onderhoudshistorie. Op zich geen probleem maar daar dien je als klant zelf goed naar te kijken. Barbier moet het m.i. hebben van volumeverkoop en neemt daarbij het risico dat er af en toe een probleemgeval tussen zit die ze dan zelf herstellen of terugnemen. Hiervoor wordt ook €400 afleverkosten en garantie gerekend.

In mijn geval deden zich binnen enkele weken defecten voor die Barbier netjes heeft proberen op te lossen (accu kosteloos vervangen). Uiteindelijk bleek het defect ingewikkelder dan gedacht en heb ik deze naar een specialist in de buurt gebracht omwille van de afstand. Ik twijfel er niet aan dan Barbier dit probleem fatsoenlijk had opgelost als ik dit bij hen had aangegeven.

Bij verkoop/inruil van de motor hebben diverse zaken verspreid door het land aangegeven dat ze de motor uitgebreid wilden beoordelen omdat deze van Barbier komt. Kennelijk staat de zaak erom bekend om massaal motoren te importeren (vooral uit Italië) waarbij er ook schademotoren worden doorverkocht of motoren met een teruggedraaide tellerstand. Wat ervan waar is weet ik niet, maar het doet iets met de waarde van de motor, ongeacht of deze in orde is of niet. Zonder onderhoudshistorie zul je het tegendeel moeten bewijzen in dit geval.

Kortom aan klantvriendelijkheid geen gebrek en er zullen vast goede motoren tussen zitten. Echter, als je zorgeloos en vertrouwd een motor wilt aanschaffen zou ik verder kijken.

23 de dezembro de 2021

Resposta da Barbiermotorsport

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring zo uitgebreid te beschrijven. We waarderen het dat u zowel de positieve punten als uw kritische opmerkingen benoemt, omdat dit een eerlijk en compleet beeld geeft van hoe u het heeft ervaren.

Fijn om te lezen dat u onze klantvriendelijkheid, flexibiliteit met proefritten en de manier waarop wij hebben geprobeerd mee te denken bij het ontstane probleem positief heeft ervaren. Tegelijk vinden wij het jammer dat u de drukte en omvang van onze zaak als onpersoonlijk heeft beleefd en dat er bij u twijfels zijn ontstaan over herkomst, historie en waarde van motoren. Dat is uiteraard niet het gevoel dat wij willen meegeven.

Wij werken met een breed en wisselend aanbod van motoren uit verschillende Europese landen. Daarbij vinden wij het belangrijk om transparant te zijn over de staat en beschikbare historie, en adviseren wij klanten altijd om kritisch mee te kijken en vragen te stellen zodat er een keuze wordt gemaakt die goed voelt. Iedere motor wordt door ons technisch nagekeken voordat deze wordt afgeleverd en wanneer er na aankoop iets speelt, proberen wij dat netjes en correct op te lossen.

Dat u aangeeft dat wij hebben geprobeerd het probleem op te lossen en dat u vertrouwen had dat dit goed zou worden afgehandeld, waarderen wij. Feedback zoals deze nemen wij serieus, omdat duidelijke communicatie en vertrouwen voor ons belangrijk zijn.

Dank voor het delen van uw ervaring.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Zeer tevreden…

Aanvankelijk had ik met wat scepsis mijn motor aangeboden.
Maar de werking en afwikkeling ging ruim boven verwachting. Waarschijnlijk ook wel afhankelijk van wat je te bieden hebt.
Het plannen voor het ophalen zou iets flexiberer mogen, maar is uiteindelijk op een zeer correcte manier afgehandeld.

21 de maio de 2021

Resposta da Barbiermotorsport

Bedankt voor uw eerlijke en mooie review. We waarderen het dat u aangeeft dat u in eerste instantie met wat scepsis bent gestart, en het is fijn om te lezen dat de werking en afwikkeling uiteindelijk ruim boven verwachting zijn verlopen. Dat vertrouwen vinden wij belangrijk.

Ook uw opmerking over de planning nemen wij serieus. We proberen processen zo goed mogelijk te laten verlopen en feedback zoals deze helpt ons om daarin te blijven verbeteren. Goed om te horen dat het ophalen uiteindelijk correct en naar tevredenheid is afgehandeld.

Dank voor het vertrouwen en het delen van uw ervaring.

Zeer tevreden over Barbier Motorsport

Zeer tevreden over Barbier Motorsport. Mijn motor via mail met foto’s en omschrijving tot een verkoopprijs gekomen. De volgende dag hebben ze de motor opgehaald en betaald zonder af te dingen. Top service en zeer tevreden!

26 de abril de 2021

Resposta da Barbiermotorsport

Bedankt voor uw mooie review en het vertrouwen in Barbier Motorsport. Fijn om te lezen dat het contact via mail, de prijsafspraak en de afhandeling zo helder en soepel zijn verlopen. Juist bij verkoop op afstand vinden wij duidelijkheid en vertrouwen belangrijk.

Mooi dat alles snel geregeld kon worden en dat de motor zonder discussie is opgehaald en correct is afgehandeld. Dat u onze werkwijze als topservice ervaart waarderen wij enorm.

Dank voor het delen van uw ervaring.

Hele rare gasten

Hele rare gasten. Ik ging vandaag serieus kijken naar een motor.had meer dan genoeg geld bij me. Ik ben van het type die niet alleen maar gaat kijken. De verkopers zijn uiterst agressief. De vraagprijs die op internet staat word naast de motor 10 procent opgedreven, dat heet oplichting!!!! door je haast te verplichten om een beurt uit te laten voeren.Hondsbrutaal. Momenteel is het verkopen van een motor misschien eenvoudig. Maar blijf wel een beetje beschaafd, zo laat ik me echt niet behandelen!!
Slechte Reviews worden verwijderd.

17 de abril de 2021

Resposta da Barbiermotorsport

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen. We vinden het jammer dat uw bezoek zo is overgekomen, want dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen meegeven.

Wij hanteren een vaste basisprijs voor onze motoren. Aanvullende afleveropties, zoals een onderhoudsbeurt of extra garantie, worden altijd apart besproken zodat klanten zelf kunnen kiezen wat het beste bij hun past. Ook wanneer een motor zonder aanvullende opties wordt meegenomen, bieden wij het eerste jaar standaard coulance op onze eigen werkplaatsfacturen bij pech of onverwachte technische zaken. Transparantie en duidelijkheid vinden wij hierin belangrijk.

Het is nooit onze intentie dat iemand zich onder druk gezet voelt. We nemen feedback zoals deze serieus en blijven ons inzetten voor een duidelijke en respectvolle manier van werken.

Dank voor uw reactie.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Van te voren aangegeven wat ik wilde…

Van te voren aangegeven wat ik wilde inruilen op welke motor. Eenmaal daar, meer dan uur rijden , kreeg ik een zeer teleurstellende prijs voor mijn motor. Werd ook nog een beurt door de strot geduwd van 400 euro .. geld is belangrijker dan klant tevredenheid is mijn indruk. Kom er niet weer ....

20 de dezembro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Garantie tot aan de voordeur .

Teleurstellende winkel ,als je ,je motor koopt ben je de koning,als je weg bent gereden ben je de boer .Ongelofelijk slechte service ,garantie tot aan de voordeur .Als je daarna maild met een probleem wordt je niet gehoord .Terug bellen of mailen is dan opeens niet mogelijk .
Zelden zo,n slechte ervaring gehad ,
Barbier,nee ik sla hem de volgende keer over.

11 de março de 2020