BBQ cursus
Vandaag een bbq cursus gehad echt onwijs veel geleerd veel gelachen en vooral lekker gegeten! 2 enthousiaste kerels met passie voor het vak mannen bedankt voor de wijze lessen!

Resposta da Bbqgrillkoning
Wij bieden gezellige en leerzame Kamado BBQ cursussen aan voor kleine groepen van 2 tot 4 personen gewoon bij jou thuis! Of het nu in de achtertuin, onder de carport of in de overkapping is: jij zorgt voor de Kamado, en ik neem de rest mee. Tijdens de workshop leer je stap voor stap hoe je optimaal gebruikmaakt van je Kamado, van temperatuurbeheersing tot het bereiden van complete gerechten. De sfeer is ontspannen, persoonlijk en vooral lekker! Geschikt voor zowel beginners als hobbygrillers die hun skills willen verbeteren. 🔥 Persoonlijk Leer in je eigen omgeving 🔥 Praktisch Direct toepasbare tips & technieken 🔥 Compleet Jij de Kamado, ik de rest Daarnaast verkopen we originele en stoere BBQ-shirts voor echte grillmasters. Ideaal om te dragen tijdens het grillen of als cadeau voor de BBQ-liefhebber in je leven. BBQ-shirts met karakter Combineer stijl met vuur en vlam!

Resposta da Bbqgrillkoning
Een paar weken geleden een cursus thuis gehad op onze eigen kamado. Super leuk dat je zo in je eigen tuin een cursus kan doen! Zo fijn om op deze manier je eigen kamado wat beter te leren kennen.
Dajo heeft ons op een hele comfortabele manier laten werken met verse producten en we hebben samen heerlijke stukjes vlees op tafel getoverd!
Naast het feit dat het erg leerzaam was, was het ook nog eens heel gezellig!

Resposta da Bbqgrillkoning
Wat een leuke filmpjes maak je! Recepten zijn duidelijk en voor iedereen zo gemaakt dat je ze zelf thuis kunt maken.
Heb dan ook al een paar recepten uitgeprobeerd…… en super lekker!
Voor mijn man een T-shirt besteld en hij is er helemaal happy mee. Super fijn materiaal!
Nu al zin in de bbq cursus die we, met een paar vrienden, bij je geboekt hebben. Maar dat moet helemaal goed komen met jouw enthousiasme voor bbq-en!

Resposta da Bbqgrillkoning
Een aantal keren mogen proeven wat de bbq gril koning heeft gemaakt👌🏻👌🏻 echt een aanbeveling wat een lekker gerechten.

Resposta da Bbqgrillkoning
Hij kan echt heel goed bbqen en hij heeft zulke lekkere dingen gemaakt dat je het wel heel de week door kan eten.
Ik heb 2 shirts besteld in maat Large en ze zitten echt perfect, fijne pasvorm en mooie kwaliteit. Ook geniet ik enorm van de BBQ-video’s op Instagram. Altijd leuk om naar te kijken en ik heb al een paar recepten uitgeprobeerd: stuk voor stuk heerlijk! Echt een aanrader voor elke BBQ-fan.
Wat een gave recepten en zo de beleving voelen in de Posts! Krijg er steeds weer honger van! En nu ook de shirts!! Echt super
Afgelopen zaterdag de eerste cursus gedaan wat een fijne dag was dat.
Zo veel geleerd van deze bbq koning kan ik echt iedereen aanraden.
Hij wist alles van kolen tot vlees en van roken tot grillen.
Kan iedereen de cursus aanraden heb zelf alweer een vervolg geboekt.
Ook de kleding zit super lekker Ook een echte aanrader

Resposta da Bbqgrillkoning
Enkele weken geleden een shirt besteld, fijne informele communicatie en perfecte kwaliteit!
Zijn nu met wat vrienden een datum aan het prikken om Dajo vast te leggen voor een cursus aan huis om toch de basis van het bbqen op de kamado wat meer onder de knie te krijgen.
Ga zo door 👍

Resposta da Bbqgrillkoning
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.