4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

16 avaliações

Winter ONEderland

Robin heeft de decoratie gedaan voor de eerste verjaardag van ons zoontje, Winter ONEderland thema. Al weken van tevoren fijn contact gehad, goede communicatie en ze dacht echt met alles mee. Het zag er zó mooi uit, helemaal af. Het was precies zoals wij in gedachten hadden. Je hebt er een vaste klant bij. Dankjewel 🤍

21 de dezembro de 2025

Bruiloft perfect geregeld!

Robin van Every little detail heeft de decoratie gedurende de hele dag van onze bruiloft verzorgd. Robin regelt alles van A tot Z waarbij ze ons veel uit handen heeft genomen. Robin communiceert fijn en snel en denkt goed mee.

Mede dankzij Robin zag alles er super mooi uit, van de ceremonie tot het diner en het feest. Ik zou Robin echt iedereen aanraden!

Dankjewel lieve Robin voor alles!

30 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ontzettend blij met Everylittledetail!

Ontzettend blij dat ik voor de aankleding van mijn feest heb gekozen voor Everylittledetail!

De communicatie met Robin verliep vlekkeloos en ze dacht continue mee aan het totaal plaatje.

Op de dag van het feest was Robin verhinderd voor het bezorgen ervan, maar heeft met de locatie geregeld dat dit een dag eerder geplaatst kon worden. Daarna een duidelijke uitleg ontvangen over hoe de licht cijfers aangesloten moeten worden.

Kortom door de keuze voor Everylittledetail is de aankleding van je feest of gelegenheid helemaal ontzorgd en super mooi en feestelijk aangekleed!

3 de maio de 2025

Eerste verjaardag

Everylittledetail heeft de decoratie gedaan voor de eerste verjaardag van onze meid - en wat was het prachtig! Contact met Robin was super, alles ging in goed overleg. Hartstikke blij met de mooie decoratie tijdens ons feestje!

6 de abril de 2024

Bumba thema

Ik had voor ons zoontje het bumba thema besteld voor zijn 2e verjaardag. Het zag er top uit en hij was er onwijs blij mee! Robin levert top werk! Zou het zeker weer boeken!

11 de maio de 2024

Babyshower

Robin heeft ervoor gezorgd dat de babyshower top was aangekleed!
Ze denkt met je mee, geeft advies en diverse mogelijkheden. Je hoeft zelf nergens druk om te maken en het wordt daarna weer snel en fijn opgehaald.
Ik hoop nog vaker gebruik te maken van de service van Every Little Detail! 😃

3 de agosto de 2024

Feestje

We hebben Robin gevraagd voor een leuke decoratie omdat wij beide 40 jaar werden. Ze heeft dit met onze wensen helemaal fantastisch gemaakt! We kregen veel leuke reacties. Tot slot had ze ook nog de photobooth bij en deze neergezet.. super leuke ervaring en iedereen was er enthousiast over!
Wij weten wel wie we voor het volgende feestje moeten vragen!!!

25 de maio de 2024

Bootversiering door Every Little Detail

Every Little Detail heeft onze verwachtingen helemaal waargemaakt. Robin was niet alleen stipt op tijd, maar zorgde er ook voor dat alles perfect klaarstond voor het feest begon. Haar oog voor detail is indrukwekkend; niets ontsnapt eraan. Zelfs toen onze plannen/het budget bijsturing nodig hadden, dacht Robin actief mee met creatieve oplossingen.

Het feit dat ze zelfs onze trouwboot wilde versieren, toont haar veelzijdigheid en toewijding. We voelden ons vrij om al onze wensen te delen, niets was haar te veel gevraagd.

Voor een toekomstig feest weten we precies bij wie we moeten zijn!

28 de julho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn diner was een feestje!

Met een beetje van Robin en een beetje van mijzelf is het diner echt een feestje geworden. Als je jouw feestje, etentje of iets anders er uit wil laten springen moet je bij Robin zijn! Ze denkt graag met je mee en komt met voorbeelden over wat mogelijke opties kunnen zijn.

2 de agosto de 2024

Bruiloft

Robin heeft er voor gezorgd dat onze trouwlocatie omgetoverd was tot een sprookjes locatie! Mede dankzij haar hebben we een prachtige dag gehad. Alles ging in goed overleg en zij voelde feilloos aan welke vibe wij voor onze speciale dag in gedachten hadden. Het geheel zorgde voor de WAUW factor, super gedaan! De photobooth is zeker een aanrader, die zorgt voor veel plezier en erg leuke foto’s als aandenken. Als wij weer een feestje hebben mag Robin zeker weer voor de versiering zorgen!

21 de junho de 2024

Ons feest

Ons feest was nog leuker en mooier door de aankleding van Everylittledetail!! De fijne communicatie is daarbij heel belangrijk geweest en daar kun je bij hun echt van op aan.

28 de junho de 2024

photobooth en versiering

Voor mijn feest n photobooth en letters met verlichting en ballonnen besteld.
De service, meedenken was heel fijn. Ik hoefde zelf met t feest nergens rekening mee te houden, alles werd geregeld. Heel fijn.
Mede daardoor was t n topfeest.
Ook nadien heel snel de fotos online binnen een dag.

12 de outubro de 2024

Super ervaring

Super ervaring! Voor al mijn feestje al jaren kom ik bij everylittledetail. Ze denkt met je mee, geef advies en maakt de mooiste decoratie waar je naar vraagt. Van mij kom je niet meer af hihi!

28 de outubro de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.