Na een foutje op de website werd het prijsverschil direct teruggestort. Supertoegankelijk en heel eerlijk bedrijf. ‘s Avonds mijn bestelling gedaan, en de volgende middag direct ontvangen, wat heel... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Snelle en prettige communicatie. En oplossing gericht denken. Mijn eerste bestelling werd verstuurd door UPS maar na 2x niet thuis aanwezig te zijn geweest sturen die het artikel retour. Na een mail... Ver mais
Prima bedrijf! Mensen die hun best doen en een mooi bedrijf proberen te runnen met goede producten. Klantenservice helpt snel en accuraat als er onverhoopt issues zijn met bijvoorbeeld leveringen. Zij... Ver mais
Wij hadden een adapter nodig voor onze Sneeuwkettingen op de site stond die als momenteel niet leverbaar. Nadat ik gebeld had kreeg ik te horen dat ze net binnen waren gekomen en dat ze direct opgestu... Ver mais
Detalhes da empresa
Bekijk bij Bepakt een uitgebreid assortiment aan dakdragers, fietsendragers, sneeuwkettingen en meer! Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis.
Informações de contato
Tasveld 14, 3417XS, Montfoort, Holanda
- (0)348 220 138
- klantenservice@bepakt.nl
- bepakt.nl
Não respondeu a avaliações negativas
Perfecte ervaring van bestelling tot levering
Mijn bestelling van loopvlakkettingen is perfect verlopen. De levering was snel en ik kreeg duidelijke updates over de voortgang. De kwaliteit van de kettingen is uitstekend en precies wat ik zocht. Daarnaast was de communicatie vriendelijk, snel en zeer behulpzaam. Echt een aanrader!
support bij sneeuwkettingen
Had sneeuwkettingen besteld die nadat ik deze op maat had gemaakt niet bleken te passen op de bouten van mijn velgen :(
Contact gehad met Bepakt.... en zij waren direct bereid om de reeds op maat gemaakt kettingen terug te nemen en kostenloos andere kettingen op te sturen die wel zouden passen.
Meer dan tevreden!
In tijden van sinterklaas festiviteiten is Bepakt wel in staat om first time fix te leveren. Dikke hulde en serieuze aanrader.
Bestelling stond aangegeven op de site
Bestelling stond aangegeven op de site: binnen 5 dagen leverbaar maar na 10 dagen was het er nog niet en aangezien wij de sneeuwkettingen nodig hadden, even contact opgenomen. De klantenservice van bepakt.nl kwam met het voorstel om andere kettingen op te sturen en wat ze duurder waren kwam op hun kosten. Dus wij hebben een top ervaring gehad met dit bedrijf en zijn nu onderweg met onze nieuwe sneeuw kettingen.
Top service
Top service en goed communicatie ondanks dat niet alles even voorspoedig liep.
Ik ben op een goed manier op de hoogte gehouden van de staus van mijn bestelling en vond het erg netjes hoe zaken zijn opgelost
Zeker zo doorblijven gaan , zeker een aanrader.
Goed product en levering
Goed product en levering. Uitstekende service.
Bepakt.nl heeft mij ingepakt, top bedrijf
Een van de weinige sites die goede en volledige info geven. Met de info-video's voor het gebruik, maar ook voor het eerste gebruik.
Toch had ik nog wat aanvullende vragen, direct een prettige mail met veel info.
Kortom bepakt heeft mij ingepakt!
Super snel en nog superder service
Super snel en nog superder service! Ruim een jaar geleden gekocht, nu is er een beschermkap van mijn dragers gestolen, is er zonder kosten eentje nagestuurd!! Voor de volgende auto weer hier bestellen!!
Service zoals service hoort te zijn
Service zoals service hoort te zijn.
Tijdens de terugreis van vakantie ben ik een einddop van mijn dakdragers verloren.
Niet bepaald iets waar bepakt.nl iets aan kan doen.
Na een mail gestuurd gestuurd te hebben hebben ze kosteloos mij nieuwe einddoppen opgestuurd.
Erg fijn dat er nog dit soort bedrijven bestaan!
Goed geholpen door de klantenservice
Goed geholpen door de klantenservice, nadat ik zelf een verkeerde bestelling had gemaakt. Er werd goed meegedacht in oplossingen, waardoor alles op tijd was goed gekomen voor de vakantie.
Uitstekende aftersales / garantie
Ik kocht hier een fietsendrager (Peruzzo Pure Instinct 3 achterklepdrager) in juli '24. Na een aantal keren gebruik vielen dit jaar twee rubberen kapjes uit de zogeheten fietsendrager-adapters (deze waren niet meer terug te vinden). Na een verzoek om deze opgestuurd te krijgen, kreeg ik eerst geen reactie maar na een herinnering stuurde Bepakt.nl er liefst vier op onder garantie. Helaas was een paar weken later ook een draaiknop van dit onderdeel defect (stukgedraaid omdat het een plastic knop op een metalen moertje is, dat slijt dus snel). Ook hiervan kreeg ik er twee opgestuurd, terwijl ik om één had gevraagd. Uitstekende aftersales / garantie en dus een aanrader om hier te kopen.
Omdat we niet goed wisten welke…
Omdat we niet goed wisten welke dakdragers en koffer er op onze auto pasten, contact gezocht. Ik werd gelijk goed geholpen en de dak koffer zit inmiddels op de auto.
Dank jullie wel voor alle advies en hulp!
Dakkoffer en railzen
De koffer ziet er heel stevig en netjes uit.
De rakrailzen passen precies zoals omschreven.
Mijn vragen werden heel snel en professioneel beantwoord.
Ik ben er heel blij mee
Heel fijn bedrijf
Heel fijn bedrijf. Snelle mogelijkheid tot levering voor last minute dakdragers. Klantenservice heeft me goed geholpen om het nog op tijd binnen te krijgen voor vakantie.
Mijn dakkoffer was kapot en zou de…
Er bleek een scheur in mijn dakkoffer te zitten, kwam ik achter de avond voor vertrek. Snel online een nieuwe besteld en Ik kon in de ochtend al een nieuwe ophalen. Super service!
Uitstekende service en erg behulpzaam
Uitstekende service en erg behulpzaam
Top service!
Wij hadden een dakkoffer besteld maar ik had niet gezien dat die niet op voorraad was, maar moest een week later op vakantie. Ik Bepakt gebeld en situatie uitgelegd, kreeg ik een andere dakkoffer aangeboden die wel op voorraad was en nog een maat groter ook, zodat wij alsnog de dakkoffer binnen hadden voor onze vakantie. Ik raad Bepakt zeker aan. Kreeg track and tracé dezelfde avond en werd volgende middag geleverd. Top service! Groeten uit Franeker
Hele goede ervaring!
Zeer vriendelijke, behulpzame en meedenkende medewerkers! Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan!
Snel geholpen telefonisch
Bestelling telefonisch gewijzigd omdat ik een ander vergelijkbaar product had gezien, ben daarbij snel en netjes geholpen.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.