Ik snap nu dat het bedrijf niet meer bestaat.3 jaar geleden met een hoop problemen geplaatst zijn wel 5 x geweest.Maar wel met een aangetekende brief via rechts bijstand.Maar nu na 3 jaar kom ik via w... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bestair had de montage uitbesteed aan een ander bedrijf. Airco werd geplaatst door Slowaken. Na vier afspraken, waarvan twee keer niet komen opdagen, was het resultaat vreselijk. Nadat Bestair de foto... Ver mais
Het informatiegesprek met Mikki bij ons thuis verliep heel aangenaam. Deskundige informatie en heel vriendelijk contact. De airco is vervolgens super snel na dit gesprek geplaatst. Binnen een week... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
W.M. Dudokweg 27, 1703DA, Heerhugowaard, Holanda
- 0851308929
- info@bestair.nl
- bestair.nl
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
van te voren goede afspraken maken
De monteurs waren kundig beleefd en werkte netjes. Hebben alles goed uitgelegd. De aankoop betalen van te voren vonden wij een risico, en waarschijnlijk verkeerd begrepen door eigenaar van het bedrijf. Er werd gezegd als wij de spullen monteren zijn ze van de huiseigenaar, en wij kunnen wachten op de betaling. Dat is niet zo de spullen blijven zolang er niet betaald is van Best air. Misschien fijn om te weten. We zijn blij met de aanschaf!
Slechte ervaring qua gesprek.
Slechte ervaring qua gesprek.
De agent probeerde vertrouwen te winnen door heel amicaal en geinteresseerd over te komen. Na zijn advies kwam de offerte waar ik enorm van schrok qua prijs. Dat kwam, zei hij, dat iedereen adverteerde met binnenunits zonder buitenunits. Ondanks dat ik tijdens het maken van een afspraak al had gezegd niet gelijk een beslissing te willen nemen kwam de ware aard boven. Ging ver over mijn grenzen ondanks ik de grenzen duidelijk had aangegeven, kon geen offerte afgeven, kon zijn telefoonnummer niet krijgen, betrapte hem op leugens en tot slot nam hij het me eigen kwalijk dat ik hem 3 uur tijd had gekost. Ben blij dat ik(jammer genoeg achteraf omdat ze direct belden voor een afspraak en direct konden komen) de riviews heb gelezen. Mijn reactie richting hem bij vertrek blijken achteraf gezien goed ingeschat te zijn. een slechte verliezer. Jammer van mijn tijd
Helemaal klaar met Bestair
Helemaal klaar met Bestair.
Denk je een goed bedrijf in de arm te nemen!
Een hoop geld voor betaald, bij een ander bedrijf zou ik bijna de helft minder kwijt zijn geweest, het systeem werkt prima maar de oplevering is in een woord knudde. Het zag en ziet er nu nog niet uit. Niet netjes de kabelgoten tot aan de unit laten lopen, maar afwerken met een afschuwelijke grote grijze buis die met tape, wat officieel op het dak hoort, vastgeplakt is. Ook aan de voorkant van mijn woning. Ik dacht het zal wel zo horen. Ze leveren geen omkasting voor de unit. Hier mag je het ook zelf uitzoeken. Kijk maar op internet. Na een goed jaar, het systeem is september 22 geplaatst, in dec. 23 ben ik een bedrijf tegengekomen voor de omkasting, die vertelde mij dat het geen schoonheidsprijs verdient zoals het is afgeleverd. Met het plaatsen van die omkasting heeft deze meneer aan best air uitgelegd hoe het anders kon. Hierop is een monteur gestuurd. Volgens Bestair de beste monteur. Het is nog huilen. Nu 2 witte flexibele buizen met plakband, nu wel met wit tape, vastgeplakt, want ja het was teveel werk om alles goed te doen. De monteur heeft ook nog flinke krassen veroorzaakt op de bovenkant van de omkasting die er net 2 weken inzat. Weer Bestair gebeld. De plaat zou als nieuw opgeleverd worden. Niet dus de plaat ziet er erger uit als voordat hij behandeld werd. Ik ben nu helemaal klaar met Bestair. De monteur, die volgens Bestair de beste is, wist niet dat hij gewoon de stekker naast de unit eruit kon trekken om de stroom van het apparaat te halen. Ik vraag me af wat het niveau is van de andere monteurs, als deze monteur beste is. Er werd me ook nog medegedeeld, dat ze niet iedere keer gratis gaan rijden. Als het goed opgeleverd wordt hoef je ook maar 1 keer te komen. Ik ga het nu maar door een goed bedrijf op laten knappen. Wat wel weer extra geld kost bovenop het hoge bedrag, maar dan kost het me in ieder geval geen energie meer.
Pas op voor dit zeer onbetrouwbare bedrijf.
Zeer slechte ervaringen met dit bedrijf!!! Snap niet dat mensen nog steeds met Bestair in zee gaan. NIET DOEN!!!! Helaas lees je de reviews meestal pas nadat je al iets met ze geregeld hebt. Wanneer wordt er een keer iets gedaan aan zo'n malafide bedrijf? Als ik de reviews van kort geleden lees, krijg ik weer de stress van alles wat wij vorig jaar beleefd hebben. U bent gewaarschuwd.
NIET DOEN!!
Een aantal jaar geleden de airco laten plaatsen. Dit ging al niet zonder slag of stoot. Ze zijn 5 keer terug geweest om het werkend te krijgen. Omdat wij niet tevreden waren met het resultaat ruim 1,5 jaar geleden een ander bedrijf laten komen om meer airco's te laten plaatsen. Hij bekeek de gemonteerde airco's en hij schrok zich rot over de kwaliteit. De airco's waren niet degelijk gemonteerd en het bevestigingsmateriaal ontbrak. De afvoerbuizen naar buiten waren scheef en hadden achter de airco geplaatst moeten worden. De afvoerpompjes waren in een holle muur geplaatst, waardoor de airco snachts niet te gebruiken was vanwege het lawaai dat het gaf. Maar het meest schrok hij van de buitenunit. Het gat dat naar buiten was geboord was te krap. De afschermkap van de buitenunit is nooit gemonteerd, waardoor alle bedrading open en bloot ligt. Als klap op de vuurpijl hadden ze de airco's nooit mogen aansluiten op de bestaande meterkast, zij hadden een aparte groep moeten krijgen. Het risico op brand is zeer aanzienlijk. De laatste paar maanden is het zo erg dat de stoppen eruit slaan als het regent. Direct contact opgenomen met Bestair. Krijgen steeds de belofte dat het geregeld wordt. Zijn al meerdere monteurs door hun gestuurd en die hebben hetzelfde geconstateerd. Na het bezoek hoor je niks meer van Bestair. We moeten er zelf steeds achteraan bellen en krijgen steeds te horen dat het vervelend is. Maar de oplossing is tot nu toe nog altijd niet geboden. Het feit dat er een klein kind onder dat dak slaapt, lijkt ze niet te interesseren. Ga dus niet met dit bedrijf in zee. Het is onveilig en ze lossen de problemen niet op. Deze week probeer ik voor de laatste keer contact te leggen, anders vrees ik dat wij de rechtsgang moeten zoeken.
bedankt voor de snelle service!
Goede en fijne ervaring
Goede en fijne ervaring. Kwamen snel langs en met een goede montage kan ik nu volop genieten van mijn airco’s! Zeker aan te raden
Top bedrijf!
Geen vertrouwen in dit bedrijf
in 1e instantie heeft de verkoper bij mijn vader (lees 81 jaar) redelijk advies gegeven. echter werd er met een aantal ruimtes op de beneden verdieping geen rekening gehouden. Om deze reden hebben we de overeenkomst geannuleerd binnen de daarvoor wettelijke toegestane termijn. In een e-mail met een ondertekende brief verzocht om de aanbetaling binnen 14 dagen terug te storten. Nu 4 weken verder nog geen terug betaling ontvangen. Om deze reden nu 3 maal contact gezocht waarbij de persoon welke dit mag en kan doen elke keer net even buiten de deur is. Ook het beloofde telefoontje op vrijdag of maandag is niet gekomen. Ik raad een ieder aan om je twee keer te bedenken voordat je met deze partij in zee gaat. Ondertussen heeft het bedrijf de terugbetaling gedaan. Echter staik nog steeds achter bovenstaande informatie
garantiebepalingen eerst lezen, voordat je koopt!
De airconditionars werden op een andere plaats gemonteerd, omdat de met de verkoper overeengekomen plek, technisch onmogelijk was. Nu, ruim een jaar later, is er een van de drie airco's stuk. De garantie kan pas gegeven worden nadat een servicemonteur heeft geconstateerd dat ie het niet meer doet?? vervolgens eerst voorrijdkosten en uurloon van de servicemonteur incasseren (minimaal 200 euro!)?
Bagger bedrijf
Bagger bedrijf
Hebben afgelopen jaar afspraak gemaakt voor een demo aan huis
Wij kregen alleen een dwingende verkoper zonder demo producten en met een gigangisch bedrag op de prijsberekening op hun eigen huismerk
Offerte kon niet konden alleen gelijk tekenen en vond het vreemd dat we een copy wilde hebben en niet gelijk wilde tekenen
Hij wilde ons graag als klant en was goed getraind om mensen over te halen haalde zelfs de mogelijkheden aan om de prijs te laten zakken.
Wij zijn nu blij met onze instalatie door een profesioneel bedrijf die verstaat wat klant gericht inhoud en dan hebben we een mhi ipv goedkope huismerk
Update 10-2-2024
Bestair doet goed zijn best om slechte reviews te verwijderen dmv raporteren aan trustpilot.
Bewaar alle contact en afspraak mails om te kunnen verifieren hier vraagt trustpilot om na de raportage.
Zeer Tevreden
Ik ben buitengewoon tevreden met mijn recente aanschaf van een hybride warmtepomp bij Bestair . De warmtepomp werkt uitstekend en heeft mijn huis comfortabel gehouden, ongeacht het weer. Bovendien was het deskundige advies van de adviseurs van Bestair zeer waardevol en heeft het mij geholpen bij het maken van de juiste keuze. Een absolute aanrader!
Airco voldoet.
Monteurs volgens afspraak op tijd aanwezig. Waren 2 Slowaken die gebrekkig engels spraken, laat staan nederlands. Communicatie verliep daardoor stroef. De verbinding met de buitenunit zit naast de airco, beetje vreemd en minder fraai maar is tevoren wel uitgelegd. Verbinding was moeilijk te realiseren maar de heren kregen het goed voor elkaar. Uitleg over bijbehorende app werd helaas niet gegeven. Unit werkt uitstekend maar de term 'fluisterstil' is toch niet wat ik er van verwacht had.
2x zo duur als een ander (letterlijk)
Deze oplichters zijn bij mij thuis gekomen en kwamen met een heel goed verkoopverhaal.
De prijs was wel wat hoog, maar vervolgens kon er nog wel wat af…
Hij wilde zelfs zo graag zaken doen dat hij naar het hoofdkantoor belde om echt een hele scherpe prijs te maken, omdat ze me graag als klant wilden hebben.
Uiteindelijk niet in getrapt, gelukkig. Want de volgende offerte was slechts half zo duur als deze oplichters.
Edit: Bestair heeft geprobeerd deze review te laten verwijderen. Maar jammer voor hen: ik heb bewijs dat ze hier geweest zijn. Foto van de offerte gemaakt op 16 januari 2024.
Blij met Aankoop
De adviseur die bij ons langskwam, wist ons te overtuigen om een airco te kiezen en wat zijn we er blij mee! Topadvies!
De monteurs werken netjes
De monteurs werken netjes, alleen spreken ze geen woord Nederlands en als je ze iets vraagt krijg je geen duidelijk antwoord of helemaal geen antwoord, je moet daardoor zelf maar uitzoeken hoe het werkt, en als ze materiaal moeten halen zijn ze 3 uren weg.
Er zijn afspraken gemaakt maar niet op…
Er zijn afspraken gemaakt maar niet op de juiste manier nagekomen op den duur kwamen de monteurs toch op dagen puur uur telaat maar goed ze waren er na vier en een half uur waren ze klaar alles netjes na gelaten en we hadden airco
Prima uitvoering
Duidelijke afspraken en prima uitgevoerd. Keurige monteurs.
Werd goed op de hoogte gehouden qua planning van de werkzaamheden.
Interne communicatie kan nog wat beter, maar ze lossen de problemen heel snel op. Complimenten aan Gaby.
Kiwa certificatie kwijt op 06 januari 2024
Ga niet in zee met dit bedrijf, een eerdere melding is hier verwijderd, ik ben nu ongeveer ruim 1 jaar bezig om schade van rond de 7000,- euro vergoed te krijgen, 13 monteurs geweest en nog functioneerd niet alles. Per 6 januari is Bestair zijn certificaten kwijt geraakt bij de Kiwa dus mogen ze geen bedrijfsvoering meer uitoefenen.
Zijn tot opheden nog steeds actief in deze sector halve kantoor personeel het laatste jaar al vernieuwd en monteurs vervangen. GA NIET IN ZEE MET DIT BEDRIJF. Zelfs mijn rechtsbijstand krijgt al geruime tijd geen antwoorden dus word waarschijnlijk een rechtzaak

Resposta de bestair.nl
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.