Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik snap nu dat het bedrijf niet meer bestaat.3 jaar geleden met een hoop problemen geplaatst zijn wel 5 x geweest.Maar wel met een aangetekende brief via rechts bijstand.Maar nu na 3 jaar kom ik via w... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bestair had de montage uitbesteed aan een ander bedrijf. Airco werd geplaatst door Slowaken. Na vier afspraken, waarvan twee keer niet komen opdagen, was het resultaat vreselijk. Nadat Bestair de foto... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het informatiegesprek met Mikki bij ons thuis verliep heel aangenaam. Deskundige informatie en heel vriendelijk contact. De airco is vervolgens super snel na dit gesprek geplaatst. Binnen een week... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Monteurs volgens afspraak op tijd aanwezig. Waren 2 Slowaken die gebrekkig engels spraken, laat staan nederlands. Communicatie verliep daardoor stroef. De verbinding met de buitenunit zit naast de air... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

2,8

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

858 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Prima aangelegd.

Er zijn 3 binnen units geplaatst waarvan er 2 erg lastig waren om aan te leggen.
De ploeg van 2 monteurs heeft dit op een prima manier gedaan. Zij hebben de eerste dag doorgewerkt tot na 21.00 uur om e.e.a voor elkaar te krijgen. Ook dag 2 werkten ze door to na 18.00 uur. Alles werd nog getest er wij kregen goede uitleg. Zeer tevreden dus.

10 de janeiro de 2024

Totaal geen communicatie mogelijk

Totaal geen communicatie mogelijk, wordt niet teruggebeld. De beloftes op de website komen niet overeen met de werkelijkheid. Ook de zogenaamde alleen 5 sterren reviews die ze zeggen te hebben zijn zelf geplaatst.

Nooit mee in zee gaan!

6 de dezembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

NIET DOEN ! NIET MET ZE IN ZEE GAAN !!

Wat en pruts bedrijf, echt niet doen !!!!!!
vanaf het moment dat we het warmwater systeem hebben gekocht hebben we te maken gehad met slecht tot geen communicatie van dit bedrijf.
januari het systeem gekocht, dit zou binnen 6 tot 8 weken geïnstalleerd worden, nou mooi niet, eind juni zou de eerste installatie datum zijn, alles afgesproken en per email bevestigde, wij wachten op de dag, niemand op komen dagen, veel bellen en mailen met Bestair.
eind augustus en nieuwe afspraak gemaakt, weer niemand op komen dagen.
ondertussen waren we er ook en beetje klaar me en wilde we de opdracht annuleren en onze geld terug krijgen, toen werd het heel stil aan de overkant, niet meer reageren op onze e-mails, als we belde werden we in de wacht gezet en werd de verbinding na en tijdje verbroken, niet 1 keer kan ik jullie vertellen.
rechtsbijstand ingeschakeld en samen met en jurist en brief opgesteld en deze naar Bestair gestuurd waarbij we ze 2 weken de tijd geven om de boel te leveren en te instaleren, nou dit help, wel raar als er en naam van en advocaten kantoor op de brief staat er ineens wel reactie komt.
fijn ik kreeg en telefoon dat de apparatuur woensdag geleverd zou worden, en donderdag en vrijdag met uitloop op zaterdag de installatie gemonteerd zou worden.
woensdag werd alles keurig geleverd, de garage stond gelijk vol want het is best en installatie.
donderdag rond en uur of 15:00 kwam er en busje voor rijden, ze gingen alles even inmeten en spullen halen, we hebben ze 3 dagen daarna niet gezien.
op en maandag rond 12:00 kwam hij weer terug en ging die aan de gang, om 14:00 was die klaar voor de dag en ging weer weg, hij is 2 weken bezig geweest ( met gemiddeld 3 uur werken per dag) met de instaleren van het systeem.
toen alles was geïnstalleerd vertelde hij dat hij de volgende dag terug zou komen om alles af te maken en schoon te maken, dit was 4 weken geleden, hij moet nog komen, ondertussen liggen alle pijpen die hij door het huis getrokken heeft los en niet gebeugeld, en 2 dagen na zijn laste dag begon het systeem aan alle kanten te lekken, Bestair gebeld of ze en monteur konden sturen en we kregen letterlijk het antwoord daar hebben we geen tijd voor, nu helemaal klaar met Bestair, ik heb en andere bedrijf ingeschakeld die er wel verstand van hebben, ze hebben 6 lekkages verholpen, alle leidingen op de juiste manier gebeugeld, ook het buiten unit was niet vast gezet en stond gewoon los op het dak.
Het elektra (die niet juist was aangesloten) opgeruimd en het systeem op de juiste manier ingeregeld

aan het eind van de rit heeft dit 11 manden geduurd, veel geld, veel telefoontjes en emails en heel veel frustratie.
wat hebben we? een warmtepomp die half afgemonteerd is, de helft die wel aangesloten is is ook verkeerd aangesloten, waarbij we en andere bedrijf er bij moesten halen om de problemen op te lossen.

NIET MET DIT BEDRIJF IN ZEE GAAN !!!!

17 de dezembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

They installed the different brand.

The salseman said that BestAir only has LG; however, they installed the KaiSai in my house which is completely different brand. They also put the "BestAir sticker" on the air conditioner's brand name to hide it. This company is dishonest and the only thing they want is money.

19 de dezembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een vrouw in de techniek is zo gek niet!…

Even iets uit de wereld helpen als dat nog niet gedaan is: "ook vrouwen leveren goed en kwalitatief werk af" ( en in dit geval veel beter!) Daarom wil ik monteur Anne bedanken voor haar inzet en het goed afleveren van haar werk. In samenwerking met een vriendin hebben zij samen het werk geklaard waar 4 monteurs met hun handen in het haar stonden te krabben of het juist niet konden klaren. Top meiden!

16 de dezembro de 2023
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bestair zit geen best luchtje aan.

Alle reeds gepubliceerde negatieve recensies kan ik onderschrijven. Bij aflevering/plaatsing geen twee maar één airco, niet de juiste materialen voorhanden, na plaatsing van airco pomp al stuk en geen nieuwe voorhanden, monteur komt niet op tijdig op afspraak om pomp te vervangen. Nu werkt één airco niet naar behoren en staat er buiten een straalmotor en tweemaal stroomstoring. Bellen, mailen het niemand geeft thuis ondanks toezeggingen. Klaar mee. Bestair is geen aanrader.

13 de dezembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Telefonische hulp van de monteur.

Van BestAir hebben wij sinds drie jaar twee airco units in ons huis hangen. Twee weken geleden stopte er 1 ermee. Na telefonisch contact bleken we net een week uit het onderhoudscontract te zijn en zouden nu de voorrijkosten €120 en het uurloon €95 zijn. Dat vond ik nogal veel, waarop de telefoniste voorstelde om de monteur even te laten bellen. Een half uur later belde de monteur en die heeft mij heel vriendelijk, na het aanhoren van het probleem, uitgelegd wat het probleem zeer waarschijnlijk zou zijn en wat ik kon doen om dat op te lossen. Dat heb ik uitgevoerd en de airco doet het weer. Mijn complimenten voor zowel de telefoniste als de monteur. Fijne feestdagen.

6 de dezembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Best Air geeft geen antwoord op vragen.

Best Air heeft de focus alleen op verkoop staan. Aftersales/garantie wordt niets mee gedaan. Onze nog geen 3 jarige LG airconditioning, dus binnen de garantie termijn, regelt de temperatuur niet goed. 7 november hierover vragen gesteld, tot op vandaag gewoon geen antwoord. Aanbevelen voor een ander? Nee.

22 de novembro de 2023

Zeer opdringerige verkoper

Zeer opdringerige verkoper. Heeft niet geluisterd naar wat wij wilden, maar begon meteen met aansmeren van produkt. Zogenaamd kortingen geven wanneer we meteen zouden beslissen en betalen. Op het moment dat we aangaven er over na te willen denken, kon hij misschien nog wel meer korting geven, om ons over de streep te helpen. Hij ging daarvoor nog even bellen met zijn leidinggevende, die ons dan ook nog een lening wilde aansmeren wanneer wij het bedrag ineens betalen teveel vonden 😡 (5 airco's voor €19000). Daar trappen wij dan weer niet in.Mensen ga niet met Bestair in zee.

En nu krijg ik dus ook nog bericht dat Bestair mijn review heeft gerapporteerd, omdat het niet op eigen ervaring zou zijn. Gelukkig heb ik nog bewijs door middel van de bevestigingsmail van de afspraak.

13 de novembro de 2023
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Tevreden met het apparaat en de…

Tevreden met het apparaat en de uiteindelijke installatie. Wel een klein verschil van mening over wat de mooiste/beste plek is in de kamer, maar dat beslis je uiteindelijk zelf. Plaatsers van de airco waren netter dan de elektrisch installateur als het gaat om afwerking en rommel achterlaten. Apparaat werkt naar verwachting.

18 de outubro de 2023

aansluiten van een airco

Wij zijn heel tevreden met de monteur Zakaria . Hij was op tijd en heeft heel snel en keurig de airco aangesloten. Hij heeft alles keurig opgeruimd en het afval mee genomen. Wij kunnen de heer Zakaria zeker aanbevelen.

25 de outubro de 2023
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Installatie werkt naar volle…

Installatie werkt naar volle tevredenheid. Installeren heeft een dag langer geduurd dan gepland, maar installateurs waren erg vriendelijk en harde werkers. Jammer dat communiceren moeilijk ging, omdat ze slechts een paar woorden Duits spraken.

18 de outubro de 2023
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

De airco van BestAir werd geplaatst…

De airco van BestAir werd geplaatst door mannen die zich niet verstaanbaar konden maken.
Oké, het is tot zover best goed gekomen. Mannen hadden best hard door gewerkt. Helaas niet op tijd klaar gekregen zodat ze er een derde dag voor terug moesten komen.
Nu komt het,
De airco is geplaatst zonder dat er iemand de boel kwam opleveren, inspecteren of een demonstratie gaf hoe 1 en ander werkt. En ook weten we niet hoe of wanneer de 3 airco's die wij hebben, een onderhoud nodig hebben.
De rommel die in de tuin ed. was gemaakt mochten we ook zelf opruimen.
Wij hebben diverse emails-apps en telefoontjes eraan gewaagd. Maar helaas er is verder niemand die reageert. Met andere woorden, BestAir heeft zn centen binnen en daarmee is alles gesloten.
Toch wel jammer dat dit zo moet gaan.

5 de outubro de 2023

Best Air verschrikkelijk

Wij hebben 17 december 2022 airco's gekocht bij Best Air. Ze werken niet goed en kosten veel meer stroom dan vooraf voorgesteld. Er zijn vier monteurs langs geweest, die het allemaal aan iets anders wijten. Na 10 maanden is het nog niet opgelost. Ik zou er zeker niets kopen.

24 de outubro de 2023
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.