BESTSECRET Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Grym kundtjänst! Bra produkter och rimliga priser på sidan men det är kundtjänsten som imponerat mest. Hade tyvärr problem med ett par skor som gått sönder inte långt efter jag köpte dom. Jag skrev e... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ich bin seit vielen Jahren Kundin dieses Shops, aber leider hat die Qualität in letzter Zeit deutlich nachgelassen. Produkte kommen häufiger in schlechterem Zustand an, Lieferzeiten sind unzuverläss... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är mycket nöjd med både servicen och bemötandet, som var otroligt bra. Kläderna och skorna håller hög kvalitet och passar min smak perfekt. Returprocessen var dessutom smidig och enkel. Rekommende... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Habe ein tolles Kleid zu einem unschlagbaren Preis gekauft. Leider hat es nicht gepasst. Die Rücksendung war super einfach und problemlos. Die Kaufpreisrückzahlung war genauso schnell und problemlos.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Roupas
  2. Loja de Roupas para Bebês
  3. Loja de Moda Infantil
  4. Estúdio de Alta Costura
  5. Loja de moda masculina
  6. Loja de moda feminina

Sobre BESTSECRET

BESTSECRET är en av Europas ledande shoppingdestinationer för exklusiva designers och modemärken till otroliga priser

Medlemskap hos BESTSECRET ger tillgång till världens mest eftertraktade modemärken och en shoppingupplevelse i särklass, online och i butiker i Tyskland och Österrike. Det breda sortimentet består av kläder och skor för dam, herr och barn samt skönhetsprodukter, inredning och accessoarer – allt till unika priser.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

447 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

116 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bra utbud

Bra sida , enkelt , lite långa leveranstider dock .

9 de março de 2026

Resposta da BESTSECRET

Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att du gillar vårt utbud och vår sida.
Vi tar till oss din kommentar om leveranstiderna och arbetar ständigt för att förbättra dem.

Hoppas du fortsätter att njuta av din shopping hos oss!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snabb och säker leverans.

Snabb och säker leverans.

2 de março de 2026

Resposta da BESTSECRET

Tack för dina vänliga ord! Vi är glada att höra att du uppskattade din shoppingupplevelse och tyckte att våra priser var tilltalande.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Grymma priser och en proffsig…

Grymma priser och en proffsig kundtjänst med bra bemötande, snabba på att hjälpa till när PostNord slarvat bort mitt paket.

8 de março de 2026

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Känner mig lurad skickade efter gant…

Känner mig lurad skickade efter gant tröja den sista nästa dag fanns alla storlekar med 20%

6 de março de 2026

Resposta da BESTSECRET

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det gör oss ledsna att höra att du har känt dig missgynnad. Vi har full förståelse för att det känns frustrerande när en kampanj startar kort efter att en beställning har lagts.
Våra priser och rabattkampanjer är tidsbegränsade och planeras oberoende av enskilda beställningar. Därför har vi tyvärr ingen möjlighet att i efterhand applicera rabatter på redan genomförda köp.
Vi ber dig ändå att kontakta vår kundtjänst direkt. De kommer gärna att titta närmare på ditt ärende och hjälpa dig vidare vid frågor eller funderingar.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alltid lycka bra och rolig upplevelse

Alltid lycka bra och rolig upplevelse. Har varit medlem i många år det har aldrig gått dåligt utan alltid lika spännande. Jag är mycket nöjd och hittar alltid något som passar 👍.

5 de março de 2026

Resposta da BESTSECRET

Tack så mycket för din fantastiska feedback! Vi är glada att höra att du har haft en bra och rolig upplevelse som medlem under många år. Det är fantastiskt att veta att du alltid hittar något som passar dina behov! Din tillfredsställelse betyder mycket för oss. Om du någonsin behöver något är du välkommen att höra av dig. Vi önskar dig fortsatt lycka och spännande äventyr framöver!

Bästa butiken 👍

4 de março de 2026

Resposta da BESTSECRET

Stort tack för din fantastiska recension!
Vi är väldigt glada över att du är så nöjd. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss!

ECCEZIONALI!

ECCEZIONALI!
Acquistato scarpe in super offerta (e già ero contenta)...
Comunicazioni su spedizione ordine velocissime e precise. Prodotto ordinato Domenica arrivato martedì entro l'orario previsto e comunicato precedentemente.
Consiglio assolutamente

24 de fevereiro de 2026

Resposta da BESTSECRET

Grazie di cuore per le sue splendide parole! Siamo davvero felici che la sua esperienza con BestSecret sia stata così positiva e che le scarpe siano arrivate velocemente. Il suo entusiasmo ci rende orgogliosi e ci motiva a fare sempre del nostro meglio. Grazie per averci scelto e per consigliare BestSecret!

Best service

1000% recommended

22 de fevereiro de 2026

Resposta da BESTSECRET

Your kind words truly made our day! We’re thrilled to hear that you had such a positive experience with BestSecret and that you would recommend our service so highly. It means a lot to us to know that our efforts are appreciated.

Nice website

Nice website. Quite good prices. I have ordered lot of clothes.

20 de fevereiro de 2026

Resposta da BESTSECRET

We're happy to hear that you find our website nice and our prices quite good. Thank you for ordering lots of clothes from us; we appreciate it.

Jättebra

Jättebra 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

18 de fevereiro de 2026

Resposta da BESTSECRET

Tack så mycket för din underbara feedback! Hoppas att du mår bra. Det betyder verkligen mycket för oss på BestSecret.

Kvalitetskläder till fyndpris

Kvalitetskläder till fyndpris! Snabb leverans och smidigt att returnera om det behövs.

17 de fevereiro de 2026

Resposta da BESTSECRET

Tack för dina vänliga ord! Vi är glada att höra att du uppskattade din shoppingupplevelse och tyckte att våra priser var attraktiva.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Är varorna begagnade ?

Är varorna begagnade ? Skorna från Michael kors som jag precis fick hem hade fläckar vid tygen bakom hälen och undersida av sulan. Ingen chans att dess skor är sprillans nya, de måste vara använda om de skickas i det skicket.

17 de fevereiro de 2026

Resposta da BESTSECRET

Tack för din feedback. Det gör oss ledsna att höra att skorna du mottog inte var i felfritt skick.
Vi vill förtydliga att vi endast skickar nya och oanvända produkter. I enstaka fall kan det tyvärr hända att en vara inte motsvarar våra kvalitetskrav, till exempel på grund av hantering före eller under leveransen.
Vi ber uppriktigt om ursäkt för denna upplevelse och rekommenderar att du kontaktar vår kundservice så att vi kan granska ärendet och hitta en lämplig lösning för dig.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alltid ett super sortiment av högsta…

Alltid ett super sortiment av högsta kvalitet. De levererar snabbt som tusan. Du känner dig uppskattad som kund.

15 de fevereiro de 2026

Resposta da BESTSECRET

Tack snälla för dina fina ord! Det gläder oss verkligen att höra att du uppskattar vårt sortiment och snabba leveranser. Du är viktig för oss, och vi vill alltid att du ska känna dig speciell som kund hos BestSecret. Hoppas du är fin och att vi får fortsätta leverera härliga shoppingupplevelser till dig!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Han inte mer än skicka beställningen så…

Han inte mer än skicka beställningen så hade priset sjunkit med 500 spänn☹️

6 de fevereiro de 2026

Resposta da BESTSECRET

Tack för din recension. Vi förstår att det känns frustrerande när priset på en vara sjunker kort efter att du har lagt din beställning. Tyvärr kan vi inte justera priser retroaktivt, eftersom våra erbjudanden och kampanjer kan ändras snabbt beroende på lagerstatus och efterfrågan.
Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice om du har frågor kring din beställning – vi hjälper gärna till.

Tycker om Er företag

Nöjd med kläderna som jag beställer och leverans !

13 de fevereiro de 2026

Resposta da BESTSECRET

Vi är glada att du är nöjd med dina beställda kläder och leveransen! Tack för att du delar med dig av din positiva upplevelse.

Reliable

Reliable , quality, price

8 de fevereiro de 2026

Resposta da BESTSECRET

Thank you for your kind words! We're thrilled to hear you enjoyed your shopping experience and found our prices appealing.

Servicio

Muy buen servicio

6 de fevereiro de 2026

Resposta da BESTSECRET

Espero que estés bien. Muchas gracias por tu comentario, nos alegra saber que has tenido una buena experiencia con BestSecret. Tu satisfacción es muy importante para nosotros y nos motiva a seguir ofreciendo un servicio excelente. Si necesitas algo más, aquí estamos para ayudarte.

Väldigt bra priser

Bra utbud och väldigt bra priser, inga problem vid returer

5 de fevereiro de 2026

Resposta da BESTSECRET

Vi är glada att du uppskattar vårt breda utbud och bra priser, samt att returer fungerar smidigt. Tack för din positiva återkoppling!

Väldigt unik butik

Älskar att shoppa på denna sidan! Unika fina kläder, väskor, skor, skärp m.m till bra priser och fin kvalité, finns mycket att välja på! Du kommer inte ångra dig!

3 de fevereiro de 2026

Resposta da BESTSECRET

Vi är så glada att du älskar att shoppa hos oss! Det betyder mycket för oss att du uppskattar vårt unika utbud, bra priser och fina kvalitet. Tack för din positiva feedback!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag älskar verkligen att beställa från…

Jag älskar verkligen att beställa från den här sidan. Bra priser och bra utbud.

3 de fevereiro de 2026

Resposta da BESTSECRET

Vi är glada att du uppskattar vårt stora utbud och våra bra priser. Tack för att du delar med dig av din positiva erfarenhet, det betyder mycket för oss!

Team BESTSECRET

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.