Jag tycker att ni är ett bluff företag som säljer eller eller inte granskar sina kläder noga från returer!Köpte en philipp plein hoodie för 2300kr i tron att den va äkta och märkte sent att tröjan var... Ver mais
Grym kundtjänst! Bra produkter och rimliga priser på sidan men det är kundtjänsten som imponerat mest. Hade tyvärr problem med ett par skor som gått sönder inte långt efter jag köpte dom. Jag skrev e... Ver mais
Habe ein tolles Kleid zu einem unschlagbaren Preis gekauft. Leider hat es nicht gepasst. Die Rücksendung war super einfach und problemlos. Die Kaufpreisrückzahlung war genauso schnell und problemlos.... Ver mais
Jag är mycket nöjd med både servicen och bemötandet, som var otroligt bra. Kläderna och skorna håller hög kvalitet och passar min smak perfekt. Returprocessen var dessutom smidig och enkel. Rekommende... Ver mais
Margaretha-Ley-Ring 10, 85609, Aschheim, Alemanha
Pede aos clientes que avaliem
Leveransen var snabb. Varorna jag hade beställt motsvarade förväntningarna med råge och var snyggt inpackade.

HANDLA INTE HÄR.
Behandlar sina kunder som skräp.
Jag har handlat här i många år och lagt tusentals kronor, men de valde ändå att stänga mitt konto på grund av några returer. Nu är alla kvitton borta och deras kundtjänst är något av det värsta jag varit med om – totalt ohjälpsam och copy-pastar samma svar, om de ens svarar.
Glöm reklamationsrätten, även vid uppenbara fel på artikel skyller de på dig som kund, om de ens väljer att svara. Jag har flera mejl som de helt enkelt struntat i att besvara.

Resposta da BESTSECRET
Varje beställning jag har gjort har gått utmärkt 👌🏻. Har det varit något fel så har det ordnats med bokstavligen inget problem

Dessa kommer söndriga. SKAPAR REKLAMATION IMORGON,
HOPPAS ATT de som beställde idag kommer oskalade,1

Resposta da BESTSECRET
Skickade tillbaka min vara efter en dag. och nu har det gått 14 dagar utan att de har betalat tillbaka mina pengar. Har haft en hel del mail konversationer med kundtjänst om att de har mottagit min retur hos de själva. Ändå vill de ha ett dokument om var någonstans jag lämnade in varan. Trots att de har mottagit varan?! Det kundtjänst svarar är samma text hela tiden att Vi ber om ursäkt för eventuella besvär.” Vi uppskattar ditt tålamod och din förståelse i denna fråga ” är otroligt besviken på deras bemötande och mina pengar ser jag inte röken av.
Mvh Diamat kund

Resposta da BESTSECRET
Gjorde misstaget att lägg två separata beställningar innan första hade levererats. Båda leveranserna saknade innehåll. Endast 1 produkt av 6 var i paketet. Nästa paket var likadant. Saknade 5 produkter av 6. Nonsens-svar från kundservice om att de inte kunde skicka ut någonting mer. Sen när jag stötte på att jag inte ville ha pengarna tillbaka utan att jag ville ha mina saknade produkter så skulle det utredas. Skrivas på kontrakt osv. Det gjorde jag. Sen tog det inte lång tid innan det såklart inte gick att utreda. LOL
Jag får väl ta en återbetalning då. Så fick jag bara halva pengarna tillbaka. Sen slutade kundservice och svara. Så var det innan också. De svarade på vart annat mail.
De annonserar fortfarande för de produkterna jag köpte men inte fick. Trots att de per mail sa att de var slut. Märkligt va?

Resposta da BESTSECRET
Bestsecret raderade mitt konto och när jag frågar ifall dom kan återställa felet, svarar dom att det är fel mejladress jag angav. Jag förkläde att jag endast har 1 mejladress, jag skickade även bild på påminnelsen jag fick av dom till addressen dom säger är fel. Dom svarade att jag har använt en annan mejladress. Hur svårt kan det vara att förstå??, jag har endast 1 mejladress, raderar man kunds konto så äg upp till det. Oseriöst bolag

Resposta da BESTSECRET
Bästa stället för billiga märkeskläder.

Resposta da BESTSECRET
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.