BESTSECRET Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag vill gärna lyfta fram den fantastiska service jag fick. Personalen tog min fråga om leveransen på stort allvar, svarade snabbt på alla mina frågor och återkopplade kontinuerligt. Jag upplevde at... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag tycker att ni är ett bluff företag som säljer eller eller inte granskar sina kläder noga från returer!Köpte en philipp plein hoodie för 2300kr i tron att den va äkta och märkte sent att tröjan var... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Grym kundtjänst! Bra produkter och rimliga priser på sidan men det är kundtjänsten som imponerat mest. Hade tyvärr problem med ett par skor som gått sönder inte långt efter jag köpte dom. Jag skrev e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Habe ein tolles Kleid zu einem unschlagbaren Preis gekauft. Leider hat es nicht gepasst. Die Rücksendung war super einfach und problemlos. Die Kaufpreisrückzahlung war genauso schnell und problemlos.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Roupas
  2. Loja de Roupas para Bebês
  3. Loja de Moda Infantil
  4. Estúdio de Alta Costura
  5. Loja de moda masculina
  6. Loja de moda feminina

Sobre BESTSECRET

BESTSECRET är en av Europas ledande shoppingdestinationer för exklusiva designers och modemärken till otroliga priser

Medlemskap hos BESTSECRET ger tillgång till världens mest eftertraktade modemärken och en shoppingupplevelse i särklass, online och i butiker i Tyskland och Österrike. Det breda sortimentet består av kläder och skor för dam, herr och barn samt skönhetsprodukter, inredning och accessoarer – allt till unika priser.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

450 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

119 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Utmärkt varor

Utmärkt varor

18 de julho de 2025

Resposta da BESTSECRET

Tack för dina vänliga ord! Vi är glada att höra att du gillade din shoppingupplevelse och tyckte att våra priser var tilltalande.

Bra varor och tjänster

Bra varor och tjänster

16 de julho de 2025

Resposta da BESTSECRET

Stort tack för din fina recension!
Vi är glada att du är nöjd med både våra produkter och vår service. Välkommen tillbaka snart!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

T-tröjan är sydd med nylontråd i…

RL T-tröjan är sydd med nylontråd i halslinningen vilket är en dödssynd. Trodde det var övergivet för länge sedan.

8 de julho de 2025

Tack för din feedback.
Vi är ledsna att höra att du inte är nöjd med T-shirten från Ralph Lauren. Vi förstår din synpunkt gällande användningen av nylontråd i halslinningen och tar din kommentar vidare till vårt inköpsteam. Din input hjälper oss att förbättra vårt sortiment och kvaliteten på de produkter vi erbjuder.

Tveka inte att kontakta vår kundservice om du vill returnera varan eller har fler frågor.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag väntar fortfarande på svar om min…

Jag väntar fortfarande på svar om min order som inte skickats. Trots påminnelse så har jag inte fått ngt svar.

17 de junho de 2025

Resposta da BESTSECRET

Tack för din återkoppling. Vi beklagar att du fortfarande väntar på din beställning. Vår kundtjänst förklarade ärendet för dig den 8 juli – vi ber om ursäkt om informationen inte nådde fram eller var otydlig.

Om du har ytterligare frågor är du varmt välkommen att kontakta oss igen – vi hjälper dig gärna vidare.

Fantastiskt bra!

Stort sortiment, helt fantastiska priser och snabb leverans!

7 de julho de 2025

Resposta da BESTSECRET

Tusen tack för din fina recension!
Vi är glada att du är nöjd med vårt sortiment, våra priser och den snabba leveransen. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart!

Jag har beställt här nästan 10 gånger

Jag har beställt här nästan 10 gånger, allt är super bra produkterna är bra och riktiga för ett riktigt bra pris. Leveransen är lite långsam då den tar 1 vecka nästan alltid men det bror på att lagret ligger i Tyskland.

6 de julho de 2025

Resposta da BESTSECRET

Stort tack för din fina recension och för att du har handlat hos oss så många gånger!
Vi är glada att höra att du är nöjd med både produkterna och priserna. Vi förstår att leveranstiden kan kännas lite lång – lagret ligger som du nämner i Tyskland, vilket ibland påverkar leveranstiden något.

Vi uppskattar verkligen din förståelse och lojalitet.

Skickar fel vara

Skickar fel vara. Fick svarta istället för vita skor.

28 de junho de 2025

Resposta da BESTSECRET

Vi beklagar att du fick fel färg. Vi ser över detta. Tack för din återkoppling.

The prices are crazy

The prices are crazy, order is also simple.

29 de junho de 2025

Resposta da BESTSECRET

We're happy to hear that you found our prices great and the ordering process simple. Thank you for your feedback!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Grattis produkterna och rabattterna är fantastika

Jag gratulerar ert företag Bestsecret.Era produkter är fantastika,jag gillarockså era senaste rabattkampanjer.Jhoppas attde extra rabatterna forsätterflera gånger inånaden.Jag gratulerar er igen och tacker er.

29 de junho de 2025

Resposta da BESTSECRET

Tack för dina vänliga ord och positiva feedback! Vi är glada att du uppskattar våra produkter och rabattkampanjer. Vi noterar din önskan om fler erbjudanden och tackar dig än en gång för din uppskattning.

Lätt att hitta

Lätt att hitta

27 de junho de 2025

Resposta da BESTSECRET

Vi är glada att det var lätt att hitta! Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss.

Grym kundtjänst!

Grym kundtjänst!
Bra produkter och rimliga priser på sidan men det är kundtjänsten som imponerat mest. Hade tyvärr problem med ett par skor som gått sönder inte långt efter jag köpte dom. Jag skrev ett par rader, bifogade ett kort på problemet och skickade in. Svaret var så snabbt att jag trodde att det var ett autmotiskt svar. Det vard et inte utan Hassan S hade satt sig in i saken inom 20 minuter, bedömt att det var en felaktig produkt och schemalagt en återbetalning. Riktigt snyggt jobbat!

Resposta da BESTSECRET

Vi är glada att höra att du är nöjd med våra produkter och priser. Vi uppskattar verkligen din feedback om kundtjänsten och är glada att vi kunde hjälpa dig snabbt med dina skor. Tack för att du delat med dig av din upplevelse!

You are the best

Resposta da BESTSECRET

We are happy you feel that way about our service; we appreciate your positive feedback very much.

Team BestSecret

BESTSECRET alltid bäst

BESTSECRET alltid bäst, priser,sortiment,produkt beskrivning e.t.c.

Resposta da BESTSECRET

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du var nöjd med din upplevelse!

Bäst

👍👍👍👍👍👍👍👍👍💪

13 de junho de 2025

Resposta da BESTSECRET

Stort tack för dina tummar upp och styrkeemoji! Vi uppskattar verkligen ditt stöd och ser fram emot att få välkomna dig tillbaka snart!

Enkelt att beställa varorna

Det är enkelt att beställa varorna. Bra och prisvärda produkter.

11 de junho de 2025

Resposta da BESTSECRET

Tack så mycket för din fina recension!
Vi är glada att höra att du är nöjd med både beställningsprocessen och våra produkter. Din feedback betyder mycket för oss och vi ser fram emot att få välkomna dig igen snart!

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭viktig…

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭viktig varning 🚨 Bestsecret utlandska företaget.
Därför dem Luggar jättemycket.
Vi köpte från Bestsecret märke kläder. men dem levererade till oss allt som kopia Fejk, och
Dem skickar inte hela order! Men
Dem sa dem skickat hela order.
Dem skickar inte underlag dem skickar hela order.
Viktigt varning 🚨 viktigt varning 🚨 alla svenska kunder köper inte Från Bestsecret företaget.
Jag skulle inte Lugger andra kunder. 💯% dem Luggar ock
Säljer kopior märke kläder.
snälla andra kunder köpar
inte Från Bestsecret företaget.
Jag Lovar Bestsecret Lugger deras sina kunder. Jag redan tester Bestsecret kläder dem Fejk . Menar kopia.
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

9 de junho de 2025

Resposta da BESTSECRET

Tack för att du delar din upplevelse. Vi är mycket ledsna att höra att du är missnöjd med din beställning. Vi vill försäkra dig om att vi endast säljer originalprodukter från våra officiella märkespartners.

Vi tar sådana anklagelser på största allvar och uppmanar dig att kontakta vår kundtjänst direkt med mer information, så att vi kan undersöka detta noggrant och hitta en lösning.

Bra bara bra

4 de junho de 2025

Resposta da BESTSECRET

Stort tack för din positiva feedback! Vi är glada att du är nöjd och ser fram emot att få välkomna dig tillbaka snart.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Best clothing app i ever used

Best clothing app i ever used. Really cheap items and you can return them in just a click. Really recomend

3 de junho de 2025

Resposta da BESTSECRET

We're happy to hear that you find our app to be the best clothing app! It's great to know you appreciate our affordable items and easy return process. Thanks for the recommendation!

Team BESTSECRET

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.