Jag vill gärna lyfta fram den fantastiska service jag fick. Personalen tog min fråga om leveransen på stort allvar, svarade snabbt på alla mina frågor och återkopplade kontinuerligt. Jag upplevde at... Ver mais
Jag tycker att ni är ett bluff företag som säljer eller eller inte granskar sina kläder noga från returer!Köpte en philipp plein hoodie för 2300kr i tron att den va äkta och märkte sent att tröjan var... Ver mais
Grym kundtjänst! Bra produkter och rimliga priser på sidan men det är kundtjänsten som imponerat mest. Hade tyvärr problem med ett par skor som gått sönder inte långt efter jag köpte dom. Jag skrev e... Ver mais
Habe ein tolles Kleid zu einem unschlagbaren Preis gekauft. Leider hat es nicht gepasst. Die Rücksendung war super einfach und problemlos. Die Kaufpreisrückzahlung war genauso schnell und problemlos.... Ver mais
Margaretha-Ley-Ring 10, 85609, Aschheim, Alemanha
Pede aos clientes que avaliem
Best clothing app i ever used. Really cheap items and you can return them in just a click. Really recomend

Resposta da BESTSECRET
Har handlat på BESTSECRET många år nu och är supernöjd! Altid snabb och proffsig kundservice. Kläderna har riktigt bra kvalitet och priserna toppen. Älskar att handla på BESTSECRET♥️ mycket trevliga och hjälpsamma personal de är
alltid positivt upplevelse!

Resposta da BESTSECRET
Lots of different brands and products to choose from. Always between 30-60% cheaper then original prices.

Resposta da BESTSECRET
good quality and fast delivery and good customer service

Resposta da BESTSECRET
Otroligt bra utbud till fantastiska priser
Väldigt lättnavigerad sajt dessutom
Mina högsta rekommendationer

Resposta da BESTSECRET
Högsta kvalitet på kläderna. Kommer alltid i tid och lätt att returnera om det inte passar. Beskrivningar är tydliga men ibland så tror man att man är smallare än vad man är och det är därför behöver man göra retur.
Supernöjd.

Resposta da BESTSECRET
Har vid två tillfällen gjort 2 olika beställningar och det var då 2 år emellan och båda gångerna fick jag fel vara som inte stämmer överens med bilden utan liknar bara bilden, tex beställde jag en Calvin Klein sweatshirt men fick en samma färg samma modell men ett Tommy hilfigner tryck istället på tröjan.
Sista beställningen beställde jag en Versace sweatshirt med guld dragkedja och guld tryck men fick en helt vanlig svart basic sweatshirt och ett silver tryck utan guld detaljer utan guld dragkedja.såg ut och kändes som en helt vanlig lager157 tröja med ett dåligt silvrigt tryck på! Såg ut att vara en sån tröja från Turkiet som dom säljer på gatorna,
Första gången ni gjorde fel brydde jag mig inte ens för tänkte aja det var väl ett misstag av er men valde att behålla då den iallafall kändes o såg äkta ut men sista gången nu herreguuuuud DEN ÄR TOTALT FEJK tröjan! och kom inte o säg att den inte är det för då tar jag fram bevis och går djupare in i det och kontaktar Versace personligen och jag lovar att jag kommer fälla er på det

Resposta da BESTSECRET
Laat ik beginnen te zeggen dat dit de eerste maanden echt het beste online bedrijf was tot nu toe en dan zou ik zeker vijf sterren hebben gegeven.
Maar nu beginnen ze toch slordig te worden , dure truien niet eens opgevouwen maar verkreukeld in een plastic zakje gedrukt zonder kaartjes dus kan met ze goed een neppe zijn ik kan het niet meer controleren. Een dure broek precies hetzelfde in een plastic zak geduwd en ook weer zonder tags. Een Burberry’s portemonnee van burberry zonder heschenkdoos wat wel in de beschrijving stond en dan ook nog met een beschadiging , gewoon een heel andere korte broek opgestuurd gekregen en dan kan ik zo nog wel even doorgaan. Dan ben ik diamond member maar dat is maar een woord voor best secret de service die je hoort te krijgen waar ze mee ook mee adverteren die heb ik nog niet meegemaakt maar wel duizenden euro’s uitgegeven om diamond member te worden. Shame on you best secret !!!

Best Secret är bäst!
Enormt utbud för alla plånböcker
Smidigt med retur och utan kostnad
Service minded
Bra bonussystem
Med andra ord de är bäst!
Kan varmt rekommendera

Resposta da BESTSECRET
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.