Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Na een vorige gematigd positieve beoordeling (kreeg na een half jaar eindelijk wat geleverd),is het nu helaas weer waardeloos. Wacht inmiddels al weer enkele maanden op een gewonnen veiling. Op d... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vanaf Juli diverse artikelen gewonnen en de fakturen voldaan, maar tot nu toe niks ontvangen. Diverse berichten naar Bidson en Sarbid verstuurd, eerste malen wel antwoord daarop gekregen. Maar op de l... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Agência de apostas
  2. Casa de Jogos
  3. Leilões online
  4. Comércio online

Informação fornecida por fontes externas variadas

Bidson offers Penny auctions and low bid auctions. We auction out new products at incredibly low prices.

Informações de contato

1,6

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

24 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

DONOT OPEN AN ACCOUNT WITH PADDY POWER THEY ARE CHEATERS THEY DONOT PAY UR INITIAL DEPSOIT ALSO..PLS AWAY FROM PADDY POWER

MY UERNAME IS OMKAR82 IN PADDY POWER I CREATE ACCOUNT IN PADDY POWER AND I DEPOSIT AND MY ACCOUNT IS VERIFIED BUT AFTER MY DEPSOIT THEY CLOSE MY ACCOUNT AND THEY DONOT RETURN MY INITIAL FUNDS ALSO.AND THEY SAID I BREACHED THEIR TERMS AND CONDITION BUT I DONOT BREACH ANY TERMS AND CONDITIONS AND I ASKED PLS MENTION WHICH TERM AND CONDITIONS I BREACHED BUT THEY DONOT TELL..PLS PLS PLS PLS AWAY FROM PADDY POWER THEY ARE CHEATERS AND THEY ARE Wrost FELLOWS ..WROST CUSTOMER SERVICE

6 de maio de 2017

Buffel o båg

BJUD INTE HÄR du får inte dina varor inte ens efter en anmälan hos ARN dags att gå till domstolen. Nu ligger sidan helt nere 12 feb 2015

12 de fevereiro de 2015

ze stelen je geld

deze site zou verboden moeten worden. beloven dat ze een mail sturen binnen de 24 werkuren als je gewonnen zou hebben maar in werkelijkheid is dit een ander verhaal. ik heb al 4 keer iets gewonnen maar nooit een mailtje gehad. ik heb al meer dan 10 mails gestuurd naar de klantenservice. geen reactie gekregen.
als ik 1 goede raad zou kunnen geven ga niet naar bidson maar naar een andere zoals 123bied.nl
deze site antwoord ten minsten wel op mailtjes

4 de dezembro de 2014

scam/oplichting

op bidson stelen ze op alle mogelijke manieren
als het ze niet lukt om je geld afhandig te maken via credits , dan stelen ze wel je credits die je zeer moeizaam bij elkaar gewonnen hebt door in eens een regel in te voeren zonder dat je ervan weet en ineens duizenden credits weg zijn van je account door de regel dat optionele credits maar 30 dagen geldig blijven

mail je hierover dan krijg je sporadisch antwoord of geen als ze je antwoord niet bevalt

kortom een grote oplichtersbende is het daar

ook alle namen van bieders zijn voor 99 % van bidson zelf
dus ze hoeven maar hoogstens 1 op de 100 veilingen daadwerkelijk uit te keren
en die veiling is uiteraard dubbel en dwars betaald door de uiteindelijke winnaar
want een bieder van bidson heeft ook meegeboden tot er genoeg verdiend was voor en door bidson

kortom een grote oplichtersbende

29 de abril de 2014
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Delivers and Pays Quick

I won an "ASUS G75VW" game machine just last week. I opted for the payout and received payment already. With 500 Euro worth of bids, I won 1750 Euros. I do this often, almost always make a profit, but the Asus is my biggest prize yet.

16 de abril de 2014
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

SCAMS

Bidson either sends or pays out winnings, says he has problems with mail, and can not pay out :-) I have been waiting since Sept.?? My advice: stay away from Bidson!!

24 h On Trustpilot and my money are in my Paypal account. :-)

10 de dezembro de 2013

PURE OPLICHTING!!

Geloof er niet in!!

Ik heb in maart 2012 voor 4000 euro aan producten gewonnen en nooit ontvangen. Tig toezeggingen gedaan door bidson maar elke keer bleef de levering uit..
Nu vele vele vele mails verder wil ik hier sowieso aangifte vvoor doen en deze website melden waar het te melden valt. Vikash Roopram uit Den-Haag waar hij zich voor voor doet moet gepakt worden als er zo wordt gedaan aan oplichting. Geld heb ik er genoeg aan uitgegeven en het heeft me nu alleen maar geld gekost terwijl ik nog 4000 EURO TEGOED krijg...

Mensen begin er niet aan en mits mogelijk help mij, hoe krijg ik mijn producten nog of hoe kan ik dit het beste aanpakken.

27 de março de 2013
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Producten worden niet geleverd

24 april 2012 een veiling gewonnen, maar nog steeds niets geleverd gekregen. Ik wordt aan het lijntje gehouden. Niet aan beginnen zou ik zeggen. De kans dat je een veiling wint is ook klein. Je moet erg veel biedcredits kopen, voordat je een kans maakt, soms net zoveel als dat het product kost.... kun je beter meteen naar de winkel gaan, dan weet je ook zeker dat je geleverd krijgt.

Ongeveer 5 weken later heb ik toch het product gekregen. Bidson leverd wel uit, alleen duurt het langer dan de aangegeven tijd van 2 weken.... En je moet goed de vinger aan de pols houden...

23 de maio de 2012

Sarbid is gestopt ????

Sarbid is gestopt terwijl je vorige week nog een mail kreeg dat ze alles zouden verbeteren , en ze hebben iedereen gratis 100 credits gegeven
Als je je er alleen maar geregistreerd hebt
Ik heb vorige week diverse mensen de boot zien ingaan door al die noobs of mensen die ja al maanden niet meer gezien hebt omdat ze door hun credits heen waren , en de site wel erg veel op bidson ging lijken qua bieders
Nu mag je de rest van je credits opmaken op bidson wat nog erger is dan ze zo in de vuilnisbak kieperen
Zo gaan ze dus met hun members om
Sarbid en Bidson bedankt voor deze wanprestatie
Ik zou zeggen iedereen mailen naar sarbid/bidson dat je het niet eens bent met deze beslissing en misschien word het terug gedraaid dan , net als vorig jaar

27 de fevereiro de 2012

Vikash(bidson) is een oplichter

Ik heb stakkers Vikash bij de nederlandse en noorse politie aangemeld voor oplichting. Ik heb in december 3 veilingen gewonnen en heb nog steeds niets krijg van die stomme mails dat die van leverandeur is verandert en dus die produkten niet meer heeft wat alleen maar gelul is want ondertussen worden diezelfde produkten nog steeds gewoon verkocht op zijn site.

Je denkt zeker omdat ik in Noorwegen woon ik niks kan doen
Ik sleep je persoonlijk voor de rechter Vikash nu is het genoeg!!!

kijk op facebook en geef je mening nederland bidson.com rippoff op facebook

10 de fevereiro de 2012
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bidson heeft het toch goed opgelost

Na veel mailen en 10 maanden (letterlijk) wachten heb ik eindelijk de waarde van het product mogen ontvangen! Bidson gaf aan dat dit aan een miscommunicatie lag.

Al met al is dit goed opgelost en hoop dat bidson dit bij alle klanten blijft doen, als er problemen zijn.

Toch bedankt Bidson!

Nick

6 de janeiro de 2012
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

geen reacties op mail , geen producten meer ontvangen

geen reacties op emails , geen producten meer ontvangen
Klanteservice ? Die bestaat volgens mij niet meer. Nog wel klanten maar geen service.
De gewonnen velingen op sarbid van de laatste dag voor de overgang naar bidson zijn ook nooit geleverd.
Stop met credist kopen want je weet nooit of wat je gewonnen hebt ook geleverd wordt

17 de dezembro de 2011

Geen reactie geen product

Helaas heb ik de laatste tijd ook wat problemen met Vikash.
Hij reageert inderdaad niet meer op de mails ondanks dat hij eens gereageerd heeft om het correct op te lossen.
Ik hoop dat hij via deze weg wel ziet dat mensen teleurgesteld zijn in de gang van zaken. Er is alleen nog hoop op een reactie maar reeel gezien zal dat wel achterblijven.
Jammer Bidson

16 de dezembro de 2011
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen levering en geen antwoord op mail

Wacht inmiddels al weer enkele maanden op een gewonnen veiling.
Op de vele mailtjes die ik gestuurd heb komt geen enkele reactie.
Jammer want ik had gehoopt dat het nu wat beter zou gaan.

15 de dezembro de 2011

Waardeloos

Ik ben zeer ontevreden over Bidson. Op 21 oktober 2011 heb ik 2 aankopen gedaan op de veiling van bidson.com. Tot nu toe is er niets geleverd. En op meerdere support tickets komt geen enkele reactie. Heb ook 2 keer een mail gestuurd, maar ook daarop komt geen enkele reactie. Waardeloos, ik denk dat ik nu andere stappen ga ondernemen om alsnog mijn artikelen geleverd te krijgen.

28 de novembro de 2011

Bidson "Buffel o Båg" företag

Efter att varit med o deltagit i auktioner under flera år så ställde Bidson in auktionerna, det kom en ny aktör o tog över verksamheten o lovade att leverera de sakerna som inte var levererade från förre ägaren, deltog i några fler auktion som jag vann, men det har inte levererats några produkter efter 4 mån, de svara inte på mail, men de håller fortfarande
på med sina auktioner o leveranserna uteblir, det verka också som att alla budgivarna inte är verkliga personer utan påhittade av Bidson för att vinna budkrediter, ett råd undvik Bidson auktioner om ni inte ska blir
lurade.

12 de novembro de 2011
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte tot geen communucatie van Bidson

Ik heb op 28-9-2011 een product gewonnen bij bidson centenveiling de vraag over de betaling was de volgende dag al bij mij binnen en natuurlijk gelijk betaald. Op het betalingsbewijs stond dat levering 14 werkdagen zou gaan duren. Ik ben inmiddels 7 supportmeldingen verder (waar niet op op wordt gereageerd) ook heb ik mail's verstuurt naar infi@sarbid.com ( het moeder bedrijf) maar ik heb tot nu toe nog geen enkele reactie mogen ontvangen dat is erg gek als je bedenkt dat toen ik een melding maakte over hoe ik kon betalen kreeg ik gelijk een reactie maar ja dat is natuurlijk incasseren en dat lukt bidson aardig.
Ik overweeg nu dan ook om aangiften te gaan doen van oplichting zijn er meer die dat gaan doen of al hebben gedaan?

25 de outubro de 2011
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Producten ontvangen

Op 14 en 16 augustus producten gewonnen op bidson.com, dat tegenwoordig onderdeel is van Sarbid.com. De verwachte levertijd bedraagt gemiddeld 14 dagen.

Na wat supportmailtjes samen met Vikash tot een goede oplossing gekomen! Toppie!

Het heeft deze keer wat langer geduurd i.v.m. de ontzettende drukte, maar het wachten is zeker beloond en de Wii's zijn zojuist afgeleverd door de post!

Dus voor de mensen met slechte ervaringen of die de overweging maken om ook mee te doen, het kan zeker geen kwaad, die producten komen er zeker wel, als je wat wint natuurlijk :)

Nogmaals, Vikash bedankt!

17 de setembro de 2011

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.