Bilka.whiteaway.dk Avaliações

1.311
O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ny vaskemaskine bestilt, alt på mail, varen blev pænt afleveret med opkald i god tid inden ankomst

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nemt at finde varen på hjemmesiden, og tillige med, var der hurtig levering. En venlig og rar fragtmand som ringede og sagde hvornår han ca ville være hos os.

Detalhes da empresa

1. Eventos e Entretenimento

Escrito pela empresa

Hos Bilka.whiteaway.dk finder du altid et bredt udvalg af hvidevarer til skarpe priser. Har du brug for hjælp, så ring på telefon 70 60 61 99 og få god kundeservice

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 97% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.311)

183 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kunne ikke finde køleskab andre steder…

Kunne ikke finde køleskab andre steder til den pris, godt tilbud

Leveret til tiden og flink chauffør

16 de julho de 2026

Hej Tom

Tusind tak for din anmeldelse!

Den er værdsat :-)

God sommer herfra

Perfekt

Jeg kan kun sige, at alt forløb efter planen. Venlig imødekommende chauffør.

16 de julho de 2026

Hej Bo

Fantastisk at høre!

Vi takker for din anmeldelse :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nemt at finde varen på hjemmesiden

2 de julho de 2026

Hej Janne

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre!
Vi håber du bliver glade for varen :-)

SUBER pris.

8 de julho de 2026

Hej Lasse

Tusind tak for din anmeldelse

Fedt at høre!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nemt og hurtigt og problemfri levering

Nemt og hurtigt og problemfri levering.
Det anden gang vi køber hård hvidevarer fra Bilka og det spiller bare!

14 de julho de 2026

Hej Milad

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder mig at høre, at det bare spiller hver gang :-)

Vi glæder os til at kunne hjælpe en anden gang igen!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Leveret det forkerte sted og efter at…

Leveret det forkerte sted og efter at have talt med to medarbejder, var deres eneste kommentar at de ikke kunne komme tilbage og sætte det, det korrekte sted, jeg måtte selv finde en løsning og en kompensation på små 200 kr.
utrolig dårlig service.

Skrev en klage til deres mail, intet svar.

Alt i alt, kun dårlig oplevelse!

8 de julho de 2026

Hej Line

Jeg er ked af at høre om din oplevelse.

Jeg har forsøgt at undersøge sagen nærmere, men da der ikke er angivet et ordrenummer eller andre oplysninger, har det desværre ikke været muligt for mig at finde den. Jeg har også efterspurgt lidt flere informationer, men har endnu ikke hørt tilbage.

Du er meget velkommen til at vende tilbage med dit ordrenummer eller andre oplysninger om sagen, så vil jeg meget gerne undersøge den nærmere, hvis den ikke er løst.

Beklager mange gange.

Varer fin

Varer fin, kom hurtigt og god pris

7 de julho de 2026

Hej Katja

Tusind tak for din anmeldelse.

Fedt at høre! Håber du bliver glad for den :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt var bare som forventet

Alt var bare som forventet , levering og montering var
meget tilfredsstillende ,handler gerne her igen.

2 de julho de 2026

Hej Bjarne

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at det hele kørte på skinner :-)

Rigtig god sommer

152079177

Vi har haft et meget langvarigt og frustrerende reklamationsforløb med et Gorenje RK418DPS4-køleskab købt gennem Bilka/WhiteAway.

Kort tid efter købet opstod der flere fejl. Der blev sendt en autoriseret tekniker ud, som udskiftede flere dele, men problemerne fortsatte. Køleskabet holdt blandt andet en temperatur på omkring 12 °C, lågen lukkede ikke korrekt, og der var en hylelyd, når den blev åbnet.

Som følge af den høje temperatur måtte vi kassere en stor mængde madvarer, hvilket medførte et økonomisk tab. Vi har dokumenteret dette med billeder.

Efter et langt forløb med utallige telefonopkald, e-mails og ventetid blev køleskabet til sidst ombyttet. Det er vi naturligvis glade for.

Det, der skuffer mest, er dog måden, sagen blev håndteret på. Vi oplevede, at vores henvendelser og de dokumenterede konsekvenser ikke blev taget alvorligt. På trods af det lange forløb, den mislykkede reparation og vores tab af madvarer fastholdt WhiteAway, at de ikke ville tilbyde nogen form for goodwill eller kompensation ud over selve ombytningen.

Fejl kan ske hos alle virksomheder. For os er det afgørende, hvordan man bliver mødt som kunde, når problemer opstår. Desværre levede håndteringen af denne sag ikke op til de forventninger, vi har til Bilka og WhiteAway.

Vi håber, at virksomheden fremover vil have større fokus på at tage ansvar for den samlede kundeoplevelse – ikke kun selve produktet, men også de gener og det tab, som kunden bliver påført.

10 de julho de 2026

Hej Sam

Jeg beklager, at du har haft et langvarigt reklamationsforløb.

Jeg kan se, at vi efter producentens forsøg på reparation valgte at ombytte køleskabet, da problemet ikke blev løst. Det er selvfølgelig den løsning, vi ønsker, når en fejl ikke kan afhjælpes.

Jeg forstår godt, at du er skuffet over, at vi ikke har kunnet imødekomme dit ønske om yderligere kompensation. Erstatning for følgeskader, herunder madvarer, håndteres desværre ikke af os, men skal behandles gennem producenten eller eget forsikringsselskab.

Jeg håber, at det nye køleskab fungerer, som det skal.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering, en reklamation over mindre fejl blev ordnet hurtigt. Helt igennem en ok oplevelse.

3 de julho de 2026

Hej Per

Det er dejligt at høre, at både leveringen og reklamationen blev håndteret hurtigt.

Tak fordi du handlede hos os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi fik leveret vaskemaskinen rettidigt

Vi fik leveret vaskemaskinen rettidigt. Der var dog problemer med tilkalket ballofix ventil, så montørerne kunne ikke klare montagen. Et andet hold klarede montagen få dage efter at VVS havde monteret ny ballofix ventil.
God pris for vaskemaskinen

30 de junho de 2026

Hejsa!

Tak for anmeldelsen.

Det er dejligt at høre, at vi hurtigt fik fundet en løsning, da ballofix-ventilen var blevet udskiftet.

God fornøjelse med den nye vaskemaskine :-)

Hurtig levering, nemt køb

Altid en fornøjelse at handle på Bilka.dk. ingen problemer overhovedet, at de så også sender en frisk, glad chauffør er et plus.

29 de junho de 2026

Hej Helle

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre. Jeg sørger også for at sende de pæne ord videre til chaufføren.

Rigtig god sommer herfra!

Hurtig betjening

Hurtig betjening, fagligt kompetent installation. Rimelig pris.

19 de junho de 2026

Hej Karsten

Det glæder os at høre.

Rigtig god sommer

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var en super behandling fra start…

Det var en super behandling fra start til slut.
Modtog ordren som aftalt, havde brug for returnering, og blev mødt med en rigtig super service.
Kan bestemt anbefales

24 de junho de 2026

Hej Susan

Mange tak for anmeldelsen!

Dejligt at høre at det hele gik godt, også returneringen

Vi takker mange gange for anbefalingen. Go' sommer :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Blev kontaktet og tilbudt et…

Blev kontaktet og tilbudt et tilsvarende produkt, da der var lang leveringstid på det produkt jeg havde bestilt.
Godt tilfreds med servicen.

15 de junho de 2026

Hej Freya

Mange tak for anmeldelsen!

Dejligt at høre at du var tilfreds med servicen. Vi håber du bliver glad for dit nye produkt!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Handel hos Bilka og føl dig snydt

Bilka er noget af det værste jeg har været ude for i mange år
De sælger en ydelse på levering som de ikke overholder og når man så klager siger de blot at der skal ske ekstra betaling
Jeg vinanbefaling dem til min værste fjende

18 de junho de 2026

Opdatering: 25/06

Hej Ernst

Igen - tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at oplevelsen ikke gik som forventet. Vi kan se at det fulde leveringsbeløb er blevet tilbagebetalt, og vi håber du er kommet godt videre.

---------------------------------------------------------------------

Hej Baltzer

Det lyder bestemt ikke som den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Jeg vil meget gerne undersøge sagen nærmere, da jeg desværre ikke kan identificere den ud fra oplysningerne i anmeldelsen alene. Jeg har derfor sendt en forespørgsel på dine kontaktoplysninger.

Jeg håber, at vi får mulighed for at kigge nærmere på forløbet.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Nem bestilling og hurtig levering

Nem bestilling og hurtig levering. Dejlig rummelig fryseskab

16 de junho de 2026

Hej Heidi

Tak for din anmeldelse

Det er vi glade for at høre! Vi håber, at du bliver glad for dit nye fryseskab

Du ønskes en rigtig god sommer :-)

bilka.whiteaway

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais