Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var en super oplevelse, at handle hos Billi Bi. Ordren blev omgående behandlet og allerede dagen efter, kunne jeg hente min pakke, som var pakket ind i en meget lækker indpakning, som selv den... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik den bedste service! Havde lagt en ordre på et par sko, men der var bøvl med MobilePay, så ordren blev åbenbart lagt to gange. Blev hurtigt kontaktet af Sheena, som fik udredt, at jeg (som vent... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service! Jeg havde mistet mine spænder til mine støvler, og Billi Bi sendte mig nogle nye helt uden beregning og endda med to stykker slik i 🥹 Jeg ville ellers gerne have betalt for dem, m... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Calçados

Escrito pela empresa

Et stærkt brand i den skandinaviske skomodeindustri

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 14% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Dårlig reklamationspolitik

Jeg købte et par dyre støvler, som gnavede så meget, at de flækkede i hælene, og jeg ikke kunne gå i dem. Hælene flækkede, så de skarpe kanter af hælens materiale skar ind i min fod. Jeg oprettede en reklamation og fik den godkendt, men det var ikke muligt at få pengene tilbage eller få et tilgodebevis. Det var kun muligt at få tilsendt et nyt par støvler, der var identiske med de andre. Nu har jeg bare et nyt par støvler, som gnaver og gør ondt.
Af den årsag kommer jeg ikke til at købe sko her igen.

15 de outubro de 2025

Ikke gode at gå i

Jeg har ejet to par Billi Bi støvler, det ene par for nogle år siden og det andet for nylig. Et par lange og et par ankelstøvler. Brugte dem kun få gange, de gnavede på foden og sålerne var utrolig hårde at gå med. Ikke spor behagelige - de koster ellers rigeligt. Skulle have stoppet med at købe efter det første par.

30 de janeiro de 2026

1500 kr. ud af vinduet og smertefulde vabler

I oktober 2025 købte jeg et par støvler i BilliBis fysiske butik på Strøget. Jeg fik vejledning i butikken og blev forsikret om, at støvlerne passede til mine fødder samt vejledning om, hvordan jeg bedst skulle gå dem til.
Jeg fulgte anbefalingerne nøje, men endte alligevel med meget slemme vabler på begge hæle. Smerterne var så voldsomme, at jeg ikke kunne have fodtøj på i tre dage. Her tre måneder senere har jeg stadig tydelige røde mærker efter vablerne.
Jeg har efterfølgende været i dialog med BilliBi og gjort opmærksom på, at de på deres hjemmeside skriver:
“Hos Billi Bi vægter vi komfort lige så højt som kvalitet (…) du kan være sikker på, at du får et par behagelige sko, hvor komforten er i højsædet.”
BilliBis svar til dette var, at “komfort kan opleves forskelligt fra person til person”. Det har jeg forståelse for. Men når jeg sammenholder dette med den rådgivning jeg fik i butikken samt virksomhedens eget udsagn om, at komfort er i højsædet, oplever jeg et markant misforhold til det faktiske resultat – nemlig meget smertefulde vabler med langvarige gener.

Jeg er med på, at der ikke er tale om en formel reklamationssag. Men når man som kunde oplever så voldsomme gener efter et køb – på trods af professionel vejledning – havde jeg forventet en helt anden grad af ansvar og imødekommenhed.
For mig har det været en meget skuffende oplevelse, og jeg kan desværre ikke anbefale at købe sko eller støvler hos BilliBi.

22 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte et par støvler kl 15.30 lige…

Bestilte et par støvler kl 15.30 lige op til jul. Modtog de fineste støvler allerede dagen efter. Super kvalitet, flot indpakning og sko der altid bare sidder!
Jeg køber kun Billi Bi sko, det er en sikker vinder hver gang.

22 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Buy it you want the worst pain of your life

I bought the Mary Jane ballerina shoe (A7016), and my god, is it the most uncomfortable shoe ever. Super cute, but breaking them in is probably 10 times more painful than breaking in a pair of Doc Martens (iykyk). I live in New York City, and after walking just two blocks, I knew I made a mistake. By the time I made it to the subway, my heels were scraped raw and bleeding. I only walked around for about 30 minutes collectively today (tried to walk as little as possible at the office, I was in so much pain) and by the time I got home the skin of the back of my heels were completely ripped off. The back of the inside of the shoes are soaked with blood- it’s awful. DO NOT BUY THIS PAIR OF SHOES! I don’t even know if I have the courage to put them on again after this. Terrible.

9 de dezembro de 2025

Très déçue…

Très déçue… les chaussures sont très belles mais la qualité est vraiment décevante. Au bout d’une semaine la semelle s’est décollée, au bout d’un mois la double de l’intérieur coté talon s’est complètement trouée.
La semelle de l’extérieur commence déjà à se détacher de la chaussure sur les côtés. Pour le prix des chaussures, c’est choquant !

12 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Flotte sandaler, men kvaliteten ikke den bedste

Jeg købte et par flade sandaler inden sommerferien, men allerede efter at have brugt få gange, så begyndte læderet at gå op øverst på toppen af begge sandaler.
Jeg sendte en mail med billeder til kundeservice, men de ville ikke gøre noget og henviste mig til en "dygtig" skomager. Nu står jeg tilbage med et par sandaler til ca. 700 kr., som jeg ikke kan bruge.

3 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Syntes andre skal vide Billi Bi…

Syntes andre skal vide Billi Bi henholder sig til købeloven ved reklamation og IKKE om produktet evt. har fejl. Jeg havde reklameret over et par sandal købt juni 2023 hvor strop knækkede som de afviste. Og de henviste til skomager. Jeg har købt Billi Bi sko/støvler/sandaler gennem mindst 20 år UDEN reklamation. Det slutter så nu.

17 de agosto de 2025

Kære Bente

Din reklamation blev afvist da dine sko er over to år gamle, og perioden for reklamationsretten er derfor udløbet.

Ønsker dig en rigtig god dag.
Hilsen Emilie, Billi Bi.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg købte et par biker støvler med…

Jeg købte et par biker støvler med spænder fra dem.
Jeg formår så at miste den ene spænde da jeg var uvidst om at den kunne knappes af.
Jeg var meget ulykkelig, for det var spændet jeg bla. Havde købt støvlen for.
Jeg sender så kundeservice en mail hvor jeg spørger ind til om jeg kan købe et nyt spænde jeg mere end gerne selv betaler for, men med et meget lille håb inden i, for det er jo i princippet min egen fejl.

Allerede 2 dage efter jeg har sendt min mail afsted, får jeg et svar om at jeg får 2 nye spænder gratis og de bliver sendt til min hjemme adresse.
Det mener jeg er virkelig god og dygtig kundeservice, som gør at jeg i fremtiden vil købe flere sko fra Billi bi.
Tak til Emilie fra kundeservice!

16 de junho de 2025

Kære Liv

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Hilsen
Emilie, Billi Bi

Helt ekseptionelt godt

Helt ekseptionelt godt. Jeg fik skoene dagen efter de var bestilt.

22 de maio de 2025

Kære Kathrine

Mange tak for din fine anmeldelse.
Ønsker dig en rigtig god dag.

Hilsen
Emilie, Billi Bi

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Voldsomt slid efter kort tid

Det ærgrer mig virkelig at give en 'dårlig anmeldelse', men jeg vil lige dele min oplevelse.

For et halvt år siden købte jeg et par af de fine A5083-støvler i Frederiksberg-butikken til 1900 kroner.

Efter omkring en måned blev jeg nødt til at bringe dem ind i butikken og få dem limet, hvilket jeg fik gjort gratis - superrar service, men ærgerligt, at det var nødvendigt.

Nu, altså kun seks måneder efter købet, er indersålen fuldstændig ødelagt og hælene slidt så meget ned, at støvlerne er decideret ubehagelige at gå i. Jeg skifter mellem støvlerne og 3 andre par og har kun brugt dem på arbejde, så det er ikke ligefrem fordi, de har været med mig på vandreture.

Jeg synes, det er ærgerligt at stå med et par helt nedslidte støvler efter så kort tid - jeg troede simpelthen, at de var af en kvalitet, der gjorde, at de burde holde længere. Jeg rakte derfor ud til webshoppens kundeservice, da jeg siden købet er flyttet fra Frederiksberg til Aarhus og derfor ikke kunne henvende mig direkte i butikken. Her fik jeg kort sagt at vide, at jeg skulle henvende mig i butikken, men at de ikke vil kunne hjælpe, og at jeg skal tage skoene til en skomager.

Det gjorde mig lidt frustreret. Hvis jeg havde købt en blazer eller et par bukser til ca. 2000 kroner, og de gik op i syningen efter et halvt års almindeligt brug, kan jeg slet ikke forstille mig, at jeg ikke ville være berettiget til en form for kompensation - og jeg kan i hvert fald ikke forestille mig, at jeg ville blive bedt om at tage tøjet til en skrædder. Det har jeg i hvert fald ikke prøvet før.

Fordi det er slid, er det ikke reklamationsberettiget. Udover prisen på støvlerne skal man altså ved købet indtænke omkostningerne ved, at støvlerne skal forsåles - efter min oplevelse - hvert halve år. For mig er det en ret stor ekstra post, som jeg gerne ville have været klar over *inden* købet. Derfor skriver jeg denne anmeldelse.

Jeg vil dog gerne understrege, at jeg er stor fan af Billi Bi's designs, at støvlerne var lette og rare at gå til, og at jeg i den fysiske butik kun har oplevet god service!

10 de fevereiro de 2025

Fik den bedste service!

Fik den bedste service!
Havde lagt en ordre på et par sko, men der var bøvl med MobilePay, så ordren blev åbenbart lagt to gange. Blev hurtigt kontaktet af Sheena, som fik udredt, at jeg (som ventet) kun skulle have ét par 😁
Skoene var desværre for store, men jeg fik lynhurtigt pengene tilbage.

Der bliver svaret super hurtigt og venligt - højt serviceniveau! Jeg kommer helt sikkert tilbage 😊

3 de fevereiro de 2025

Resposta de Billi Bi

Hej Camilla. Tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord. Det sætter vi stor pris på. Vh Camilla, Billi Bi

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais