Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg kan blive frustreret over, at man ikke kan se lagerstatus eller ringe til butik - især når der er en times kørsel til de 2 nærmeste Billigblomst. Når det så er sagt, har jeg korsponderet pr mai... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Besøgte Billigblomst i Randers, det var virkelig en dårlig oplevelse. Der er så meget larm derude, når folk kører rundt med deres vogne, frygtelig skinger lyd. Der er anlagt små mini fliser i gulvbe... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Min kæreste var ude i biligblomst i Næstved og han kunne ikke finde rosejord så spurgte han en medarbejder om hjælp til at finde rosejord men medarbejderen sagde til ham at det er der ude går ud og fi... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Personale har ikke lyst/ tid til at besvare spørgsmål. Priser er på flere ting dyrere end andre steder. Toiletforhold er ret ulækre. Ingen gider gøre rent. Toiletpapir skal man åbenbart selv medbrin... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Centro de Jardinagem
  2. Loja de decoração de design de interiores
  3. Floricultura
  4. Viveiro de plantas

Sobre Billigblomst

Escrito pela empresa

Billigblomst A/S
Hos Billigblomst får du god behandling, for her er nemlig selvbetjening.

Hvad kan man forvente i Billigblomst
Billigblomst genkendes hos de fleste, som et plantecenter med lavpris og hvor der ikke er skiltes med rådgivende service og pænt inventar.
Vi har alt indenfor buketter og snitblomster, stueplanter, udplantning/sæsonplanter, haveplanter, krukker, brugskunst, dyrefoder, dekorationsartikler og meget mere.
Sortimentet favner bredt og det er som oftest tilgængeligt i store mængder.

Vores koncept
Billigblomst adskiller sig fra andre havecentre på, at vi ikke har et fast varesortiment, da vores indkøbere i Danmark, Holland og i Sydeuropa, arbejder intensivt på at finde de bedste varer til den skarpeste pris. Dette sker blandt andet igennem de stærke og tillidsfulde relationer, som vores indkøbere har til producenterne. Vi sparer mellemhandlere væk, og vi bruger ikke en masse midler på stilfuldt inventar eller anden indretning, da vores omsætningshastighed er ganske hurtig, og det for os er lettere at masseeksponere vores varer på paller og plantecontainere. -På den måde kan vi skrue ned for priserne på varerne.

Derfor vil man også opleve at vi sommetider ikke har en vare ret lang tid ad gangen, da der er tale om en partivare. Når priserne er lave, skaber det også et ekstrem effektivt vare flow.

Når vare flowet er så intenst, har vi i Billigblomst brug for søde medarbejdere med et naturligt overskud, til at sørge for at de daglige varemodtagelser, bliver fordelt i butikken, samt sørge for at planterne er vandet, buketterne er friske og at alle krukker er repræsenteret. Derfor er der ikke tid til at rådgive og yde vejledning, men vi guider dig naturligvis i den rigtige retning med et smil, hvis du har brug for det.

Find vores Billigblomst plantecentre i:

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 2% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Sygdom i planterne

Jeg har købt en del planter her i maj måned hos Holbæk Billigblomst. Det har vist sig at der er sygdom i 80% af dem, de går langsomt ud nede fra. Jeg er ret god til at passe haveplanter, men jeg kan ikke stille noget op mod sygdom og utøj i planterne. Jeg anbefaler at man køber sine planter andre steder. De planter jeg har købt hos andre planteskoler, trives fint og udvikler sig som de skal.

3 de maio de 2025

Hej Helle
Øv - det er vi kede af at høre. Det er bestemt ikke normalt, og bestemt ikke i orden.
Vil du ikke være sød at tage fat i kundeservice, så vi kan få løst problemet.
kundeservice@billigblomst.dk

Ha en rigtig god dag☺️

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Købte 5 Hortensia og 9 andre blomster i…

Købte 5 Hortensia og 9 andre blomster i Næstved afdelingen sidste weekend. de 5 Hortensiaer var døde på fjedre dagen. Og på bonen så vi at en af de andre blomster var slået ind 2 gange.
Så det blev både dyrere end foventet og skuffende - Deres politiker er desværre tydelige under betingelser, at de ikke tager blomster retur.
Det kan måske også blive lidt for billigt?
de to stjerner er for de blomster der ikke er døde (endnu)

3 de maio de 2025

Hej Steffen.
Det er vi kede af at høre - og så 2 problemer med en handel, det er ikke ok..

Lad os tage et problem ad gangen.
Vi tager ikke planter retur, når man fortryder et køb - for det er ikke lovligt at sælge dem igen. Derimod har vi naturligvis grogaranti og reklamationsret som alle andre. Du skal bare komme med planterne, så tar vi et kig 😊

Mht. ekstra planter på kvitteringen, så er det naturligvis ikke meningen - dem klarer vi i samme arbejdsgang.

Jeg beklager at du har haft en dårlig oplevelse. Skulle du have spørgsmål en anden gang, tager du jo bare fat i kundeservice, så løser vi problemerne sammen😊

Afskyelig oplevelse!!!

Personalet i Fredericia forfulgte min kone rundt i butikken og behandlede hende som om hun var kriminel fordi hun misforstod deres instruktioner om at finde noget rosenjord. Talte højlydt nedsættende til hende foran andre kunder. Hun var kørt dertil fra Vejle for at købe nogle blomster, og endte med at blive offentligt ydmyget og kom hjem og græd!

Føj! Her kommer vi ALDRIG igen!

Redigering: Nedenstående svar viser præcis hvordan kunder og kritik bliver behandlet.

4 de maio de 2025

Hej Allan M. Larsen

Jeg har talt med personalet i Fredericia - og der er simpelthen en god forklaring, heldigvis.

En dygtig medarbejder havde opfanget at din kone så sig grundigt omkring, og søgte lidt ud i krogene i butikken. Det var unormal opførsel, så derfor valgte vores medarbejder at holde lidt øje.

Da din kone så forvilder sig igennem en 1-vejs sluse, og ud gennem indgangsdøren, og hen til sin bil, med en vognfuld varer som hun ikke havde betalt for. Vælger vores medarbejder at henvende sig, og spørge om der er noget hun kan hjælpe med, måske på en bestemt måde - men på dette tidspunkt er der altså også tale om et tillidsbrud.

Vores medarbejder har handlet præcis som vi ønsker det - og har endda undgået en situation som kunne have været meget værre..

Hvis du synes vi har handlet forkert, er du velkommen tilbage til en snak, vi har overvågningsbilleder som vi kan bruge som reference.

Ha en rigtig god dag😊

Mvh
Jonas

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kunne man give 0 stjerner var det…

Kunne man give 0 stjerner var det passende. Fup og fis firma. Du kan IKKE få dine penge tilbage, når først du har købt i deres forretninger. Du kan kun få tilgodebevis. På den måde er man som kunde fanget i deres firma. Det er kun fusker firmaer som har disse policer. Det er uddateret, og viser hvor lidt de tænker ‘kundens bedste’. Så når man modtager en gave fra Billigblomst, og ingen af ekspedienterne har spurgt køber om det er en gave, så der kan sættes byttemærke på. Så kan modtager af gaven bagefter ikke returnere gaven, fordi der ikke er byttemærke på, ej heller informeret til køber, at kvittering var nødvendig. Og som sagt kan du ik få penge retur i dette firma for en vare, for de er åbenbart så desperate efter kunder, at man kun giver tilgodebevis. Så hvis man ik gider sidde fast med et produkt, som du måske ikke kan bruge, så skal du ikke købe ind i deres forretninger, for når først dine penge er i deres kasse, så sidder du fast. Og det på trods af, at ingen i kassen spørger ind til om der skal byttemærke på, netop fordi de IKKE vil returnere noget uden kvittering. Fusk og Fis firma.
Der er ikke noget at sige til de ligger så lavt i tilfredshedsscore. Men det er også tydeligt, at dette firma ikke tager hensyn til lave tilfredshedsscore. Nok derfor de er så desperate efter kunder, at de forsøger ‘fange kunderne’.
Venligst læg mærke til deres svar.
De skriver det var lidt af en oplevelse at have besøg af mig.
Jeg har aldrig været i deres forretning.
Jeg modtog en fødselsdagsgave fra en ven. Gaven var købt i deres forretning.
Jeg ville gerne returnere gaven, men dette var ikke muligt.
Så det viser igen deres totale ligegyldighed overfor deres kunder, for nu forsøger de skrive at jeg skulle have været en ‘oplevelse’. Og det på trods af de aldrig har mødt mig.
Total fusker firma.

24 de abril de 2025

Hej Nina
Tak for din anmeldelse😊

Du har helt ret i, at vi nødigt giver pengene retur i Billigblomst. Men det er nu engang noget vi bestemmer. Vi er helt synlige omkring det, det står skiltet i Centeret, det står på din kvittering, og det står i vores handelsbetingelser på hjemmesiden.

Så vidt jeg kan forstå, var det lidt af en oplevelse at have besøg af dig - og de har jo tilbudt dig et tilgodebevis, på trods af at du ikke har en kvittering - det synes jeg faktisk er helt ok..

Men nu kender du vores handelsbetingelser, og kommer ikke i samme situation igen en anden gang😊

God dag til dig

mvh Jonas

Dårlig kvalitet.

Jeg er efterhånden så træt af, at planter købt i Billig blomst Tilst visner ret hurtigt. Nogle allerede dagen efter. Eller har sygdomme. Det drejer sig om mange forskellige planter. Cypres, tjuja, hortensia, bambus og mindre planter.

14 de abril de 2025

Hej Birte
Det er vi da mere end almindeligt kede af at høre - det er ikke noget vi hører om ofte, så vi vil rigtig gerne have en snak omkring det.

Vil du ikke være sød at skrive til os på kundeservice@billigblomst.dk - så løser vi problemet sammen😊

Flotte krukker

Jeg ser nogle flotte krukker på Facebook. 4 dage senere tager jeg 1 times kørelse til Fredericia. Der har de slet ikke fået dem og ved ikke hvornår de får dem. Det er ikke iorden. Så fortæller et personale, at man ikke kan ringe til dem og hører om de har fået dem. Så skulle de havet skrevet, at det kan forekomme, at enkelte butikker ikke har fået dem. Så jeg har mistet lysten til at komme i billigblomst. Når det er den måde de kører en butik på.

24 de abril de 2025

Hej Marianne
Det er jeg godt nok ked af at høre.
Medarbejderen i centeret har været fejlinformeret. De havde krukkerne, men fik desværre udsolgt ret hurtigt.
Det ændrer naturligvis ikke på at du ikke fik fat på dem.

Det er så svært at forudsige, hvor stor efterspørgslen er - det var ikke et tilbud, det viste sig bare at krukkerne faldt i god smag.

Jeg håber du alligvel fandt noget du kunne bruge😊

Vildledende og arrogant

Pas på at I ikke bliver snydt!! Billig Blomst Holbæks prisskilte er voldsomt vildledende og f.eks. “Rødbladet hyld 99,95”, er ikke ensbetydende med at planterne der står på bordet med skiltet (af samme sort og størrelse) koster 99,95 - det blev jeg ved prisreklamation ved kassen oplyst om af en ekstremt arrogant gartner, som bestemt ikke gad diskutere deres skiltning eller kundeservice.

Priserne der måtte være på planterne er dem som gælder, uagtet at man har samlet alle planterne på ét bord med ét prisskilt der hedder “99,95” og hverken skriver “Priser fra 99,95”, eller “se prisen på planten”.

Som resultat afleverede jeg alt i indkøbsvognen retur igen og forlod butikken som en utilfreds kunde - det er ok at have en prisfejl, men arrogant kundeservice oveni skal man ikke acceptere.

22 de abril de 2025

Hej Lars
Du har helt ret - prisfejl kan forekomme. Og oftest ser vi det, når kunderne finder en plante de hellere vil have, og bytter planterne rundt i farten. Det ændrer dog ikke på, at de skal behandle dig ordenligt.

Jeg går videre med det med det samme.

Jeg beklager meget.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi skulle købe 41 Laurbærbuske hos…

Vi skulle købe 41 Laurbærbuske hos Billig Blomst i Tilst. Fik professionel hjælp til at udvælge korrekt sort og størrelse.
Vi var meget overrasket over at se den store ændring, der er sket efter de har fået bygget om. Der er nu blevet en meget indbydende butik med et stort udvalg af blomster og buske. Vi kommer helt sikkert igen.

21 de abril de 2025

Resposta da Billigblomst

Tusind tak for din besked - det er vi virkelig glade for at høre😊

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ringe service og usmidige regler

Onsdag købte min kæreste en vinstok til 1000 kr., som jeg skulle have under et nyt terrasse udhæng i min have. Teknisk set var den umulig at placere grundet udformning og højde. Derfor kørte han igen ( dagen efter ) den lange vej til Hillerød (2 t. Hver vej med trailer) for at returnere eller få penge retur. Man havde regler for den slags, og tog intet retur. I min verden totalt usmidig og usympatisk service.

17 de abril de 2025

Hej Kit.

Jeg kan forstå at der er gået nogle dage mellem de 2 besøg - og det er bestemt ikke fordi vi ikke vil bytte. Det er helt generelt for branchen at vi ikke tager planter retur.
Ligesom man ikke har lyst at købe en flæskesteg som er blevet returneret i supermarkedet - kan vi simpelthen ikke garantere, at der ikke følger sygdomme eller skadedyr med en plante, som har opholdt sig udenfor butikken eller gartneriet.

Vi bliver jævnligt kontrolleret af myndighederne, ligesom gartnerierne gør - og det er helt afgørende for os, at reglerne for det plantepas som følger planten, er overholdt - ellers risikerer vi at miste vores ret til at sælge planter.

Det er naturligvis ikke sjovt, at stå med en vinplante du ikke kan bruge - jeg håber i alligevel finder en plads til den.

Sørgemyg med hjem

Jeg har handlet meget i BilligBlomst, deres krukker er flotte til billige priser, men har desværre ikke mange gode oplevelser med deres planters tilstand - mange af dem holder ikke længe og nu har jeg oplevet 2 gange at få sørgemyg med hjem, fra planter købt i BilligBlomst. (Sørgemyg ligner bananfluer, men de lever af planternes rødder og skader derfor planterne og så formerer sig på et plan hvor de kan invadere et helt hjem)

Derfor vær ekstra OBS på det, når du handler i BilligBlomst.

29 de março de 2025

Forundring

Kritikken vil jeg prøve at holde på et minimum, da det jo trods alt er første gang jeg besøger Holbæk billig blomst og jeg trods alt går hen for at finde tingene billigere.
Kan dog til meget stor undring se at i har bland selv slik i kasse området.
Hvordan I har fået tilladelse til det ( hvis i har det ) stiller jeg målløs overfor ,er der slet ingen der stiller spørgsmålstegn ved bland selv slik og jord bakterier ????

28 de março de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har tidligere købt ting der er døde…

Jeg har tidligere købt ting der er døde efter kort tid. Bl a gik 2 ud af 4 kornel ud ret hurtigt. En vejrsten kunne ikke tåle frost og sprang i tusind stykker. Har købt en del Dahlia, lilje osv i løg til 70 kr for 10 poser og halvdelen er døde. Nogle var så søde at det hele bare smuldrede i hånden.
Men denne gang har deres dårlige service alligevel slået rekorden. De har havenisser og jeg skrev for at høre om de også har dem i Herning. De er i alle butikker fik jeg at vide. Vi kørte 50 km til Herning og så kunne de ikke finde dem! Så det var 100 km og det eneste vi fik ud af det var en beklagelse!
Hvis man er en af dem der er imod handel på kinesiske hjemmesider pga kvaliteten og dårlig service, så er det ikke anderledes hos Billig Blomst ......... som i øvrigt får en masse varer fra Kina

29 de março de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jeg er normalt en stolt bruger af…

Jeg er normalt en stolt bruger af billig blomst, men nu ved jeg slet ikke de har lavet flere tilbud som skulle bare seks dage, men kommer der ud på dag nummer to hvor de knapper åbnet og alt det man skulle have var udsolgt, nogle butikker havde skrevet på Facebook de var udsolgt hvilket er fint andre havde bare ikke som man måtte køre langt forgæves, 🥴

15 de março de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har været en trofast kunde..

Jeg har været en trofast kunde... Men efter gang på gang at have købt stueplanter som er fyldt med sygdom, lige fra kæmpe planter til potteplanter..køber jeg kun udendørs planter hos jer..
Det har været en meget bekostelig affære at købe stueplanter hos jer.. Da de har smittet mine raske planter.

Jeg nævnte det for en medarbejder i jeres Aalborg afdeling og hun rystede bare på hovedet...
Sikke da en dårlig service...

20 de fevereiro de 2025

Super god kunde service Aalborg

Hej
Jeg vil bare give jer stor ros for god service og god betjening i jeres butik i Aalborg
Vi købte sidste år 2 store Magnolia buske, dog var de døde 😞😞😞😞 og der var slet ikke noget vækst i dem. Tog ud i jeres butik i Aalborg med dem og kvitteringerne på dem, der blev kigget på dem og ja de var døde. Vi har fået pengene tilbage (de skulle selvfølgelig bruges hos jer til nye magnolia) 🥰🥰🥰🥰🥰 altså så god kundeservice 👍👍👍👍👍

21 de fevereiro de 2025

Jeres kampagne til 7,95 er billig snyd

Jeres kampagne til 7,95 er billig snyd. Tilbud i 24 timer med meget begrænsede mængder burde det hedde. Og at blokere folk på din facebookside for negative kommentarer er så ulækkert! I har lavet en fejl, gør noget ved det i stedet for blokere folk, der var dine kunder og føler sig snydt. Det er forfærdelig måde at starte sæsonen på. Eftersmagen vil blive hos mange.

15 de fevereiro de 2025

😡 jord til 7.95. Udsolgt inden 24 timer

😡😡😡😡😡
UDSOLGT efter 24 timer -jeg er pokkers vred. Ingen omtale om begrænset parti. Tilbuddet skal vare en uge. Tilbuddet er slået STORT op.
Det er IKKE i orden. Så må I sælge det jord I iøvrigt har til samme pris.

15 de fevereiro de 2025

Super kundeservice

Efter at have kontaktet kundeservice med en undren jeg havde, har jeg aldrig før mødt en så utrolig venlig, hjælpsom og imødekommende medarbejder. Mega hurtig tilbagemelding, og en virkelig rar tone. 👍
Både medarbejder og firmaet får min aller bedste anbefaling, og jeg vil fortsat nyde at komme i jeres butik i Holme Olstrup.
Vh. Helle

16 de janeiro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais