Har brukt Billigpakke i flere år, og er svært fornøyd. Ikke alltid at kommunikasjonen går helt smertefritt med de utøvende selskaper, men Billigpakke har i allefall et par svært dyktige hjelpere. Ved... Ver mais
A empresa respondeu
Pakken ble hentet ganske fort det var enkelt og og finne en distributør som kunne sende pakken. Jeg sendte pakken til Brasil der må du vere obs på at import skatt er ganske høy. Dette tilfelle var... Ver mais
Enkelt å bestille og fin sporingstjeneste ! En liten glipp i NY - pakken ble ikke hentet i første omgang fordi budet kom utenom åpningstid. Jeg anga 11.00 - 15.00 lokal tid i bestillingen. Forsend... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg hadde fått en pris på avtalt leveranse med volum og vekt. Jeg var fornøyd med dette og betalte beløpet i henhold til avtale. Etter noen dager får jeg beskjed om at DHL ønsker mer penger for denn... Ver mais
Billig, enkel og pålitelig transport av gods, pakker og dokumenter på www.billigpakke.no. Vi tilbyr billige online forsendelser i Norge og over hele verden. Frakt og forsendelser.
Cort Adelers gate 16, 0254, oslo, Noruega
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
When I sent a package to a official mailing address they ended up sending me an extra invoice because they said had problems to deliver it to the receiver .
If for some reasons they have problem to deliver they should rather return the package to the sender ,this company I found not trustworthy and legally I don't think they can charge you extra when you send something to a residential address . Linda Graesdal

Resposta da Billigpakke.no
Registrering av norske bokstaver æ, ø og å gikk greit og ble rapportert riktig på skjermen hele veien, men på adresse-etiketten som skulle tas ut og limes på pakken, var det bare rot med de norske bokstavene!
Det bør derfor gis beskjed tidlig i registreringsprosessen at de norske bokstavene æ, ø og å må omskrives med f.eks. ae, oe og aa!
Registrering på adresselinje 2 kom ikke frem under registreringsprosessen og derfor skrev jeg inn det på adresselinje 1 i stedet. På adresseetiketten kom det da ut dobbelt!! Vi hele adresselinjen under registreringsprosessen slik den kommer ut på adresseetiketten!
Rask og tilfredsstillende respons fra kunderelasjoner - Jakub
Vedkommende som leverte brevet til mottaker ba om penger i kontant. Det er ikke akseptabel. Ingen kvittering heller.

Resposta da Billigpakke.no
Firmaet sendte feil invoice til fortolling slik at pakken min ble liggende til fortolling i 19 dager før jeg selv måtte rydde opp. Anbefales ikke.

Resposta da Billigpakke.no
tida det tar for forsendelsen er veldig bra

Resposta da Billigpakke.no
eneste grunnen at jeg bruker billig pakke er at der får jeg sendt litt ukurante mål. noe som også gikk ann i posten før .

Resposta da Billigpakke.no
stay away form this company, they are almost scammers.
they send package trough UPS witch you can do it directly yourself,
i paid for pick up on a Monday they never came for pick up when i called them and ask why they did not come, they said truck was there and no one was home witch is not true, i told them that i have camera outside and i could see that no one came for pick up, then the guy in phone said they did not find the address.
after UPS pick up the goods 3days later they return it back to me after 4 days and said they do not service that location, i called billigpakke and asked where is the goods they said that the goods was delivered to receiver, i told them that is not true and the goods was delivered back to me, then they said we will refund, everyday they said they refund today, until one month, then i contacted Norwegian council for force refund and after that they refund me. they delay my delivery for almost one month.
never use this company just go directly to UPS or your local post office the price is maybe 20% more but you dont need to deal with such company as this

Resposta da Billigpakke.no
Valgte å bruke denne fraktløsningen, til tross for flertallet dårlige anmeldelser. Selve bestillingen og sendingen gikk fint, men da pakken ankom til destinasjonen ble det bare styr.
Alt av tollpapirer var utfylt, men sendningen ble likevel feilaktig tolldeklarert. Det førte til at avsender ikke fikk hentet ut pakken. Var ingen hjelp å få fra Billigpakke.no - de har ikke en gang svaret på mine henvendelser. Etter ei uke fikk jeg hjelp fra UPS, som kunne ordne opp i den feilaktige tolldeklarasjonen.
Kommer aldri benytte meg av Billigpakke.no igjen!

Resposta da Billigpakke.no
For guds skyld ikke bruk dem når du tar varer fra utlandet.Bestillte en pakke lørdag for opphenting mandag dette betalte jeg ekstra for.Betalte mye da det skulle være express på 2 virkedager.Pakken ble hentet tirsdag og skulle vært her torsdag.Istedet kom den etter 10 dager.De var frekke å sa det var toll og været.bla bla..ingen forsinkelser i flyruter og toll erklæring fikk jeg mens pakken var på vei.STYR UNNA DISSE!!!Skal klage de inn videre i systemet.Mener jeg skulle fått litt rabatt med den prisen.

Resposta da Billigpakke.no
Pakken ble aldri hentet så jeg vil ha pengene tilbake

Resposta da Billigpakke.no
Fungerte utmerket og mye billigere enn direkte.
Tollpapirer og sporing, meget bra. Hentet "på døra".
Anbefales.

Resposta da Billigpakke.no
frekke og null høflighet... sa at de dreit i om jeg fikk pakken min... helt elendige arbeidsfolk....

Resposta da Billigpakke.no
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.