Billigpakke.no Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har brukt Billigpakke i flere år, og er svært fornøyd. Ikke alltid at kommunikasjonen går helt smertefritt med de utøvende selskaper, men Billigpakke har i allefall et par svært dyktige hjelpere. Ved... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Pakken ble hentet ganske fort det var enkelt og og finne en distributør som kunne sende pakken. Jeg sendte pakken til Brasil der må du vere obs på at import skatt er ganske høy. Dette tilfelle var... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Enkelt å bestille og fin sporingstjeneste ! En liten glipp i NY - pakken ble ikke hentet i første omgang fordi budet kom utenom åpningstid. Jeg anga 11.00 - 15.00 lokal tid i bestillingen. Forsend... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jeg hadde fått en pris på avtalt leveranse med volum og vekt. Jeg var fornøyd med dette og betalte beløpet i henhold til avtale. Etter noen dager får jeg beskjed om at DHL ønsker mer penger for denn... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de frete e correio

Informação fornecida por fontes externas variadas

Billig, enkel og pålitelig transport av gods, pakker og dokumenter på www.billigpakke.no. Vi tilbyr billige online forsendelser i Norge og over hele verden. Frakt og forsendelser.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

5 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Betalte ekstra for opphenting første…

Betalte ekstra for opphenting første mandag.Ble ikke hentet før tirsdag.Skulle ta 2 virkedager til jeg fikk den.Hadde messe den helga og avhengig av varene. Betalte mye for den pakken.Den skulle komme onsdag men kom tirsdag uka etter..Dette tok 10 dager..Kundeservice var også frekk!DET ER STOR FORSKJELL PÅ EXPRESS 2 DAGER OG TI DAGER SOM DET TOK.BETALTE EKSTRA FOR OPPHENTING MANDAG MELLOM 13 OG 17.DERE KOM IKKE FØR TIRSDAG.kan dere ikke bare si dere bommet så enkelt er det.Men folk må gkøre hva de vil men jeg bruker dere aldri mer!!!

25 de novembro de 2023

Hej Cecilie

Inden afhentning blev du informeret om, at leveringstiden på din valgte type forsendelse var estimeret, og at der desværre ikke kunne gives en garanti for den præcise leveringsdato. Dette skyldtes desuden, at leveringstiden også afhænger af, hvor hurtigt din pakke godkendes af toldmyndighederne, hvilket vores underleverandør ikke har indflydelse på. Vi forstår din frustration, men af disse årsager kan der ikke gøres krav på kompensation for denne forsendelse.

Hvis du er utilfreds med et svar fra vores kundeserviceteam, undskylder vi meget. Det har aldrig været vores hensigt at fornærme nogen, vi har derimod forsøgt at besvare dine spørgsmål hurtigst muligt og håndtere sagen efter bedste evne.

Vi undskylder ulejligheden og ønsker dig en god jul

viktig informasjon om service

Når man velger å bruke kurer er det oftest for at man trenger trygg sikker og RASK transport!!
Når innmelding skjer fredag før lunsj og avhenting lar vente på seg til onsdag kan jeg ikke skjønne at innbetalt beløp ikke blir refundert!!!!

24 de novembro de 2023

Hej Terje

Vi er kede af at høre om din oplevelse med vores underleverandør. Hvis vores underleverandører udebliver fra en afhentning, booker vi en ny afhentning så hurtigt som muligt. Vi forstår din frustration og henviser til vores kundeservice med henblik på at kigge ind i muligheden for en refundering fra vores underleverandør.

Du ønskes en god jul

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rask levering

Rask levering, samt enkelt med retur av deler som ikke passet.
Eneste overraskelse var at jeg ble fakturert for transport, da denne skulle være gratis på bestillingsdatoen

19 de novembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pakken ble ikke hentet på bestilt dato

Pakken ble ikke hentet på bestilt dato. Sjåføren verken ringte på døra eller på telefonen. Kundeservice påstår at han var innom men det stemmer ikke. Jeg var hjemme hele dagen.

15 de novembro de 2023

Hej Ingunn

Vi er kede af at høre om din oplevelse med vores underleverandør. Vi tager udgangspunkt i de informationer, der bliver videregivet til os, og skal selvfølgelig nok gå videre med din feedback. Din forsendelse er nu leveret hos modtager, men hvis der er andet, vi kan gøre for dig, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Du ønskes en god jul

Effektivt

Effektivt. Ikke altfor dyrt..

14 de novembro de 2023

Kære kunde

Mange tak for din anmeldelse, den er vi meget glade for! Du ønskes en god dag

Han får ikke pakken ut

Han får ikke pakken ut, uten å betale 150 000 naira
Skammelig

11 de novembro de 2023

Hej Sidsel

Modtager er blevet opkrævet 150.000 naira som toldgebyr på den forsendelse, vedkommende skal modtage. Billigpakke.no har ingen indflydelse på toldsatsen og er dermed ikke ansvarlig for dette beløb.

Du eller modtager bedes kontakte toldmyndighederne i Nigeria, såfremt du ønsker at gøre indsigelser imod denne opkrævning.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I am still waiting for UPS to pick up…

I am still waiting for UPS to pick up my package.

I paid for the service and am wondering when the pickup will happen

9 de novembro de 2023

Hej Michael

Vi er kede af at høre om din oplevelse. I tilfælde af manglende afhentning kan du altid kontakte vores kundeservice, da de har mulighed for at booke en ny afhentning til dig med det samme. På nuværende tidspunkt er din pakke leveret hos modtager, men tøv aldrig med at kontakte os, hvis du mod forventning oplever, at vores underleverandør udebliver fra en afhentning. Du ønskes en god dag.

mange hilsner

Elendig kommunikasjon med UPS

7 de novembro de 2023

Kære kunde

Vi er kede af at høre om din oplevelse med UPS. Vi gør vores bedste for at varetage kommunikationen med vores underleverandør så effektivt som muligt, men der kan forekomme lang svartid, hvilket desværre forsinker processen. Vi undskylder ulejligheden.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pakken ble hentet veldig seint og kom…

Pakken ble hentet veldig seint og kom til destinasjonen etter 5 dager. Pakken skulle komme etter en dag. I tillegg kunne bi ikke hente pakken fordi vi skulle betale toll 158 euro. I pakken var noen dokumenter som vi sendte. Det gikk bare dårlig

5 de novembro de 2023

Hej Andrei

Vi beklager meget, at vores underleverandør blev forsinket i at levere din forsendelse. Desværre blev pakken nægtet af modtager ved forsøgt levering og kunne dermed ikke leveres, hvorefter du blev tilbudt at modtage pakken retur. Vi har stor forståelse for, at dette forløb har været frustrerende og undskylder ulejligheden, du har oplevet med vores underleverandør.

Anbefales ikke!!!!

Anbefales ikke! Sendingen kom ikke frem til mottager. Kundeservice hos Billigpakke.no er elendig.

3 de novembro de 2023

Kære kunde

Vi er kede af at høre om din oplevelse. Vores underleverandør blev forsinket i at levere din pakke, og vi igangsatte derfor en efterlysning af din forsendelse. Sammen med vores underleverandør lokalisere vi din pakke, og den er nu fremme hos modtager. Vi har gjort vores bedste for at løse problemet hurtigst muligt, og undskylder mange gange ulejligheden.

Billigpakke.no

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais