2 bestellingen kort achter elkaar geplaatst (omdat ik iets vergeten was). Is als 1 bestelling behandeld en daardoor ook maar 1x verzendkosten. Daarnaast klopte voorraadinformatie van een voerbak niet.... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Product werd een dag later verzonden, kreeg geen track&trace en verkeerde product werd verstuurd. Echter zeer snelle klantenservice respons. Opgestuurde artikel hoefde niet retour, T&T werd gemaild en... Ver mais
Bij Biopetfood kan ik altijd het juiste voedzame voer en andere benodigdheden voor mijn Mechelse herder kopen….bestelling gaat vlot, levering vlot en ze hebben ruim assortiment. Mijn herder is hierdo... Ver mais
Bestelling niet compleet. 3 artikelen missen helaas. Hierover heb ik proberen te bellen, maar het nummer was niet bereikbaar. Daarom heb ik een email hierover gestuurd en ik ben nog in afwachting v... Ver mais
Detalhes da empresa
- Pet Shop
- Loja de produtos orgânicos
- Loja de suprimentos para animais de estimação
- Treinador de Cachorros
BioPetFood levert complete, biologische natuurvoeding voor hond en kat, van merken zoals BioFood, BF, Almo, Polari. Acana, Applaws, Orijen, Herrmanns, Yora, Oven Baked Tradition en Ziwi. Krokante en geperste brokken, natvoer en vleesvoeding van al deze merken. “Onze enige zorg én prioriteit is de kwaliteit van het voedsel waarmee jij, jouw dieren voedt.” . Vanzelfsprekend levert BioPetFood ook aanverwante artikelen, zoals halsbanden & riemen, voerbakken, trainingsartikelen, dierenspeelgoed, verzorgingsartikelen, schapenvet en nog duizenden andere artikelen. Ook diergeneesmiddelen (drogisterij niveau) zijn bij ons direct uit voorraad leverbaar. Voor alle producten geldt: Voor 20.00 besteld? Vandaag nog verzonden! Kwaliteitsgarantie, met 60 dagen retourtermijn: Niet 100% tevreden? Dan wel uw volledige aankoopbedrag terug! (beperkte voorwaarden van toepassing). Bestelling vanaf € 60,- worden binnen Nederland wn België gratis verzonden.
Informações de contato
Antwoordnummer 11123, 1040ZX, Zoelen, Holanda
- +31344235000
- yum@biopetfood.nl
- biopetfood.nl
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Product is prima
Product is prima, maar de wachttijd van 3 a 4 dagen verdient niet de hoofdprijs.

Resposta da Biopetfood
Great service
Great service! Always fast, and even when they do not have a product in stock after you have bought it, they will try to get it to you as soon as possible! We also love the discount cards and freebies !
Our dogs loves Biopetfood! Don't think we will ever change to another dogfood!
Alleen maar pluspunten. Goed!!
Ik koop mijn hondenvoer hier al een ruim een anderhalf jaar. Alleen goed en gezond voer voor honden én katten. Ook andere producten.
Mijn hond smult ervan, is kerngezond en heeft een mooi glanzende vacht. Geen supermarktspul voor mijn huisdieren.
Bestellingen worden snel geleverd en zijn goed verpakt.
Contact met Biopetfood verloopt snel en vriendelijk.
Onlangs had PostNL plotseling tot twee keer aan toe moeite om ons adres te vinden (is retour afzender gegaan...). Ik merkte natuurlijk dat het niet aankwam en zag in de PostNL-app de datum steeds verschuiven. Ik had natuurlijk kunnen uitzoeken wat er mis was maar Biopetfood zat er al bovenop en hield me via e-mail op de hoogte.
Alleen maar pluspunten. Ik kan geen minpunten verzinnen.