Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Naturlige resultater udført at behandlere med blik for et æstetisk resultat De sidste par år er jeg løbende blevet fintunet hos Heidi og Tina.. ikke store og voldsomme indgreb -men mere små løbende... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pigerne bag Bloom Copenhagen er uden sammenligning Danmarks bedste til sit håndværk! Du finder ikke større erfaring under samme tag plus de er begge fantastiske, empatiske piger, som sætter en stor ær... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Inden jeg blev anbefalet at lægge mit ansigt i Tinas kyndige hænder, havde jeg prøvet at få botox og filler én gang andetsteds. At blive behandlet af Tina er i en liga for sig selv og en verden til... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har fået lavet permanent hårfjerning med laser hos Bloom. Det er en fornøjelse at komme hver gang. Tina formår at skabe en tryg og behagelig stemning, er grundig, dygtig og bruger det bedste uds... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Clínica especializada

Escrito pela empresa

Kosmetisk speciallægeklinik i hjertet af Hellerup. Vi har over 18 års erfaring indenfor behandling med botox, filler, sklerosering, cooltech og laser/ipl

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

En meget varm anbefaling

Et skønt sted hvor man bliver tager godt imod og føler sig velkommen
Heidi var grundig og forklarede hvad der ville ske.
Jeg havde ret kreppet hud på kinderne, havde ikke drømt om et så godt resultat.
Heidi får min allevarmeste anbefaling!

13 de abril de 2023
logotipo da Bloom Copenhagen

Resposta da Bloom Copenhagen

Kære Eva.
Tusind tak for din anmeldelse og tak for at dele🤍 vi er så glade for at du har følt dig taget godt imod. Det er absolut en af de vigtigste ting os i klinikken.
TAK!

Tina og Heidi

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et sted med trygge omgivelser hvor man…

Et sted med trygge omgivelser hvor man føler at man er i gode og profesionelle hænder. Tusind tak til Heidi som har givet det bedste resultat på mine læber. Jeg kan kun varmt anbefale Bloomcopenhage hvis i vil være i trygge hænder og opleve det bedste resultat nogensinde😊🥰

21 de março de 2023

Skøn restaurant!

Skøn restaurant. Flot indretning, sødt personale, fantastisk mad fra et overskueligt menukort til rimelige priser. Varme anbefalinger herfra

31 de janeiro de 2023

Mit ynglingssted

Mit ynglingssted, mit go to, selvforkælelses tempel.
Jeg har siden Bloom Copenhagen åbnede gået regelmæssigt til Botox behandling hver 2-3 måned, da de som de eneste har lykkedes med at lægge mine kraftige panderynker ned.
Da jeg nærmer mig de 50 og synes at mine kinder og mit underansigt blev indfaldne, porerstørrelsen tydligere og huden lettere kreppet, fik jeg to behandlinger med Skinbooster, for at opnå et naturligt look og genskabe et yngre udseende uden brug af filler. Det er blevet SÅ estetisk smukt og naturligt. Det er det look jeg går efter. At se ud som jeg gjorde for 10-15 år siden, uden at nogen opdager det. Jeg ser bare ud som om, at jeg er super velplejet, sund, udhvilet og frisk.. Ingen andre forstår mig som Heidi gør fra Bloom og trygheden og tilliden er halvdelen af behandlingen for mig. Smil Tina Lilly

17 de agosto de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det bedste sted til selvforkælelse

Det bedste sted til selvforkælelse, med fokus på naturlige resultater og nærværende rådgivning af højeste faglige kvalitet! Jeg ser altid frem til mine møder med Heidi❤️

29 de outubro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Man kan ikke finde bedre sted

Man kan ikke finde bedre sted. Super professionelt med et fantastisk skønt og varmt personale. Man føler sig hjemme samt, at man bliver set og hørt. Man bliver ikke “overgjort”, Der er en god balance, man går derfra som en bedre udgave af sig selv. Bedste anbefalinger herfra

8 de setembro de 2022

Varm anbefaling herfra.

Jeg er så utrolig glad for at komme hos BLOOM COPENHAGEN. Til hårfjerning og til skinboostende behandlinger. Både Tina og Heidi er dygtige, varme og ærlige, det synes jeg er så vigtigt. Varm anbefaling herfra.

7 de janeiro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

A plastic surgeon sent me to Bloom

I went to Bloom on the recommendation of a plastic surgeon because the hospital could no longer perform procedures I needed. I cannot speak more highly of Tina whose professionalism, knowledge and skill are of the highest order. I have had to have extensive and major work on my face due to an illness. Tina has done fantastic sculpting and I hold her in the highest esteem.

1 de outubro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg rejser gerne til Hellerup for Bloom…

Jeg rejser gerne til Hellerup for Bloom Copenhagens utrolig gode og varme service. Jeg bliver altid mødt af en "hjemlig" følelse og et stort smil, jeg bliver lyttet til og taget godt hånd om, jeg føler mig tryg og rolig i deres omgivelser, og sidst men ikke mindst, så har jeg kun været yderst tilfreds med resultaterne. Jeg kan kun anbefale denne klinik!

29 de abril de 2022

Fantastisk resultat

Jeg har været utrolig glad for de resultater jeg har opnået - mine varmeste anbefalinger til Bloom Copenhagen

20 de outubro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den bedste behandling og top…

Den bedste behandling og top profesionelle

Jeg var meget ked af alle mine karsprængninger på mine ben. Så jeg fik derfor udført sklerosering. En meget nænsom behandling, som reducerede sprængningerne gevaldigt og jeg har i dag mod på at gå med shorts igen.

Der ud over går jeg fast hver 3 måned og får min bekymringsrynke mellem brynene reduceret med botox. En behandling jeg aldrig troede jeg skulle have, men som i den grad hjælper mig af med min hovedpine og gør jeg føler mig naturligt yngre at se på.

Er så glad for den gode service og meget fine vejledning jeg får hos Bloomcopenhagen. Der ud over føles det som en ekstra forkælelse at komme der.

Tak for jeres top profesionelle måde at være på. I er så dygtige!

1 de setembro de 2022

Bloom Copenhagen

Tina Holten og Bloom Copenhagen får mine aller varmeste anbefalinger. Her er du altid i trygge hænder og får en nærværende vejledning og top professionel behandling.

Karina

4 de maio de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais