Naturlige resultater udført at behandlere med blik for et æstetisk resultat De sidste par år er jeg løbende blevet fintunet hos Heidi og Tina.. ikke store og voldsomme indgreb -men mere små løbende... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
A empresa respondeu
Inden jeg blev anbefalet at lægge mit ansigt i Tinas kyndige hænder, havde jeg prøvet at få botox og filler én gang andetsteds. At blive behandlet af Tina er i en liga for sig selv og en verden til... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har fået lavet permanent hårfjerning med laser hos Bloom. Det er en fornøjelse at komme hver gang. Tina formår at skabe en tryg og behagelig stemning, er grundig, dygtig og bruger det bedste uds... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Kosmetisk speciallægeklinik i hjertet af Hellerup. Vi har over 18 års erfaring indenfor behandling med botox, filler, sklerosering, cooltech og laser/ipl
Informações de contato
Carolinevej 2a, 1 th, 2900, Hellerup, Dinamarca
- Info@bloomcopenhagen.dk
- bloomcopenhagen.dk
Meget profesionelle og dygtige
Meget profesionelle og dygtige. Er blevet behandlet af Heidi. Føler mig meget tryg i hendes stol. Kommer snart igen :)

Super dygtige
Super dygtige, søde og professionelle behandlere👌🏻🤩. Kan kun varmt anbefale Bloom Copenhagen🌟

Jeg er imponeret
Jeg er imponeret. Med solid faglighed og god rådgivning rammer de plet. Her får jeg lige præcis det touch up der ser naturligt ud og holder længe. Og med de gode rabatter på hårfjerning, er glatte ben blevet julegaven fra mig til mig. Jeg er vild med dem!

Bedste og dygtigste behandlere
Skønne omgivelser og mega kompetente behandlere. Heidi er den bedste vejleder og hun ved hvad der er bedst for mig. Dygtig dygtig dygtig🙏 Kommer aldrig til at gå hos nogen andre. Bloom kan varmt anbefales

Resposta da Bloom Copenhagen
Bloom Copenhagen et trygt sted at blive behandlet
Hos Heidi får man verdens bedste og mest professionelle behandling. Og hun er altid sød og man føler sig tryg i hendes hænder. Desuden er Bloom Copenhagen et sted, hvor skønhed laves med respekt for det naturlige look 💞

Resposta da Bloom Copenhagen
Man kan ikke føle sig mere hjemme og…
Man kan ikke føle sig mere hjemme og tryg end hos Bloom Copenhagens hænder<3.
Det allersødeste personale, med de allerbedste kompetencer <3.
KAN KUN ANBEFALES <3.

KAN JEG GIVE 10 🌟
Hvis jeg kunne, havde jeg givet Bloom +10 stjerner.
Har fået behandling flere steder, men det er slut. Ingen andre end Heidi og Tina får lov at behandle mig igen!
De er top profesionelle og sindssyg dygtige til deres arbejde. Jeg ligner mig selv, bare i en absolut bedre udgave.
TAK!!

Resposta da Bloom Copenhagen
Jeg fik et fint resultat med Botox
Jeg fik et fint resultat, som folk der kender mig og er vant til at se på mig, sagde "du kan godt trække nogle år fra din alder". Det var et øjenbrynløft og jeg kan selv se at jeg ser friskere ud. Jeg blev professionelt behandlet i smukke rammer.

Kæmpe anbefaling herfra!
Fantastisk service og meget tryghedsskabende, kæmpe anbefaling herfra!

Resposta da Bloom Copenhagen
Virkelig god og professionel…
Virkelig god og professionel behandling.
Jeg følte mig i gode hænder hele tiden.
Jeg vil varmt anbefale Bloom Copenhagen.

Resposta da Bloom Copenhagen
Super kompetent rådgivning og…
Super kompetent rådgivning og behandling. Jeg vil til hver en tid anbefale Bloom Copenhagen.

Resposta da Bloom Copenhagen
For mig var et besøg hos en kosmetisk…
For mig var et besøg hos en kosmetisk speciallæge klinik en lidt grænseoverskridende ting, men omgivelserne og de kompetente sygeplejersker gjorde hele forskellen. Jeg fik en super grundig gennemgang af hvordan behandlingen ville foregå ved forundersøgelsen, og i det hele taget følte jeg mig i faglig dygtige hænder hele vejen.
Kan virkelig anbefale Bloom Copenhagen hvis du som mand ønsker at blive frisket lidt op

Resposta da Bloom Copenhagen
Så dygtigt personale altid søde og man…
Så dygtigt personale altid søde og man føler sig tryg og i de helt rette hænder

Resposta da Bloom Copenhagen
Uden sammenligning Danmarks bedste!
Pigerne bag Bloom Copenhagen er uden sammenligning Danmarks bedste til sit håndværk! Du finder ikke større erfaring under samme tag plus de er begge fantastiske, empatiske piger, som sætter en stor ære i deres håndværk. De gør dig smukkere! Jeg vil aldrig gå et andet sted hen. De bedste anbefalinger herfra 👏.

Resposta da Bloom Copenhagen
Har netop fået lidt botox ml brynene
Har netop fået lidt botox ml brynene, og filler i kindbenene..ser meget friskere ud, og lidt yngre;-) 1000 tak for et flot resultat Heidi Vandborg. Kan kun varmt anbefale jeres klinik!

Resposta da Bloom Copenhagen
Dejligt oplevelse i trygge rammer
Jeg fik for nyligt lavet botox af Heidi Vandborg hos Bloom Copenhagen og er så glad for resultatet. Jeg ser meget friskere ud end før behandlingen. Det er tydeligt at Heidi går meget op i et naturligt og æstetisk
resultat der passer til mig og mit ansigt, og det giver en tryghed for mig som kunde. Kæmpe anbefaling herfra.

Resposta da Bloom Copenhagen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.