Naturlige resultater udført at behandlere med blik for et æstetisk resultat De sidste par år er jeg løbende blevet fintunet hos Heidi og Tina.. ikke store og voldsomme indgreb -men mere små løbende... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Pigerne bag Bloom Copenhagen er uden sammenligning Danmarks bedste til sit håndværk! Du finder ikke større erfaring under samme tag plus de er begge fantastiske, empatiske piger, som sætter en stor ær... Ver mais
A empresa respondeu
A empresa respondeu
Jeg har fået lavet permanent hårfjerning med laser hos Bloom. Det er en fornøjelse at komme hver gang. Tina formår at skabe en tryg og behagelig stemning, er grundig, dygtig og bruger det bedste uds... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Kosmetisk speciallægeklinik i hjertet af Hellerup. Vi har over 18 års erfaring indenfor behandling med botox, filler, sklerosering, cooltech og laser/ipl
Informações de contato
Carolinevej 2a, 1 th, 2900, Hellerup, Dinamarca
- Info@bloomcopenhagen.dk
- bloomcopenhagen.dk

BLOOM Akademiet
Jeg er kosmetisk sygeplejerske, og er via BLOOM akademiet blevet certificeret yderligere til injektions behandling.
Forløbet på BLOOM akademiet har været dybt professionelt og meget seriøst.
En super god oplevelse. Giver mine bedste anbefalinger.
Stina Lindgren
Kosmetisk specialsygeplejerske og klinkchef

Dygtige og kompetente
Dygtige og kompetente - jeg er vanvittig glad for resultaterne af de forskellige behandlinger jeg har fået.
Heidi og Tina har fået indrettet et…
Heidi og Tina har fået indrettet et super lækkert sted, hvor det altid er rart at komme. Jeg har brugt Tina i de sidste 4 år og har altid været meget glad for det hun har lavet. Hun forstår at det skal se naturligt ud og er både professionel og perfektionistisk i sin tilgang til behandlingerne.

Resposta da Bloom Copenhagen
Yderst kompetent vejledning med fokus…
Yderst kompetent vejledning med fokus på det naturlige - lige hvad jeg søgte.
Skønt sted med en fin atmosfære - stor anbefaling herfra.

Resposta da Bloom Copenhagen
Dejligt sted at komme (",)
God hyggelig klinik med kompetent personale.
Jeg kan klart anbefale Bloom Copenhagen.
Vi ses senere i dag. ( Hellere et stik for meget... )
:-) :-) :-)

Dejligt sted
Dejligt sted! Jeg følte mig helt tryk! Fantastisk resultat. Vi ses om 3 mdr igen

Resposta da Bloom Copenhagen
Heidi er den bedste og mest omhyggelige…
Heidi er den bedste og mest omhyggelige sygeplejerske jeg har mødt. Føler mig altid i trygge hænder når jeg er hos Bloom. Helt klart 5 stjerner herfra ❤️

Resposta da Bloom Copenhagen
Jeg vil til enhver tid anbefale Bloom…
Jeg vil til enhver tid anbefale Bloom Copenhagen.
Kosmetisk sygeplejerske og ejer, Heidi Vandborg er en af de absolut dygtigste, mest æstetiske og empatiske kosmetiske sygeplejerske i branchen. Hun går aldrig på kompromis med sit håndværk, og derfor får man altid en oplevelse og behandling i verdensklasse. Hos hende er man altid i de bedste og mest trygge hænder.
Mine varmeste anbefalinger til Bloom Copenhagen.

Resposta da Bloom Copenhagen
Jeg fik anbefalet Bloom Copenhagen af…
Jeg fik anbefalet Bloom Copenhagen af en veninde, da jeg gentagende gange har klaget over problemer med uren hud og efterhånden prøvet alverdens produkter.
Jeg bestilte derfor tid hos Bloom, hvor jeg blev mødt af sødeste Tina som var utrolig forstående, sød og imødekommende.
Hun fortalte hvilken behandling hun som kosmetisk sygeplejerske ville anbefale mig, og jeg er nu i gang med et behandlingsforløb, hvor jeg allerede efter første gang kan se en tydelig forskel.
Derudover har jeg også fået lavet fillers og igen forstod Tina, hvad jeg mente da jeg sagde at det skulle være et lille naturligt touch up, uden at være for meget.
Alt i alt er jeg så glad for at komme hos Bloom og de har mine varmeste anbefalinger.

Resposta da Bloom Copenhagen
Jeg fik en god og grundig vejledning
Jeg fik en god og grundig vejledning!
På alle måder professionel og tillidsvækkende! Og jeg er godt tilfreds med resultatet af laserbehandlingen.

Resposta da Bloom Copenhagen
Når tryghed og faglig professionalisme går hånd i hånd
Inden jeg blev anbefalet at lægge mit ansigt i Tinas kyndige hænder, havde jeg prøvet at få botox og filler én gang andetsteds. At blive behandlet af Tina er i en liga for sig selv og en verden til forskel fra min tidligere oplevelse.
Hos Tina rådgives du ud fra din anatomi, og hvad der vil klæde dig. Her er fokus på, hvordan du bevarer et naturligt look, selvom vi lige sætter de værste aldringstegn på pause 😉
De varmeste anbefalinger herfra!!

Toppen af poppen!
Jeg har fået lavet flere behandlinger hos Bloom Copenhagen, og jeg bliver hver gang mere og mere imponeret over hvor kompetent og omhyggeligt de praktiserer deres fantastiske arbejde ⭐️ Tina og Heidi er (i mine øjne) de bedste indenfor deres fag, og jeg vil anbefale dem til alle 💫

Resposta da Bloom Copenhagen
Man kan på ingen måde ønske sig bedre…
Man kan på ingen måde ønske sig bedre behandling🤗
Fantastiske og kompentente behandlere og man føler sig meget tryg..! Elsker især deres “less is more”😌Hatten af for dem🥳🥳🥳

Resposta da Bloom Copenhagen
Professionelt personale og altid med…
Professionelt personale og altid med fokus på det smukkeste resultat - du er i gode hænder hver gang

Resposta da Bloom Copenhagen
Topprofessionel behandling som jeg kun…
Topprofessionel behandling som jeg kun kan give mine varmeste anbefalinger.

EN TRYG OG YDERST KOMPETENT OPLEVELSE
Det får man, når man sætter sig i stolen hos Heidi og Tina. De er super dygtige, De ved hvad de gør.
Man kan ikke andet end at føle sig tilpas i de skønne omgivelser.
Kan varmt anbefales.

Resposta da Bloom Copenhagen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.