Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik kreeg de twee sanseverias binnen en de grond was drijf en drijf nat ! ,zelfs al rotting bij begin van sommige bladeren . Omdat het niet terug gestuurd kan worden toch maar geprobeerd te "redden"... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zuurstof plantjes via bol.com besteld, kwam op tijd alleen staat er niet bij welke plant op welke diepte moet. Verder zitren er veel de zelfde plantjes in en niet 6 verschillende. Gebeld via bol... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

5 maanden geleden 12 helleboris plantjes gekocht. De reden dat ik nu pas een review schrijf is omdat de planten het geweldig gedaan hebben afgelopen winter (winterbloeier). Heel veel bloemen en er ko... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bloomique shipped my Heuchera ‘Palace Purple’ in an unacceptable condition. The plants arrived wrapped in plastic bags with no air holes, and the compost was completely waterlogged. One plant was cl... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Centro de Jardinagem

Planten brengen de plaatsen waar we leven, pas echt tot leven. Het zijn aankopen of cadeau's waar je geen genoeg van krijgt. Ons assortiment van kamer- en tuinplanten heeft voor ieder interieur en tuin een stijlvolle match. De planten komen rechtstreeks van de kweker, zonder overbodige tussenschakels, so plants simply delivered!. Van de kweker tot het moment dat de planten staan te shinen in een mooie pot, let Bloomique erop dat de kwaliteit behouden blijft. Zo maken we van het krijgen en geven van planten, een écht feestje. Een sfeervol thuis, dat is pas een fijn geschenk! Door altijd op een eerlijke manier zaken te doen met onze kwekers, garanderen we dat jij niet de enige bent die gelukkig wordt van onze planten. Planten staan ergens voor, net als wij!

Informações de contato

1,7

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

76 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

chamaerops humilis volcano

na veel zoeken bij deze site uitgekomen om een dwergpalm (chamaerops humilis volcano) te bestellen. wij hadden gekozen voor de potmaat 40 cm en grootte 1.20 - 1.30. (andere optie was potmaat 50 en 1.50 cm.) prijsverschil tussen de 2 was 65,- plant is bezorgd door eigen bezorgdienst. na uitpakken bleek boom net aan een meter te zijn, terwijl hij toch maximaal 1.30 hoorde te zijn. we hebben met de klantenservice gebeld en zijn te woord gestaan door een uiterst vriendelijke medewerker. wij hebben uitgelegd dat deze plant toch wel erg klein is tov wat wij besteld hadden en wij toch de volle mep hiervoor moesten betalen. uit coulance heeft bloomique 50,- teruggestort op onze rekening.

hier werd totaal niet moeilijk over gedaan en geld stond met een paar dagen weer op onze rekening. ook de (gratis) bezorgservice was erg goed.

4 de maio de 2021

Beste William,

Wat fijn dat u zo tevreden bent over de door ons geboden service. Wij hopen dat u al veel plezier heeft beleefd aan deze prachtige plant!

Team-Bloomique
^Brynn

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service laurierbomen op stam

Vorige week bestelden we 2 laurierbomen op stam, de volgende dag werden ze geleverd. Keurig verpakt. Ze waren echter kleiner dan besteld. Gebeld: overal in NL kunnen de kwekers, van deze bomen, de vraag niet aan. De vriendelijke telefoniste bood aan om op zoek te gaan naar passender formaten. Dit lukte, de dag erna werden ze naar ons verstuurd. Gratis, en de eerder verstuurde mogen we ook houden. Super service!

3 de maio de 2021

perfecte service!

bij onze bestelling was eerst iets foutgegaan. Dit is perfect opgelost door Bloomique. Zeer vriendelijke klantenservice en een uitmuntende service! Goede producten ook trouwens :-)

30 de abril de 2021

Fijne service

Vorige week een leuk plantje besteld, maar toen het pakketje open was gemaakt was de plant (waarschijnlijk door de verzending) door elkaar heen gehusseld en niet meer levend. Direct een mail gestuurd en er werd snel en vriendelijk op geanticipeerd! Ik heb dezelfde plant, ditmaal helemaal in orde, snel weer binnen gekregen. Fijne, vriendelijke service :-)

21 de abril de 2021
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

4 planten besteld 26 maart 2 april nog niets ontvangen

4 planten besteld 26 maart
27 maart bericht "planten worden ingepakt en staan klaar voor verzending" Bij DPD is niets afgeleverd.
Nu 2 april, 12.30 nog niet steeds niets ontvangen.
Reeds in een eerder stadium gemaild waar mijn bestelling bleef.
Géén enkele reactie terwijl ik wel een bericht ontvang 'mail gelezen'
Bij bellen, 1 april wordt er aangegeven dat er naar mij een mail is gestuurd m.b.t. reden latere levering.
Gezien ze van mij mailgegevens hebben is dit natuurlijk onzin.
Geven aan dat desnoods alleen het te leveren deel van de bestelling naar mij zal worden gestuurd op vrijdag 2 april.
Zoals aangegeven tot op heden niets meer ontvangen óók géén mail. De dag is nog niet voorbij.
Wordt vervolgd.
Vrijdagavond gebeld door Bloomique.
Bestelde planten zullen voor een deel worden geleverd op zaterdag, 3 april.
Bericht van DPD vrijdagavond rond 23.00.
'bestelling wordt de eerstvolgende werkdag geleverd??
De eerstvolgend werkdag zal zijn na de paasdagen op dinsdag 6 april.
Hopelijk overleven de planten deze tijd op een depot van DPD indien ze daar zijn??
Ik vrees voor het ergste.
Wordt vervolgd.
Vandaag 6 april bestelling voor een deel ontvangen + twee planten extra voor problematiek.
Zagen er goed uit
Sympathiek gebaar.
Wacht nog op één plant welke nog niet geleverd kon worden.
Wordt vervolgd.
Resterende plant 8 april geleverd volgens afspraak.
Alle planten zijn wel netjes verpakt en zijn goed binnen gekomen.
Jammer dat het gehele proces niet zo is gelopen zoals m.i. zou moeten.
E.e.a. is uiteindelijk toch goed opgelost.
Dit verdient weer een pluspunt
Of ik weer planten via het internet bestel, daar twijfel ik sterk over.

2 de abril de 2021

Top service!

Twee olijfbomen besteld. Supersnel geleverd en heel goed verpakt. Ze kwamen in perfecte staat bij mij thuis aan. Daarnaast ook nog eens de beste prijs op het internet. Bedankt Bloomique!

1 de abril de 2021

Zeer tevreden!

Ik bestelde een bananenplant, deze werd snel geleverd en was zéér goed verpakt. Ik bestelde al veel planten online in verschillende webwinkels, maar deze verpakking was tot nu toe de beste. De plant zelf was ook heel gezond.

19 de março de 2021

Vlees etende plant

Ik heb hier een vlees etende plant gekocht. Nu was dit potje niet de juiste maat. Veel contact gehad en kreeg een groter plantje toegestuurd zonder extra kosten. Gaf een hele vriendelijke indruk. Zijn vlot mey reageren. Ze denken met je mee voor een oplossing. Heel tevreden over deze site en over het personeel :)

16 de março de 2021

Ontzettend goede klantenservice

Ontzettend goede klantenservice
Behulpzame vriendelijke klantenservice. Er waren wat plantjes verkeerd geleverd, Bloomique heeft dit heel snel in orde gemaakt door nieuwe te leveren. De 'verkeerd geleverde planten' mocht ik zelfs houden. Heel erg blij mee. Rest van de planten in goede, verzorgde staat geleverd. Hartelijk dank bloomique!

4 de março de 2021

Super goede site

Super goede site! Plant was beschadigd bij aankomst. Ze hebben het erg goed opgelost. Vriendelijke klantenservice en snelle reactie. Echt een aanrader. En niet heel duur.

3 de março de 2021

Resposta de Bloomique

Hoi Jolanda! Goed om te horen. Graag tot een volgende keer!

Op sterven na dood

Twee pandaplanten besteld en toen ik ze kreeg waren ze al helemaal slap en zagen er heel slecht uit. Veel bladen eraf. Nu 5 dagen later zien ze er nog slechter uit. Ik heb een mailtje naar bloomique gestuurd met een foto dus ik ben benieuwd wat er aan gedaan wordt. Wordt vervolgd.

1 de fevereiro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering, goede kwaliteit.

Snelle levering, ondanks corona! Planten goed verpakt in stevige doos folie en stokjes in te voorkomen dat de planten beschadigingen. Planten zien er goed uit, geen lelijke of gekneusde bladeren. Grootte komt overeen met de beschrijving op de website.

29 de janeiro de 2021

Resposta de Bloomique

Dankjewel voor je positieve feedback! Graag tot een volgende keer!

Bloomique bedankt

Bloomique.. planten zijn binnen.. Bedankt voor het kaartje en de extra plant. Beide planten zien er prachtig uit.

26 de janeiro de 2021

Resposta de Bloomique

Goed om te horen dat alles naar tevredenheid is opgelost! Graag tot een volgende keer.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.