ENORM goed klanten service! Ik had de verkeerde olie besteld voor mijn motor, en de verkoper stuurde mij een mailtje of ik wel de goede had besteld gezien min bestelling. Super vriendelijke mensen, e... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Levertijden zijn gewoon triestig. Hij heeft zijn site nog niet zo lang maar persoonlijk denk ik niet dat u de juiste eigenaar bent voor een site bestellingen van 400 plus mogen toch wel de volgende d... Ver mais
Eigenaar is erg behulpzaam. Ook als het onzeker is dat je iets gaat bestellen. Bij bijzonderheden met je bestelling laat hij het ook weten, laag drempelig dankzij de WhatsApp functie. Erg tevreden
Goeie klantenservice, Mijn pakketje was vertraagd doordat de leverancier de verkeerde cylinder mee had gegeven aan t bedrijf vanwege de vertraging heb k een gratis fles olie gekregen. Ook helpt de eig... Ver mais
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
ENORM goed klanten service
Super vriendelijke mensen, en goede kwaliteit producten. Ik raad ze van harte aan!
Levering duurde 2 weken & problemen met mails.
Levering duurde 2 weken.
Het stond 10 dagen vast bij DHL als niet ontvangen.
Contact opgenomen via mail, geen antwoord hierop maar via instagram wel.
(Voor vragen over je brommer helpt hij heel goed, maar over mijn pakje kon het iets beter.)
Al bij al niet super goed maar hij helpt goed over vragen van je brommer
ik heb een remklauw gekocht op hun site…
ik heb een remklauw gekocht op hun site dat ten eerste niet past waar ik later ben achter gekomen vervolgens was ik te laat met terug sturen en heeft hij schade aan de klauw gezien wat ik zeker niet gerecreëerd heb hij wilde me een tegoedbon geven van de site maar wilde liever een terug betaling desnoods 80% uiteindelijk heeft bn revisie de klauw terug gestuurd die helemaal #### is aangekomen

Top winkel
Top winkel
Goeie kwaliteit snelle verzending helpt je als je iets moet weten top
Bezorging duurt effe
Prima lijst aan producten en een redelijke prijs. Jammer van de lange verzending dat je bijna anderhalve week moet wachten op je bestelling. Kan ook aan de bezorgdienst liggen.
Goede klantenservice.
Levertijden zijn gewoon triestig.
Levertijden zijn gewoon triestig.
Hij heeft zijn site nog niet zo lang maar persoonlijk denk ik niet dat u de juiste eigenaar bent voor een site bestellingen van 400 plus mogen toch wel de volgende dag opgestuurd worden

Resposta da Bnrevisie
Duurt ontzettend lang voordat ik het…
Duurt ontzettend lang voordat ik het weet en heb

Resposta da Bnrevisie
Super geholpen met mijn bestelling
Super geholpen met mijn bestelling! Verkeerde onderdeel was opgestuurd, kreeg gelijk reactie op mijn bericht en het juiste onderdeel was zo binnen! Top klantenservice

Resposta da Bnrevisie
Heeft mijn blok heel goed gereviseerd…
Heeft mijn blok heel goed gereviseerd en opgeknapt!

Vraagje over de cilinder
Ik had een vraagje over de cilinder en daar ben ik gelijk mee geholpen 👍

Resposta da Bnrevisie
Antwoord altijd super snel altijd…
Antwoord altijd super snel altijd vriendelijk en behulpzaam ben heel te vreden van Bnrevisie!!

Eigenaar is erg behulpzaam
Eigenaar is erg behulpzaam. Ook als het onzeker is dat je iets gaat bestellen.
Erg tevreden