ENORM goed klanten service! Ik had de verkeerde olie besteld voor mijn motor, en de verkoper stuurde mij een mailtje of ik wel de goede had besteld gezien min bestelling. Super vriendelijke mensen, e... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Levertijden zijn gewoon triestig. Hij heeft zijn site nog niet zo lang maar persoonlijk denk ik niet dat u de juiste eigenaar bent voor een site bestellingen van 400 plus mogen toch wel de volgende d... Ver mais
Eigenaar is erg behulpzaam. Ook als het onzeker is dat je iets gaat bestellen. Bij bijzonderheden met je bestelling laat hij het ook weten, laag drempelig dankzij de WhatsApp functie. Erg tevreden
Goeie klantenservice, Mijn pakketje was vertraagd doordat de leverancier de verkeerde cylinder mee had gegeven aan t bedrijf vanwege de vertraging heb k een gratis fles olie gekregen. Ook helpt de eig... Ver mais
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Bestelling erg traag , geen communicatie
Bestelling duurt erg lang voor je het in huis hebt(2,5 wk) en geen communicatie als hij het zelf niet op voorraad heeft.Dus zelf erachteraan ,en krijg een kort agressief antwoord terug.
Heeft echt nog echt wel wat te verbeteren.
Ik bestel toch liever bij een ander.

Resposta da Bnrevisie
Ik had een mailtje gestuurd omdat mijn…
Ik had een mailtje gestuurd omdat mijn pakketje nog niet binnen had, en ik kreeg snel en goed antwoord op mijn vraag.
Snelle levering en het goede product…
Snelle levering en het goede product gekregen
Heel behulpzaam en Keurig werk
Zeer snelle Hulp en keurig werk van BN tijdens de cilinder controle , ook tijdens assistentie tijdens het monteren of achterkomende problemen
Snel met reageren
Snel met reageren! We wouden iets optijd hebben en duurde iets langer dan normaal maar mochten het gewoon ophalen! Super gedaan
Goede service en goedkope onderdelen
5 sterren!!
Revisie en flowen
Alles goed gemaakt en geinstalleerd op alle vragen goed geantwoord en geholpen. Duurde alleen net wat langer dan verwacht
Zeer goede service
Prachtige site en zeer goede klantenservice.
Reageren snel en vriendelijk.
Heb 1x gehad dat er wat fout is gegaan, maar alles goed op gelost door BN
Zeker een aanrader
Afhalen
Had een aantal onderdelen besteld, langsgegaan om ze op te halen. Super service en goede kwaliteit onderdelen!
goede webshop met veel ervaring
Ik heb erg vaak bij bnrevisie besteld. Ook heb ik er meerdere blokken laten afstellen en een blok laten reviseren. Altijd erg netjes werk! De bestellingen kwamen vaak erg snel aan en dat voor een nette prijs! je merkt dat ze veel verstand hebben van schakels en 2 takt tuning. De service is snel en goed bereikbaar.
Super service
Verkeerde koppelingskabel geleverd voor een aprilla/derbi. Te lange binnenkabel. Uiteindelijk na goed contact met BN via whatsapp een productiefout gevonden. Netjes een nieuwe opgestuurd gekregen van een goed en wel passend merk.

Heel vakkundig
Heel vakkundig, goede site, snelle verzending, altijd behulpzaam. Top.
Snelle levering heel vriendelijk,…
Snelle levering heel vriendelijk makkelijk te bereiken