Brækket ankel - 6 uger i walker-bandage. Tog straks kontakt til Anja, som fik sagt gang i blodcirkulation og mindske hævelsen. Var i stand til at gå og spinne (med walkerbandage) efter få uger. Og ank... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Die klaren Ausführungen der Produktbeschreibung haben mich zur 1. Bestellung motiviert. Die Sanfte Retinol Nachtcreme tut meiner empfindlichen Sommer-Sprossenhaut sehr gut. Selbst nach stundenlanger... Ver mais
Jeg var skeptisk, men til sidst uden alternativ, da intet andet havde hjulpet - og jeg gerne ville undgå medicin resten af livet. Den grundige undersøgelse af mine muskler, som blev gentaget ved hv... Ver mais
Mødte Anja og hendes fantastiske evner første gang for 10 år siden. Siden er jeg og mine døtre kommet hos Anja med adskillige udfordringer, nakkesmerter, uro i krop og sind pga ptsd, adhd mm. Anja e... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Bodyfocus er en akupunkturklinik drevet af indehaver Anja Larsen siden 1998. Klinikken tilbyder behandling af krop og psyke. Alt fra smerter til stress m.m. Professionelt uddannet personale, er din sikkerhed for tryg behandling. Klinikken er medlem af Danske Terapeuter, og er RAB (Registreret Alternativ Behandler) godkendt, hvorfor du kan bruge din sundhedsforsikring på klinikken.
Informações de contato
Bækkeskovvej 4, 2665, Vallensbæk Strand, Dinamarca
- kontakt@bodyfocus.dk
- bodyfocus.dk
BodyFocus klarer de fleste smerter
Den grundige undersøgelse af mine muskler, som blev gentaget ved hvert besøg fjernede enhver skepsis. Anja ved hvad hun taler om.
Siden har det været både tennis albue, skulder og ryg. Og hver gang er jeg umiddelbart blevet markant bedre og efter kort tid smertefri.
Jeg anbefaler alle jeg møder med smerte til at bestille tid hos BodyFocus.
Super professionel
Hos Bodyfocus / Anja får man altid en super professionel behandling. Anja er empatisk og meget kompetent og har gennem mange år, hjulpet mig med mange forskellige skavanker.
Jeg går altid derfra med en god fornemmelse i kroppen.
Bodyfocus kan på det varmeste anbefales
Anja er yderst kompetent og utrolig sød…
Anja er yderst kompetent og utrolig sød og rar. Hun har hjulpet mig meget med mine rygproblemer og jeg kan varmt anbefale hende.
Kompetent
Jeg vågnede op en dag og havde en låst tommelfinger. også kaldet en springfinger. 3 morgener efter søgte jeg læge fordi det nu gjorde ret ondt da jeg hver morgen måtte knække den på plads så den virkede.
Lægens dom: operation eller en sprøjte binyrebarkhormon.
2-3 behandlinger hos Anja klarede den.
Al ros til Anja: kompetent og kærlig
BodyFocus hjalp mig til at komme videre.
Hos BodyFocus fik jeg styr på min stress sygdom. Igennem et forløb på nogle måneder, hjalp Anja mig med, at få ro i krop og sind. Første gang kunne jeg sket ikke mærke min krop, men heldigvis fik Anja løsnet op for alt. Jeg anbefaler BodyFocus på det varmeste.
Topprofessionel, dygtig og empatisk
Anja er super dygtig og professionel. Hun hjalp mig efter jeg var blev kørt ned på cykel, og før det med spændinger og hovedpine. Jeg har aldrig mødt en som Anja, der vedligeholder sine kompetencer og opdaterer sin viden. Jeg kan kun give Anja min bedste anbefalinger!
Klar anbefaling
Har gennem de sidste 3 år kommet fast hos Anja i Bodyfocus. Hun har hjulpet mig rigtig godt med min dårlige ryg, både med cupper og akupunktur. Kan kun anbefale Bodyfocus.
Helbredelse og sundhed
Når vi er syge, så hjælper Anja. Når vi har brug for at forkæle os selv med en behandling, så hjælper Anja.
Vores børn på 11 år og 13 år har kommet i flere år hos Anja og de elsker det. Vi kan kun give de varmeste herfra.
Jeg har været hos Anja I BodyFocus ad…
Jeg har været hos Anja I BodyFocus ad flere omgange.
Første gang var med indeklemningssyndrom/impingement I skulderen, senere med problemer med akillessenens hæfte på hælene.
Alle gange har Anja kunne yde en hjælp, som andre behandlingsformer og læger ikke kunne.
Anja har min varmeste anbefaling.
Anja giver ro i hovedet
Anja giver ro i hovedet, hjælper kroppen i gang og er der altid for en.
Kæmpe anbefaling!
Jeg kan varmt anbefale Anja som både…
Jeg kan varmt anbefale Anja som både har hjulpet mig og mon datter. Anja er lyttende og løsningsorienteret. Hun er desuden effektiv og rigtig god til at mærke hvordan netop din krop reagerer. Anja er desuden et varmt menneske som vil hver af sine kunder det bedste.
Jeg kan varmt anbefale Anja 🥰
Jeg kan varmt anbefale Anja 🥰
Efter arbejdsulykke har Anja hjulpet mig meget både med akupunktur med og uden strøm og cupping. Og hun hjælper mig stadig.
Jeg har prøvet mange andre behandlingsformer men aldrig uden samme effekt.
Jeg har selv fået en veninde til at prøve og blive behandlet af Anja. Og hun er meget positiv over behandlingen og effekten af det.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.