Vi købte en sovesofa tilbage i 2020, da vi ventede endnu et barn, og dermed ikke havde værelser nok, når han også skulle have eget værelse. Klip til 2026, hvor det blev tid til at han skulle have ege... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg var i Bolia på Vesterbro og fik super betjening, samt sendt tilbud på det tæppe jeg ønskede. Så det bestilte jeg nogle dage efter jeg kom hjem. Senere fik jeg ændret leveringstid til 3 måneder se... Ver mais
A empresa respondeu
Virkelig dejlig butik at komme ind i. Lækker atmosfære og sød velkomst at de ansatte. Man følte sig set af dem og velkommen. De var yderst kompetente og ekstremt hjælpsomme uden at være sælger-agtige... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har brug for nyt sofabetræk til en dyr sofa, købt for 9 år siden. Kundeservicemedarbejderen, jeg skrev med, brugte tid på at hjælpe mig med at finde den helt rigtige type uldstof i korrekt farve.... Ver mais
A empresa respondeu
Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers, inspireret af den foranderlige natur, der omgiver os. Vores designs er udtænkt af anerkendte designere fra hele verden og skabt i hånden af de dygtigste møbelsnedkere - i kun de bedste, mest holdbare materialer. Tidløst design, der er skræddersyet til dig, og skabt til at holde i generationer.
Escrito pela empresa

Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
great stores, professional staff, quick and efficient check out and payment

Resposta da BOLIA
Virkelig god service og meget venlig personale.

Skidt med skidt på.
De har leveret et dyrt sofa bord som var i stykker - da de så endelig 2 måneder efter får genleveret bordet finder vi ud af, at marmor pladen er i stykker.
Vi har nu bedt dem tage det hele retur. Desværre er kundeservice ikke særlig gode og lytter ikke til det man siger eller skriver. Vil virkelig ikke anbefale Bolia... hvis noget er galt skal man kæmpe for at der sker noget

Resposta da BOLIA
Super fin service i butikken ifm vores valg af møbler. Vi blev efterfølgende ringet hvor ekspedienten blot ville følge op for det tilfælde vi havde spg. eller var i tvivl om noget.

Resposta da BOLIA
Alt, i forbindelse med handlen, foregik helt som det skulle

Resposta da BOLIA
Fantastisk kunde service og virkelig god rådgivning og vejledning vedr materiale valg ude i butikken på fr.berg 🤩
Jeg glæder mig til at se min nye sofa hjemme hos mig selv 🥰
Jeg kan anbefale denne afd til andre som overvejer en sofa fra Bolia 💯

Resposta da BOLIA
Som altid en fornøjelse at gå i Bolia. Venligt og kompetent personale.

Resposta da BOLIA
Very very helpful staff. Knowledgeable about their products. Makes it easy to choose.

Resposta da BOLIA
Theodor i Lyngby var super god. Nu venter vi i spænding på vores vare

Resposta da BOLIA
Meget fin vejledning og stor imødekommenhed ved benyttelse af fortrydelsesretten

Resposta da BOLIA
Vi var i tidsnød til en frokotaftale, på Frederiksberg, da jeg i vinduet så, at det bakkebord vi havde set på et stykke tid, var nedsat med 30%.
Vi forklarede hurtigt den imødekommende sælger vores tidspres og at vi vidste hvad vi ville. Hurtigt, kompetent og stadig smilende fik hun håndteret vores ordre. Vi takkede for det hele og undskyldte vores hastværk, for hun brændte efter at fortælle om bordet og dets tilblivelse. Kun gode anbefalinger fra os på Christianshavn.

Resposta da BOLIA
Vi har i mange år været trofaste kunder hos Bolia - men på det seneste har vi haft nogle virkelig dårlige oplevelser med deres kundeservice. Det virker således til, at de virkelig har skåret ned på serviceniveauet for at spare.
Prikken over i'et var, da vi for nyligt havde købt et dyrt sofabord til afhentning på deres pick-up-point. Ved en fejl var det blevet bestilt i en forkert farve/oliering. Vi skrev derfor og fortrød købet og angav vores kontooplysninger, fordi vi i mellemtiden havde skiftet bank - og Bolias kundeservice svarede udtrykkeligt, at de HAR refunderet pengene til vores konto. En senere dag skriver Bolia så pludseligt, at de alligevel ikke har refunderet en stor del af pengene, fordi det er betalt med gavekort, hvorfor det kun kan tilbagebetales som gavekort. I mellemtiden har vi købt et andet sofabord, fordi vi regnede med, at pengene var på vej. Vi svarer, at vi selvfølgelig regner med, at de refunderer pengene til vores konto, som de havde skrevet, at de allerede havde gjort - og at man derudover i medfør af Forbrugerombudsmandens retningslinjer har krav på at kunne få elektroniske gavekort udbetalt. Bolia fastholder dog (uberettiget) uden at svare nærmere, at beløbet kun kan refunderes på gavekort, uanset at de tidligere havde skrevet, at pengene allerede var tilbageført til vores konto.
Det virker utroligt grådigt, at de selv over for trofaste kunder, der har lange flere hundrede tusinder i deres butikker, nægter både at overholde, hvad de tidligere har lovet, og hvad de i øvrigt i medfør af Forbrugerombudsmandens retningslinjer har pligt til at gøre.
Foruden at være uenige med dem har vi nu 1-2 uger senere fortsat hverken modtaget penge eller gavekort.
Jeg kan derfor kun advare alle om, at Bolias kundeservice er faldet ekstremt - og at de i den grad ikke længere fortjener de høje priser, som de kræver for deres møbler.
OPDATERING EFTER BOLIAS SVAR: Den “tætte dialog over en længere periode for at komme til en god løsning” er to mails, hvor de blot har afvist - og det samme har de gjort i den afsluttende mail, de omtaler. Så deres svar bekræfter kun min oplevelse.

Resposta da BOLIA
Købt 3 Pers sofa m. Chaiselong i butik på Frederiksberg. God vejledning i forhold til valg af stof/materiale og farve. Sofa leveres om 30 dage. Derfor ingen bedømmelse af sofa.

Resposta da BOLIA
Vi fik den bedste service af Lene T. Jensen, både i butikken samt mail kommunikation efterfølgende. Lene skulle finde ud af nøjagtige mål ved producenten til os, men da de ikke lige svarede med det samme - tog Lene selv fat - og fandt en lignende sofa og kørte derud og tog billeder og målte selv sofaen op og sendte det hele til os. Lene har været meget imødekommende og delt sine faglige ideer og tanker med os - og vi har bare følt os "taget i hånden" hele vejen. Lene har gået de skridt længere, end vi måske forventer af service i dag - så bare så skønt at opleve og en oprigtig lyst til at handle med hende og Bolia fik os til sidst til at vælge en sofa samt andre møbler fra Bolia.

Resposta da BOLIA
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.