Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har nu for 2. gang benyttet Boligmatch som vores ejendomsmægler til både køb og salg af bolig. Rådgivningen var i top, og Rasmus var super skarp ved alle forhandlinger og skaffede den bedste pris o... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det har været en fornøjelse at samarbejde med Boligmatch om vores boligkøb. De har vejledt os gennem hele processen samt været tilgængelige, når vi har haft brug for hjælp.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk mennesker der passer på dig i dit forløb med boligkøb. De tager dig trygt igennem alle købets faser, klarlægger de forskellige problemområder og dykker gerne ned i evt. problemstillinger... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget tydelig og nærværende dialog hele vejen igennem. Alle aftaler overholdt og vi følte os godt rådgivet i de indledende faser af huskøbet, ligesom der var helt styr på sagerne ift. afslutning af... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Imobiliária
  2. Planejamento Financeiro
  3. Serviços de Manutenção de Terrenos
  4. Serviços de advocacia
  5. Companhia gestora de propriedade
  6. Corretores de Imóveis

Escrito pela empresa

Hos Boligmatch handler det om langt mere end blot at sælge og købe boliger – det handler om tillid, engagement og relationer. For os er det vigtigt, at du føler dig forstået, informeret og støttet hele vejen gennem processen. Klar kommunikation er således kernen i alt hvad vi gør, og vi er drevet af et ønske om at give hver eneste kunde en oplevelse, der er ud over det sædvanlige. Siden vi blev grundlagt i 2010 har vi prioriteret transparent og ærlig rådgivning som vores fundament. I dag er vi en etableret ejendomsmægler i hovedstadsregionen, og er hvert år involveret i mere end 550 bolighandler til en samlet værdi af over to milliarder kroner. Vores mission er at matche mennesker med deres drømmebolig, at være samlingssted for alt relateret til boligen og hele tiden udvikle og forny os. Vores dedikation har resulteret i, at vi er blevet tildelt Gazelleprisen, og vi fortsætter vores jagt på at levere endnu bedre service og skabe værdi for vores kunder i hver eneste bolighandel. Hver bolig er nemlig unik og fortæller sin egen historie. Fra arkitektur til beliggenhed skaber de særlige karaktertræk en forbindelse mellem købere og deres fremtidige hjem. Ved at anerkende disse forskelle kan vi bedre hjælpe folk med at finde et sted, der passer til deres livsstil og værdier. Det handler ikke kun om kvadratmeter, men om at finde det rigtige hjem, der føles personligt og meningsfuldt. Med en innovativ tilgang og omfattende erfaring stræber vi efter at transformere branchen og ændre måden vi sælger og køber bolig på. Vi ønsker at give alle mulighed for et enkelt og profitabelt boligskifte, og arbejder derfor på et banebrydende koncept, der gør det muligt at sælge sin bolig uden reelt at betale for det. Vi mener samtidig, at selve processen med at skifte hjem kan gøres langt mere smidigt og effektivt. Boligmatch har derfor gjort op med den traditionelle opfattelse af en mægler og tilbyder en mere helhedsorienteret tilgang. Vi er eksperter i at løse mange af de behov der opstår i forbindelse med et boligskifte, og vores mål er som nævnt at være samlingssted for alt relateret til boligen. Vi hjælper således med "alt" indenfor bolig, køberrådgivning, salg af bolig, juridiske dokumenter, rådgivning om finansiering/forsikring, vi har adskillige partnere i vores fordelsprogram Boligmatch + Ring til os - tlf 70 228 288 - vi tager hånd om din boligdrøm

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God støtte ved salg og køb

God støtte ved salg og køb.
Hurtig ved spørgsmål, svare hurtig på mail, imødekommende, høflige. Vi giver boligmatch ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ og en kæmpe anbefaling til alle der har behov for bolig rådgivning ved salg og køb

1 de novembro de 2025

Top kvalitet og service

Det er anden gang Boligmatch rådgiver os i forbindelse med boligkøb. De har et højt fagligt niveau og en super god service. Vi vil til enhver tid bruge dem igen.

11 de novembro de 2025

5 stjerner herfra...

Vi har haft den store fornøjelse at sælge begge mine forældres huse gennem Boligmatch med fantastisk støtte fra Troels og Rasmus. Hele processen blev håndteret meget professionelt, trygt og respektfuldt, og vi har oplevet en særdeles god og løbende kommunikation samt kompetent og engageret sagsbehandling fra Christina. Vi er utroligt tilfredse med hele forløbet og vil anbefale Boligmatch til alle på vores vej.

7 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Man er i sikre hænder med Boligmatch

Jeg har været super tilfreds med hele forløbet. Jeg brugte Boligmatch til privat salg af min lejlighed samt køb af mit nye hus. Jeg ved ikke hvad jeg skulle have gjort uden dem. De hurtige til at svare og man føler sig sikker at de nok skal ordne alt det som der er behov for :)

5 de novembro de 2025

God og tryg hjælp

Virkelig en god og tryg oplevelse vi har haft igennem køb af vores sommerhus. De har stået til rådighed med al den hjælp vi havde brug for, og var hurtige til at svare tilbage hvis man havde spørgsmål, så alt i alt en kæmpe hjælp i vores køb :-)

27 de outubro de 2025

Værdifuldt

Værdifuldt - Beskriver det med ét ord.
Jeg kan kun sige, at der har været engageret og professionel guidence og hjælp, fra start til slut.
Jeg tænkte, og det gør de fleste måske, at det ikke kan betale sig. Men at have Boligmatch med som rådgiver og mægler, har absolut været det hele værd. Det gælder både i form af tryghed og ro i maven, til de økonomiske fordele, det endte med at give. Jeg handler ikke bolig igen, uden Boligmatch ved min side.

22 de outubro de 2025

Køber og sælger rådgivning

Vi fik anbefalet Rasmus og Christina af nogle venner, og benyttede dem både ved køb og salg. Det var dejligt at kunne lægge tingene i hænderne på nogle professionelle, som tog hånd om alle detaljerne. Vi har aldrig fortudt og kan klart anbefale Boligmatch

15 de julho de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais