Vi har aldrig modtaget en pakke så hurtigt, og hvor der var gjort så meget ud af indpakningen og kortet med den håndskrevne dedikation. Det var en oplevelse at pakke den smukke bog ud, med det medfø... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
En fantastisk købs-oplevelse. Jeg glædede mig over mit fund og blev bare endnu mere glad ved en fint indpakket gave med et personligt kort. Og alle bøger i stofpose med håndlavet bogmærke eller kort... Ver mais
Fornem service. Det blev gjort særlig opmærksom på om jeg var indforstået med bogens stand, før afsendelse. Bogen var omhyggeligt pakket ind i det fineste hjemmesyede genbrugsomslag.
Jeg modtog en bog i rigtig god stand, i den fineste indpakning og med et flot bogmærke. Pakken ankom hurtigt, og jeg er meget imponeret over serviceniveauet.
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos Børneantikvariatet.dk finder du barndommens bedste børnebøger udgivet i årtierne 1960-1990’erne - vintage, når det er bedst! Alle børnebøger håndplukkes nøje til den store bogsamling ud fra deres kvalitet, når det kommer fortællinger, illustrationer og stand. Børneantikvariatets store mission er at få forenet alle dine skønne bøger i antikvariatets bogsamling med deres rette ejere - og det er en glæde hver eneste gang, at det lykkes!
Informações de contato
Hans Aabelsvej 7, 9300, Sæby, Dinamarca
- kontakt@borneantikvariatet.dk
- borneantikvariatet.dk
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering. Bogens stand var som beskrevet. Alt rigtig fint.

Fantastisk service
Jeg blev genforenet med bøger fra min barndom, jeg vil give videre til mine egne. Helt fantastisk personlig betjening, lige fra første mail til sidste håndskrevne besked. Bøgerne var i perfekt stand, skønt flere år på bagen. Jeg handler helt sikkert her igen, og vil anbefale andre at gøre det❤️

Resposta da Børneantikvariatet
Meget rørende og glædeligt overraskende…
Meget rørende og glædeligt overraskende at modtage en personlig håndskrevet hilsen, påsat den fint og omhyggeligt indpakkede bog som vi nu bare glæder os til at læse 🥰 Sikke en service. Tak !!

Rigtig god service
Rigtig god service, hurtigt svar på spørgsmål og aftale om afhentning.
Bogen var utrolig flot pakket ind😊

guldbryllupsgave
Jeg blev gjort opmærksom på børneantikvariatet via henv. til bog og ide i Roskilde. Har i laaang tid søgt en bortkommen bog, Kærlighed hvad er det af Eva Matjeka udg.2007 Søgte ,og der var netop 1 bog ,glad blev jeg,skulle holde guldbryllup 3 dage senere ,ønskede bogen til dagen. Den kom via DAO dagen før ,altså 2 dages ekspeditionstid. Indpakket i fint papir med bånd og lagt i pose med hjerter . Så var dagen GODT begyndt. Så rørende gjort af Kathrine fra børneantikvariatet.

Resposta da Børneantikvariatet
Jeg fik en utrolig fin og meget…
Jeg fik en utrolig fin og meget hjælpsom service af Børneantikvariatet. Fik extra information undervejs, hvor de sikrede sig at jeg havde læst alt, hvad der stod om bogen på nettet. Super service. Køber helt sikkert flere bøger her

Personligt og kærligt engagement
Personligt og kærligt engagement, respekt for “missionen” at bevare de fine gamle bøger for eftertiden

Resposta da Børneantikvariatet
Fantastisk service og perfekt oplevelse!
Børneantikvariatet havde præcis den bog, jeg ledte efter. Jeg modtog den hurtigt, og blev positivt overrasket over den utrolig fine indpakning, de havde givet bogen. Kæmpe anbefaling herfra 👍

Resposta da Børneantikvariatet
Dejligt udvalg og god kvalitet af…
Dejligt udvalg og god kvalitet af brugte bøger. Utrolig flot indpakning og helt uventet 👍

Ekstraordinær god service
Ekstraordinær god service, med den flotteste indpakning.

Bogen er i pæn stand
Bogen er i pæn stand, og er givet til et nyt barnebarn til minde om den farfar han aldrig nåede at møde. Hans far og onkel fik læst den bog af deres far mange mange gange. Vores bog blev slidt op og derfor er det et dejligt gensyn.

Resposta da Børneantikvariatet
omhu - kærlig personlig betjening og indpakning
uovertruffen personlig betjening med omhu og kærlighed, da jeg bestilte 2 ens bøger, hvor der var flere eksemplarer. Dernæst en fantastisk glædelig overraskelse da pakken kom smukt indpakket med håndskrevet kort og endnu en smuk håndlavet pose med bogmærke til hver bog. Det var i sandhed et eventyrligt køb

Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice, fin tilbagemelding og god info om min vares tilstand.

Altid tilfreds
Det er mit anden køb her og jeg simpelthen elsker den måde de betjener bøger elsker . De viser omsorg for bøger med deres bred vælg, omtanke for miljø ved at genbrug materiel for indpakning og kunderne ved at skrive i hånd personlige beskeder

Resposta da Børneantikvariatet
Fin levering og flotte bøger
Fin levering og flotte bøger. Faktisk synes jeg de var i endnu bedre stand end som beskrevet på hjemmesiden. Så en rigtig god oplevelse!

Resposta da Børneantikvariatet
Det var nemt at bestille og blev sendt…
Det var nemt at bestille og blev sendt hurtigt. Dejligt der er et sted der sælger brugte bøger. Kan bestemt anbefales.

Super hurtigt ekspedition
Super hurtigt ekspedition, og virkelig fin indpakning da bogen kom :) børnene var meget spændte på at åbne den :)

Resposta da Børneantikvariatet
God kommunikation og bogen var virkelig…
God kommunikation og bogen var virkelig flot pakket ind. Handler meget gerne der igen.

Gennemført god oplevelse
Gennemført god oplevelse - for fremtiden vil jeg altid tjekke hvad børneantikvariatet har før jeg overvejer at købe en bog et andet sted! Fantastisk og personlig service, skønne bøger, og masser af fine “ekstragaver”. Både børnene og jeg var ellevilde 👏🏻 kunne jeg give flere stjerner havde jeg gjort det ✨

Resposta da Børneantikvariatet
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.