Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Så fornem service! Havde ledt længe efter et sengesæt de kun havde ved click and collect, men vi fandt en løsning og sættet blev sendt og med levering dagen efter. Kæmpe anbefaling!

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Verdens bedste kundeservice! Jeg har flere gange handlet online hos Børnenes Kartel, da jeg desværre bor på Sjælland og de kun har butikker i Jylland. Hvis jeg har skulle bruge noget som kun var... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Modtog en gave, der var købt for en måned siden til en børnefødselsdag der var udskudt pga. sygdom. Vi fik lov at bytte gaven, selvom fristen var overskredet og modtog lynhurtigt et tilgodebevi... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Brinquedos
  2. Loja para Bebês
  3. Loja Infantil

Escrito pela empresa

Hos Børnenes Kartel brænder vi for leg, kvalitet og den gode oplevelse – både for børn og forældre. Vi er to passionerede forældre med mange års erfaring i legetøjsverdenen, og vi håndplukker selv hvert eneste produkt med hjertet. Vores mission er enkel: børn fortjener legetøj, der holder – både i hænderne og i fantasien. Derfor finder du hos os kun varer, vi selv ville give til vores egne børn. ✓ Hurtig og kærlig levering ✓ Tusindevis af kvalitetsprodukter til børn 0-10 år ✓ Personlig kundeservice – vi elsker at rådgive ✓ 3 fysiske butikker: Herning, Silkeborg & Kolding Vi glæder os til at byde dig og dine børn velkommen 🧡

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Ikke den bedste oplevelse

Bliver 4 dage efter jeg har lagt en ordre kontaktet, da de ikke kan levere en af varerne i det bestilte print, men tilbyder at medsende i et andet print - dette kunne jeg desværre ikke bruge.
Nogle dage senere bliver jeg igen kontaktet, da en bog jeg havde bestilt ikke var pæn og de havde ikke flere, så de kunne ikke afsende min ordre før efterfølgende uge.

Dette gør det ikke har været den bedste oplevelse hos børnenes kartel, denne gang. Men de var været gode til at informere og derfor får de stadig 3 stjerner.

29 de fevereiro de 2024

Resposta da Børnenes Kartel

Kære Julie, vi er helt enige i at dette ikke har været den bedste oplevelse. Det er virkelig uheldigt, og det beklage vi mange gange. Sådan plejer det ikke at være, når man handler hos os, så du har virkelig været uheldig på alle parametre. Det gør vi bedre næste gang <3

De varmeste anbefalinger ❤️

De varmeste anbefalinger ❤️ Ikke kun et kæmpe varesortiment, konkurrencedygtige priser, mega-hurtig levering - men også en helt sublim kundeservice.
Fantastisk god kundeoplevelse.

15 de fevereiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service ved reklamation af gave

Vi havde fået en gave som desværre var delvis i stykker, og giveren havde ikke kvitteringen længere, men kun ordrenummeret. Børnenes Kartel valgte dog med det samme at sende en ny “reservedel” så vi kunne få fikset gaven. Virkelig god service! Jeg skal helt sikkert handle hos dem fremover 🙏🏻🙏🏻

18 de janeiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering.

Bestilte min pakke om søndagen og fik den tirsdag.
+ de har næsten altid virkelig gode tilbud på shoppen. Ville ønske vinhandel en fysik butik på Sjælland

16 de janeiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Giver ikke penge retur

Min søn fik en gave fra børnenes kartel i Herning. Gaven manglede en del som gjorden den ubrugelig. Da de ikke havde den i butikken eller på lager. Kunne vi kun få tilgodebevis.

Synes det for dårligt at vi ikke kunne få pengene tilbage, selvom man kunne vise en bon. Og så købe den et andet sted. Men nu er nødsaget til at bruge vores egne penge på at købe den et andet sted, da vores dreng havde glædet sig til at prøve gaven. Samtidig skal vi stadig brænde pengene fra gaven af inde i butikken. Selv om vi faktisk ikke ønsker handle derinde.

29 de dezembro de 2023

Resposta da Børnenes Kartel

Hej Bettina, jeg har lige snakket med dem ude i butikken, og jeg tror, der foreligger en misforståelse, for det er ikke sådan, de har opfattet situationen, da din mand kom ind med varen. Men jeg har en løsning til dig- vil du ikke sende en mail på heidi@borneneskartel.dk

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Byg selv med dårlig vejledning.

Byg selv med dårlig vejledning.. Bestilte en stald til kæpheste. Hurtig levering men det fremgik ingen steder at produktet bestod af 43 elementer, ca. 80 skruer, beslag mv. og en samlevejledning på adskillige sider der er så ringe at man ikke kan se hvilken vej beslagene skal vende osv. Intet passende værktøj fulgte med til montering.

21 de dezembro de 2023

Resposta da Børnenes Kartel

Tusind tak for anmeldelse. Jeg er rigtig glad for, du har fået din ordre hurtigt <3 Vi har været inde at tilføje på produktbeskrivelsen, at hestestalden leveres usamlet, hvilket den bliver for at spare på pladsen, så der ikke bliver transporteret "luft" i en kasse. Vi har videregivet til by Astrup (producenten), at vi har fået en henvendelse om, at vejledningen er svær at følge. KH Heidi

Vanvittig god service

Jeg har ledt og ledt efter en bestemt bamse til min kommende datter, som jeg fandt på Børnenes Kartels hjemmeside. Dog var den ikke tilgængelig online, men kun i butik i Herning. Jeg bor i Nordsjælland og kommer derfor ikke lige forbi Herning. Jeg skrev den en mail og de fiksede det med det samme, og sørgede for at jeg kunne købe bamsen og få den tilsendt. Jeg bestilte og betalte den i øvrigt i torsdags og har akkurat hentet pakken her til aften (lørdag)!
Tak for vanvittig god service!

9 de dezembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig respons og god kundeservice

Kom ved en dum fejl til at lægge 2 af den bestilte vare i kurven. Da jeg opdagede det var telefonen desværre lukket og jeg skrev mail i stedet for.
Dagen efter om morgenen fik jeg besked på at pakken var klar til forsendelse og blev lidt bekymret, da det var før deres telefon-åbningstider.
Kort tid efter modtog jeg mail med respons på min henvendelse med beskeden om, at de havde fundet min pakke, ændret min ordre og betaling til kun én af den købte vare som ønsket. Virkelig hurtig og god kundeservice.

28 de novembro de 2023

Fantastisk service

I forbindelse med Klubdag ved Børnenes Kartel fik medlemmerne 20% på køb fredag d. 20.10.
Desværre kunne jeg ikke logge ind på min konto, og efter flere forsøg ringede jeg til firmaet, straks havde jeg en meget venlig medarbejder i røret. Hun ville finde ud af hvad der gik galt.
Kort tid efter fik jeg mail, der var problemer med at logge ind, men jeg kunne bare bestille mine ønskede varer uden at være logget ind og så henvise til navngivet medarbejder i min bestilling, så ville jeg få de 20%. Det gjorde jeg, fik 20% på ordren, og kunne afhente pakken d. 24.10.
Fantastisk service af imødekommende medarbejder i kundeservice, og hurtig levering i god indpakning.
Bedste anbefalinger med tak her fra 👍🏻

20 de outubro de 2023

Resposta da Børnenes Kartel

Tusind tak for de søde ord- det varmer rigtig meget. Vi giver beskeden videre til kundeservice. Det er SÅ dejligt, at du blev hjulpet og løst problemet. <3 KH Heidi

Varmeste anbefaling herfra!

Når en webshop virkelig yder en god service, så fortjener de det bliver påtalt..

Jeg havde fået en gave derfra, som først blev pakket ud 3 måneders tid efter købsdato, den viste sig så at være i stykker fra produktionens side, så trods det ikke var deres fejl, dækkede de det hele uden problemer - og det blev dækket meget flot! Jeg fik selv lov til at være med indeover det hele, så intet føltes “unfair” over mig.

Det virkelig god stil
Kæmpe anbefaling herfra! Jeg shopper helt klart igen 🥰

26 de junho de 2023

Resposta da Børnenes Kartel

Tusind, tusind tak for de meget søde ord- det giver vi videre til Camilla i kundeservice. Tusind tak, fordi du giver dig tid til at skrive en anmeldelse- det varmer MEGET i vores hjerter <3

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Overholder ikke aftaler.

Overholder ikke aftaler.
Jeg skulle hente en bestilling, og personalet havde sagt at den ville være der - og der var ingen forbehold. Varen var ikke med fra lageret. Da de så ville sende den direkte, så skulle jeg tage ansvaret, så den kunne stilles. Og de ringede mange gange, selvom jeg havde oplyst at jeg har kronisk stres.

12 de maio de 2023

Resposta da Børnenes Kartel

Hej Birgit, vi har været i dialog med personalet i fredags, efter du havde været i butikken, fordi de var meget chokerede over den måde, du opførte dig overfor dem på. Der har været sket en menneskelig fejl fra lagerets side- det er vi selvfølgelig kede af, men det er ikke noget, der er gjort med vilje. Personalet gjorde alt for at prøve at løse det, selvom de verbalt blev kaldt grimme ord og blev truet med dårlige anmeldelser i et hævet toneleje. Vi fandt løsningen, at vi kunne skynde os at sende varen direkte hjem til modtageren - personalet vidste så bare ikke, at vi havde den mulighed for at kunne stille pakken (dette er dog altid på kundens eget ansvar ifølge fragtfirmaernes betingelser) Derfor ringede personalet et par gange for at skynde sig at få fat på dig for at tilbyde den service, så det kunne noteres på forsendelsen, inden den røg afsted. Vi er kede af, du har kronisk stress, men hvis personalet havde fået oplyst, at de ikke skulle ringe af den grund, så ville de aldrig have gjort det. Personalet har forsøgt at gøre alt det bedste, de kunne for at hjælpe dig med at få pakken med Djeco hårbøjler hjem til modtageren så hurtigt som muligt med mindst besvær for dig - trods din meget aggressive opførsel og verbale ukvemsord, som de medarbejdere der var på arbejde den dag, er blevet meget berørt og rystede over. Vi har tjekket op på, om du har modtaget varen, og vi kan se den kom frem mandag og er modtaget (idag hvor denne anmeldelse fra dig kom er onsdag) Vi lukker sagen herfra nu, men skriv endelig til os på heidi@borneneskartel.dk hvis der er noget - ikke til personalet i butikken.

Rigtig god service

Havde købt en vare i butikken i Silkeborg, som desværre havde nogle fejl.
Jeg tog derfor kontakt til kundeservice/hjemmesiden, for at reklamere over varen. Vi fandt hurtigt en løsning, om at få ombyttet varen. Og i stedet for at sende mig til Silkeborg, for at ombytte, fik jeg muligheden for, at få sendt til en pakkeshop nær mig.
Rigtig god kommunikation og hurtig proces. Tusind tak for hjælpen til Camilla.

4 de maio de 2023
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais