Så fornem service! Havde ledt længe efter et sengesæt de kun havde ved click and collect, men vi fandt en løsning og sættet blev sendt og med levering dagen efter. Kæmpe anbefaling!
Veja o que dizem as avaliações
Byg selv med dårlig vejledning.. Bestilte en stald til kæpheste. Hurtig levering men det fremgik ingen steder at produktet bestod af 43 elementer, ca. 80 skruer, beslag mv. og en samlevejledning på ad... Ver mais
A empresa respondeu
Verdens bedste kundeservice! Jeg har flere gange handlet online hos Børnenes Kartel, da jeg desværre bor på Sjælland og de kun har butikker i Jylland. Hvis jeg har skulle bruge noget som kun var... Ver mais
Modtog en gave, der var købt for en måned siden til en børnefødselsdag der var udskudt pga. sygdom. Vi fik lov at bytte gaven, selvom fristen var overskredet og modtog lynhurtigt et tilgodebevi... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos Børnenes Kartel brænder vi for leg, kvalitet og den gode oplevelse – både for børn og forældre. Vi er to passionerede forældre med mange års erfaring i legetøjsverdenen, og vi håndplukker selv hvert eneste produkt med hjertet. Vores mission er enkel: børn fortjener legetøj, der holder – både i hænderne og i fantasien. Derfor finder du hos os kun varer, vi selv ville give til vores egne børn. ✓ Hurtig og kærlig levering ✓ Tusindevis af kvalitetsprodukter til børn 0-10 år ✓ Personlig kundeservice – vi elsker at rådgive ✓ 3 fysiske butikker: Herning, Silkeborg & Kolding Vi glæder os til at byde dig og dine børn velkommen 🧡
Informações de contato
Virkelyst 36, 7400, Herning, Dinamarca
- heidi@borneneskartel.dk
- borneneskartel.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ekstrem hurtig forsendelse og god pris…
Ekstrem hurtig forsendelse og god pris på produkt.
Jeg har forsøgt at købe 2 tumlinger svært med pc
Jeg har forsøgt at købe 2 tumlinger. Men kan kun købe dem i en farve. Ved ikke hvordan jeg skal bære mig an at få 2 forskellige. Er det muligt at få en person i røret. Venligst Rita Oldgaard 40782015

Resposta da Børnenes Kartel
Hurtig levering og alt er som…
Hurtig levering og alt er som forventet.
Kan klart anbefales!
Rigtigt god kundeservice fra Camilla.
Rigtigt god kundeservice fra Camilla.
Rigtigt flotte butikker og god webshop.
Kanon kundeservice
Da jeg skulle bruge noget skumgulv til en gave, valgte jeg afhentning i butik, men læste ikke godt nok efter vedrørende leveringstid ved afhentning. Jeg ringede ind og fik mine vare med til Aalborg før tid så jeg kunne nå at have gaven med til fødselsdagen.
KANON kundeservice, første gang jeg bestiller derfra, men bestemt ikke sidste gang!
Fantastisk service og hurtig levering
Fantastisk service og hurtig levering! Kæmpe anbefaling :)

Resposta da Børnenes Kartel
Godt udvalg og fine priser
Jeg har nu handlet ved jer to gange på jeres webshop. 1 gang med levering og 1 gang til afhentning i butikken. Begge gange er gået uden problemer, og der var hurtig levering.

Resposta da Børnenes Kartel
Købte en seng herinde men der var problemer på hjemmesiden med bestilling. Jeg fik hurtig og effektiv hjælp på deres servicenummer så jeg kunne købe sengen igennem mail og de hjalp mig med at få min ordre ind i bilen ude fra lageret.

Her handler vi igen
Godt udvalg, konkurrencedygtige priser og super hurtig levering - what's not to like! Tak for mega god service!
Altid et besøg
Efter gårsdagens lagersalg i Herning City må jeg, ligesom andre, tilkendegive min oplevelse. Betjeningen, stemningen, udvalget og ikke mindst serviceniveauet var, som altid, helt i top!
Tak! Ikke kun for oplevelsen ved gårsdagens lagersalg, men også for jeres generelle håndtering og service!
Lagersalg- blogger fik adgang tilKøb før andre
Kære børnenes kartel,
Da i desværre vælger at slette kommentarer og blokere på jeres Instagram, ser jeg mig nødsaget til at skrive en anmeldelse her på trustpilot. Jeg har været loyal kunde hos jer men dette er nu slut. I går lod i en blogger og hendes veninde komme ind og shoppe til lagersalget inden dørene åbnede for os almindelige mennesker som har betalt
for at komme ind. Vi er en masse som har ventet siden klokken 07, og vælger derfor at stille spørgsmålstegn ved dette på jeres Instagram. ALLE kommentarerne vælger i at slette, og i dag da vi stillede spørgsmålstegn ved hvorfor i har slettet det, er jeg nu blevet blokeret. Alt var skrevet i en pæn og ordentlig tone. Hvad skyldes det??

Resposta da Børnenes Kartel
Jeres lagersalg som i afholder i dag…
Jeres lagersalg som i afholder i dag den 17/8 2022 er vi en stor flok som har stået i kø siden kl 06:30.
Også har vi betalt for at være medlem og for at komme ind før andre. Og nu kan vi så stå her og se på at i har lukket nogen stykker ind som går og handler før os!! Det er er virkelig dårlig stil. Så kunne i have lukket dem ind i går. Hold kæft hvor er det bare et dårligt signal at sende ø!!!!

Super oplevelse
Jeg bestilte rulleskøjter (til halv pris 🤩) en dag omkring middagstid.
Allerede næste morgen fik jeg en besked om, at de var klar til afhentning 👏👏
Super hurtig og god ekspedition.
Der handler jeg gerne igen.
Super kundeservice
Min datter fik en fødselsdagsgave herfra der desværre gik i stykker samme dag. Ingen ko på isen, 4 timer efter jeg havde sendt billeder afsted var der respons.
Jeg har ikke selv handlet der... Endnu ☺️
Anbefalingsværdi!
Ekstrem hurtig levering !
Mega god service !
stort udvalg af fine sager
*Ekstraordinær kundeservice*
Vi fik lov at bytte gaven, selvom fristen var overskredet og modtog lynhurtigt et tilgodebevis :)
(… selvom de nok ikke kan tilbyde det til alle ift. tilbud/udgåede varer, osv.)
Virkelig sød kundeservice medarbejder :)
En af verdens bedste butikker
En af verdens bedste butikker! Kun haft gode oplevelser. Og hver gang hænger pris og kvalitet bare sammen. Samtidig med man får fantastisk kundeservice, både online og i butik.
Hurtig levering og virkelig flot pakket…
Hurtig levering og virkelig flot pakket ind🎁
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Udvalg ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kundeservice ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Levering ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg handler ofte hos BK - synes de har meget inspirerende og fint sortiment af legetøj og børnetøj i god kvalitet.
Vi var smuttet en tur til Silkeborg Til…
Vi var smuttet en tur til Silkeborg Til en ellers så flot butik. Men hold nu op en ringe service!😡 vi var i den overbevisning over at “børne kartellet “ var en børnebutik hvor ens børn også var velkommen? Men åbenbart ikke vi havde vores lille søn med på 20 måneder som syntes butikken var mega spændende og ville selfølgelig prøve og pille ved nogle af deres ting. Men det er åbenbart kun til pynt for vi tog en bil ned han kunne sidde og køre på fordi han syntes den var spændende. Men det måtte man bare ikke! Den skulle man betale for først for selv om den stod ude af kassen på en hylde så skulle ekspedienten sikre sig at hun stadig kunne få fuld pris for den 😡😡 det kan man sgu ikke for noget der er åbnet når der står 3 ved siden af i kasser. Det er dælen for ringe service!! Børn skal sgu da have lov til at pille og lege lidt i en børneforetning det må mand sgu alle andre steder både steder som luksusbaby og alle andre butikker! Det er sgu sidst gang vi støtter sådan en sur butik 😡😡

Resposta da Børnenes Kartel
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.