Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg stod akut og havde brug for en lejekontrakt og kontaktede derfor ''botilleje'' fredag aften, hele weekenden var vi i dialog og først på ugen efter stod jeg med en kontrakt til mit lejemål. Top kl... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde selv prøvet at leje ud i flere måneder da vi skulle til udlandet for nogle år. Og da lejerene så sprang fra et par dage før underskriften skulle sættes, var vi desperate. Botilleje var vores... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har i løbet af marts/april udlejet mit rækkehus via Botilleje og kan kun sige, at jeg har været meget glad for og tilfreds med Christina Lindsgrens effektive og professionelle tilgang til sagen. Chr... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde selv fundet vores lejere, men skulle have hjælp til udformning af lejekontrakt. Det gik fantastisk hurtigt og smidigt. Vi skrev til botilleje.dk og fik kontakt med Christina. Kort tid eft... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Corretora de aluguel de imóveis
  2. Consultora de imóveis

Informação fornecida por fontes externas variadas

Botilleje yder juridisk hjælp med din lejekontrakt eller med hele din boligudlejning til meget fordelagtige priser. Botilleje har mere end 16 års erfaring med boligudlejning.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

De varmeste anbefalinger

Vi kan kun anbefale Botilleje på det varmeste. Vi har fået lejet vores hus ud gennem Botilleje af 2 omgange og hver gang med en professionel og personlig rādgivning. Da vi er udstationeret i udlandet, har den løbende dialog og opfølgning med Christina været uundværlig.

16 de junho de 2015
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Professionelt engagement med stærk personlig rådgivning

I forbindelse med udlejning af mit hus, kontaktede jeg Botilleje for udarbejdelse af lejekontrakt.
Næppe havde jeg sendt mailen, før jeg blev kontaktet af en yderst kompetent og handlekraftig medarbejder, der om nogen havde forstand på den juridiske udarbejdelse.
Jeg blev stort set ”båret” igennem processen, og selv da der opstod problemer ifht. Skat, blev dette håndteret med telefonisk kontakt til samme, hvorefter problevet blev løst.
Min største anbefaling til Botilleje og deres professionelle medarbejdere.

Søren Christiansen

7 de maio de 2015
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god service og hjælp

Jeg er meget tilfreds med den hjælp jeg har fået. Jeg har fået svar samme dag og hurtig reaktionstid på kontrakten. Jeg kan varmest anbefale botilleje og vil bruge dem næste gang jeg skal udleje.

15 de abril de 2015

profesionel og medmenneskelig

Man skal lede længe efter en mere profesionel ,medmenneskelig og effektiv hjælp og vejledning end den man får af personalet hos Botilleje. Jeg har benyttet mig af deres service fletegange og vil ikke tøve med at anbefale firmaet
Nanna

13 de fevereiro de 2015

Helt fantastisk service

Med en kæmpe kæmpe hjælp fra Botilleje, blev det muligt for os, at vores drøm om et lille hus i Roskilde området blev virkelighed. Vi er blevet mødt af enormt søde og varme mennesker. Og vores oplevelse har været meget positiv hele vejen igennem.
Vi kan varmt anbefale Botilleje 100%
Kirsten

11 de fevereiro de 2015

Superpræstation!

Vi fik vores drømmelejlighed igennem Christina/Botilleje. Vi er blevet behandlet langt, langt over, hvad man kan forvente. Gik seriøst ind i alle spørgsmål, om det var week-end eller ej betød intet. Vi kan 100% anbefale Botilleje - om du er udlejer eller lejer, er komplet ligegyldigt - du får en fantastisk seriøs behandling

7 de fevereiro de 2015
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God og yderst profesionel rådgivning/service

Helt igennem en rigtig god oplevelse, med Botilleje.
Har lejet mit hus ud gemmen Botilleje, og er meget tilfreds med den rådgivning og service jeg har modtaget.
Jeg kan varmt anbefale Botilleje.

14 de janeiro de 2015

uovertruffen rådgivning indenfor boligudlejning

Botilleje er en troværdig rådgivningsvirksomhed, med et højt fagligt niveau og meget fordelagtige priser for deres rådgivning.
Endvidere formår de at få en til at føle sig som deres vigtigste kunde.
Kan kun anbefale Botilleje med de bedste anbefalinger herfra.

6 de janeiro de 2015
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fra intet kendskab til fuld tilfredshed

Jeg kendte ikke "Bo til Leje", men da jeg skulle leje mit rækkehus ud, søgte jeg på nettet efter en lejekontrakt, og så så jeg linket. Jeg skimmede "Bo til Leje"s website, og tænkte, at det bestemt var værd at undersøge. Udlejning drejer sig trods alt om en mange penge, og der er meget, der kan gå galt.

I processen talte jeg et par gange med Christina Lindsgren. Hun var omhyggelig med at gennemgå hele processen, og hver gang meget imødekommende i sin vejledning igennem forløbet.

Jeg har allerede anfebalet hende til flere. Samarbejdet har bestemt allerede vist sit værd.

23 de dezembro de 2014

Super god service

Har nu lejet en bolig gennem Botilleje og har haft en rigtig god og tryg oplevelse. Kommunikation der er til at forstå og en service der selv her op til jul og ferie er helt i top. Kan varmt anbefale Botilleje

22 de dezembro de 2014
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Professionel vejledning og super venlig service!

Jeg har fået min lejekontrakt udarbejdet af Christina og er helt igennem tilfreds! Jeg er blevet vejledt meget professionelt og på en forståelig måde, jeg har følt mig tryg og i gode hænder hele vejen.
Jeg henvendte mig til Botilleje med kort varsel for at få udarbejdet min lejekontrakt, men alligevel var der hurtig ekspedition og levering som aftalt. Det er bestemt ikke sidste gang at jeg vil benytte Botilleje, hvis jeg igen en dag skal have udarbejdet en lejekontrakt.
Jeg vil bestemt anbefale Botilleje/Christina til andre! :-)

19 de dezembro de 2014

Professionel og kyndig vejledning

Jeg tog kontakt til Christina idet jeg havde valgt at leje min andelsbolig ud.

Hun hjalp, med dybdegående ekspertise, med udarbejdelse af kontrakten således at den var uden smuthuller.
Meget professionel virksomhed med indgående kendskab til lejeloven, kontraktudarbejdelse og hvordan jeg kunne klare hele min udlejning med minimale kvaler.
Derudover havde hun en masse nyttige forslag til forbehold i kontrakten, der gjorde udlejningen gnidningsfri ift. forventningsafstemning med lejer og sikring, at det faktisk ikke blev nødvendigt for mig at udbrede skader efter lejer og de fik depositum tilbage.

Jeg har kun positive ord om botilleje og Christina og vil ikke tøve med at anvende hende igen, hvis jeg i fremtiden skal leje ud!
Kan klart anbefales!

11 de dezembro de 2014
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt igennem fremragende service!

Vi ville sikre os at undgå de mange faldgruber i lejeloven da vi skulle leje vores hus ud. At valget faldt på Christina skyldtes at hun var langt billigere end mæglere/advokater, og efter en kort snak over telefonen var vi ikke i tvivl om at vi havde valgt rigtigt.
Vores ejendom er en stor nyindkøbt skov ejendom, hvor vi ønskede at sikre os visse rettigheder og havde en række betingelser der skulle nedfældes på en juridisk forsvarlig måde.
Dette gav en del skriveri frem og tilbage, og fra start til slut har Christina og Botilleje været yderst professionelle.
Alle spørgsmål er blevet besvaret prompte og fyldestgørende hver gang, og med store omhu. Christina kom med foreslag og gode råd om tilføjelser til standard kontrakten som tog udgangs punkt i de unikke forhold omkring vores ejendom.
Alt i alt en meget positiv oplevelse og vi kan varmt anbefale Botilleje hvis du skal leje ud, gerne vil sikre dig mod kedelige overraskelser og foretrækker sjælden god service til halv pris. Emil Sørensen

25 de novembro de 2014

Super sej performance

!!Kan kun give 5 stjerner for sådan en performance som Christina udviser!!

Hun kan sit stof ud over det sædvanlige så man føler sig beskyttet i en lejelov, som kun kan kategoriseres som "Jungleloven". Hun yder samtidig en fantastisk service. Her er en person som både kan og virkelig vil hjælpe. Og det behøver ikke kun at være i et lukket arbejdsvindue fra 8-16. Sand commitment - det kan jeg li'!!

17 de outubro de 2014
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god service og tjek på tingene

At leje en bolig, er ikke svært - men at leje en bolig, hvor information, fremvisning, hurtig respons på spørgsmål og professionalisme er i særklasse er svært - derfor var det en fornøjelse at møde Christina fra botilleje - der er alle ovenstående punkter nemlig nærmest en selvfølge..
Vi er yderst tilfredse med Botilleje, og kunne trygt underskrive lejekontakten, for Christina har styr på lovgivning og gav os hurtig respons på vores spørgsmål.

5 stjerner, netop på baggrund af jeg ikke har forbehold og nemt kan anbefale botilleje til alle.

14 de outubro de 2014

Alting virker bare

Jeg har anvendt botilleje flere gange og det vil jeg fortsat gøre. Alt bliver gjort klart for en. Man får orientering undervejs, der udarbejdes lejekotrakt. Man modtager også en beskrivelse af eventuelle lejere, som de selv har udarbejdet. Man kan sige det er en slags CV.
Tak for hjælpen
Finn Lyngvig

14 de junho de 2014

En drømme service

Det juridiske vedr. vores lejekontrakt har jeg trygt overladt til Christina og hendes mange års erfaring. Botilleje tilbyder derudover en venlig, professionel og yderst effekttiv sagsgang.

5 gnitrende stjerner herfra!

12 de junho de 2014
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

hjælpsom, det der lille ekstra og Billigt

Vi kan kun anbefale Botilleje, når der skal laves lejekontrakter.
Vi følte os i helt trygge hænder hos Christina. Hun kan sit kram, og man er sikker på at det er de rigtige formuleringer for div undtagelser så man slipper for at være nervøs for at kontrakten pludselig ikke skulle være gyldig fordi man har fået skrevet noget forkert. Vi skulle havde nogle engelsk talende til at bo, og her var intet problem med at få det på engelsk.
Hjælpsommelig, professionelt og lige den lille ekstra ting. KLART anbefales og skal vi nogenside udleje igen blivber der også med hjælp herfra.

15 de maio de 2014
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais